Naiset edustus - EräViikingit II (4 - 4)

Aika: 22.10.2023 11.30
Paikka: Tennarin Palloiluhalli
Sarja: 2. divisioona

Aamun ensimmäinen ottelu oli alkuvihellyksestä lähtien Vantaan hallussa. Ensimmäisen erän lukuisien paikkojen jälkeen helpotuksen kotijoukkueelle toi Hyrre siirtämällä vantaalaiset ensimmäisen erän loppuhetkillä 1-0 johtoon.

Toiseen erään lähdettiin hyvin samalla kaavalla, kuin ensimmäiseenkin. Vantaalaiset pitivät palloa hallussa ja pyörittivät peliä saaden maalipaikkoja. Pallo ei kuitenkaan pomppinut tällä kertaa edes tuurilla vantaalaisten hyväksi ja ErVi pääsi rokottamaan vastahyökkäyksillä tuplana vajaan minuutin sisään. Toisen erän loppuvihellys johdattivat SB Vantaan 1-2 tappioasemassa kasaamaan joukkuetta valmiiksi viimeistä erää varten.

Viimeisen erän alku tarjoili vantaalaisille kuitenkin kylmää kyytiä, kun vieraat siirtyivät pienen nukahduksen johdattelemana 1-3 johtoon. Kolmannen erän puolivälissä SB Vantaa sai kuitenkin pelivaihteen kunnolla päälle ja Nopan ja Nepun onetimerien ansiosta vantaalaiset olivat tasoittaneet pelin ja todellinen loppukiri pääsi alkamaan. Pari minuuttia myöhemmin vantaalaiset siirtyivät johtoon, kun Sampan tarjoilemana Noppa pääsi viimeistelemään toisen maalinsa ErViläisten verkkoon.

Viimehetkillä ErVin aikalisän jälkeinen taktiikka puri ja 6 pelaajan miehityksellä erviläiset pääsivät tasoittamaan pelin. Loppuvihellys päätti pelin 4-4 tasapeliin.

Torjunnat ottelussa (34-9) kertoo hyvin maalipaikkojen määrästä. Vastustajan maalivahti oli hereillä hyvin koko pelin ja nappasi kaiken kiinni. Vastustaja rokotti meidän virheistä ja pääsi tasoihin viimeisellä minuutilla ottamalla kuudennen kenttäpelaajan.