P15 joukkueen syyskuun viimeiset harkkapelit

03.10.2021

27.9.2021

Hawks - SB Vantaa 2-10

P15 poikien harkkapelit jatkuivat vieraspelillä Myllypuron Arena Centerissä. Vastustajana oli tällä kertaa ennestään tuttu Hawks Helsingistä. Ensimmäinen erä oli tasaista peliä, jopa Hawks:in hallintaa, vaikka torjunnat menivätkin Hawks:lle 6–2. Vantaan pelaajat plokkasivat paremmin vetoja. Hawks:in maalivahti pelasi loistavaa peliä maalilla ja torjui paljon hyviä vetoja. Hawks teki pari maalia ensimmäisessä erässä ja Vantaa teki yhden kavennusmaalin erän lopussa. Siitä joukkue sai lisää virtaa pelaamiseen.
Seuraavat kaksi erää maalilla pelannut Tuure hoiti loistavilla torjunnoillaan nollaerät. Toisessa erässä uusien pelipaikkojen kokeilut alkoivat tuottaa tulosta ja joukkuekaverit alkoivat löytyä uusissa kentällisissä. Toisessa ja kolmannessa erässä pelattiin viisikkoina hyvin molempiin suuntiin ja tulosta tuli tasaiseen tahtiin. Toinen erä Vantaalle selvästi 6–0. Kolmas eräkin meni Vantaalle 3–0. Ottelu päättyi selvään vierasvoittoon 2–10. Pelissä nähtiin yksi hattutemppu ja tehopisteitä laajalla rintamalla.

29.9.2021

Indians - SB Vantaa 5-2

Viikon toinen harkkapeli käytiin pelaamassa Espoon puolella upeassa uudessa Opinmäen liikuntahallissa. Ottelu oli pelitemmoltaan rauhallinen. Molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan varman päälle puolustuksen ja karvauksen osalta. Ensimmäinen kotijoukkueen maali nähtiinkin vasta toisessa erässä. Inkkarit käyttivät hyvin hyväksi keskialueen menetykset ja loivat niistä vaarallisia vastahyökkäyksiä. Toisessa erässä Vantaa tuli maalin päähän, mutta Inkkarit tekivät nopeasti yhden maalin lisää. Sama toistui kolmannessa erässä. Kurinalaisemmin pelannut joukkue voitti tämän ottelun 5–2. Vantaa pelaajat yrittivät kovaa loppuun saakka mutta Indians käytti maalintekopaikat paremmin. Vantaa sai pallon kolme kertaa ylärimaan ja muutaman tolppaan. Indiansin maalivahti pelasi loistavan pelin.