05.06.2017

Kauden 2016/2017 päättäjäisiä ei oltu vielä vietetty kun Timantit-nimen hylännyt joukkueemme pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa C-tyttöinä. Ruskeasuolla kohdattiin M-Teamin joukkue, joka oli ystävällisesti uhrannut harjoitusvuoronsa yhteiselle harjoituspelille.

Vantaan C-tyttöjen joukkueessa pelasivat myös uudet pelaajamme Sara, Ella sekä Julia.
Treeneistä ja harjoituspelistä päätelleen ovat tytöt sopeutuneet SB Vantaan C-tyttöjen joukkueeseen loistavasti.

Ottelu alku oli jotenkin lamaannuttava, kun M-Team tekaisi avausmaalinsa vain 29 sekunnin pelin jälkeen. Vastustajan pelaaja pääsi syöttämään pallon poikittain vetosektorille, josta vastustajan hyökkääjä pamautti pallon ykköskosketuksella aivan maata pitkin takatolpan juureen. SB Vantaan kunniaksi on sanottava se, että alun takaiskusta toivuttiin nopeasti.
Ajassa 1.51 Nelli katkaisi lähellä hyökkäyspään maalia vastustajan veskarin heiton. Nopea veto katkosta toimitti pallon taka-alanurkkaan tasoittaen pelin 1-1 lukemiin.
Seuraava merkintä pöytäkirjaan tuli kun läpiajossa ollutta Wilmaa rikottiin jäähyn arvoisesti ajassa 9.33. Jäähyn aikana saatiin aikaiseksi muutama maalitilanne, mutta ei itse maalia. C-tytöt siirtyivät kuitenkin erässä vielä johtoon, kun Isla tökkäsi pallon verkkoon aivan tolpan juuresta. Tilannetta edelsi Sagan  veto, jonka vastustajan veskari sai torjuttua vain puolittain.  2-1 maali syntyi 12 sekuntia ennen erän loppua.

Toisessa erässä SB Vantaa lisäsi johtoaan, kun Sara sai pelattua pallon laidan kautta juuri vauhtiin lähteneelle Julialle. Julian takanurkkaan lähtenyt veto painui maaliin ajassa 17.36 vieden C-tytöt nyt 3-1 johtoon. Hyvin nopeasti edellisestä oli Vantaan joukkue jo 4-1 johdossa. Laidassa tässä pelissä pelanneet Emmi  (Nappari) ja Nelli värkkäsivät tämän maalin. Maalitekijänä oli Nelli Emmin oivaltavasta syötöstä.

Kolmannessa erässä SB Vantaa kehitteli illan kauneimman osuman. Isla antoi pallon laitaan kohti maalia liikkuneelle Julialle. Julian hieno syöttö tavoitti maalille rynnänneen Vivin, joka laittoi pallon lähietäisyydeltä maaliin. Vantaa nyt 5-1 johdossa kun peliä oli pelattu 36.10.
Illan viimeisen maalin teki Saga,  jonka veto painui veskarin torjunnasta kimmokkeen maaliin vain minuutti edellisestä maalista.
Kokonaisuutena peli oli hyvin SB Vantaan hallussa ja alun nukahdusta huolimatta pelasi joukkue puolustuksessa hyvin. Helenaa ei vastustaja päässyt monilla vedoilla tänään hätyyttelemään. Hyökkäyksessä olisi paremmalla onnella voitu saada muutama maali lisääkin. Wilmalla maali oli lähimpänä, kun pallo pomppasi ulos maalin sisätolpasta.