EräViikingit ja SB Vantaa yhteistyöhön Seurojen pelaajapolut vahvistuvat

18.06.2024

EräViikingit ja Inssi-Divariin noussut SB Vantaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka suurimpana painopisteenä on poikien ja miesten huippuvaiheen pelaajapolun vahvistaminen. Yhteistyö mahdollistaa mm. sujuvan pelaajaliikenteen edustusjoukkueiden osalta, joka osaltaan edesauttaa pelaajakehitystä. Sopimus on tässä kohtaa yksivuotinen.

 

Viime kaudella SB Vantaan nousua Inssi-Divariin olivat vauhdittamassa mm. EräViikingit-legendat Jani Kukkola ja Tommi Rosendahl monen muun EräViikingit-taustaisen pelaajan kanssa. Joukkueen päävalmentajana toimii pitkään EräViikingeissä vaikuttanut Tomi Rastas. SB Vantaan taustalla on tehty hyvää ja pitkäjänteistä työtä ja seura haluaakin vakiinnuttaa tässä kohtaa paikkansa Inssi-Divarissa.

 

SB Vantaa asetti muutama vuosi sitten kirkkaaksi tavoitteekseen nousun takaisin Inssi-Divariin, sekä myöhemmin myös paikan vakiinnuttamisen maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Tavoite saavutettiin viime kauden päätteeksi laadukkaiden toimintamallien seurauksena ja nyt on aika valmistaa rakenteet vastaamaan Inssi-Divarin vaatimustasoa. Lisäksi erityisesti seuran huippulupaaville nuorille yhteistyö EräViikinkien kanssa tarjoaa oikeanlaisen askeleen ja mahdollisuuden kasvaa liigapelaajaksi. SB Vantaan pelaajapolku saa nyt erityisen mielekkään lisän ja seura pystyy tässä hetkessä tarjoamaan täydet puitteet matkalla kohti aivan sitä kirkkainta huippua.

“Meidän nuorille pelaajille on tärkeää päästä haistelemaan F-liigan ilmapiiriä. Heidän tulee ymmärtää, mitä huipulle pääseminen vaatii ja mitä se tarkoittaa viikottaisessa tekemisessä. Tämän ymmärtäminen ja oman riman nostaminen, nostaa myös tasoa meidän omissa harjoituksissa. Yhteistyö myös antaa turvaa molemmille joukkueille, mikäli tulee paljon loukkaantumisia kauden mittaan.”

-        Tomi Rastas, SB Vantaa

 

EräViikingeissä yhteistyötä tervehditään ilolla. Seura omaa paljon lahjakkaita ja määrätietoisia juniori-ikäisiä pelaajia, joille yhteistyö tarjoaa mahdollisesti laadukkaita miesten pelejä. Pelaajakehitys tulee ohjaamaan vuorovaikutteista yhteistyötä.

 

”Tässä kohtaa yhteistyösopimus Inssi-Divariseuran kanssa oli prioriteettilistallamme korkealla ja tuo kaivatun lisäpalikan pelaajakehitykseen. SB Vantaa on kaikin puolin hyvä yhteistyökumppani ja uskon että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä.”

-        Miro Mäkelä, EräViikingit

 

Tyttöjen ja naisten puolella EräViikingit on tehnyt yhteistyötä Divarissa pelaavan Northern Starsin kanssa ja nyt myös poika- ja miespuolelle löytyi erinomainen kumppani pääkaupunkiseudulta.

 

Yhteistyösopimus astui voimaan 1.6.2024.

 

 

 Lisätiedot:

 

Jukka Welin

Toiminnanjohtaja, SB Vantaa

jukka.welin@sbvantaa.fi

 

Jan Pazdera

Urheilujohtaja, EräViikingit ry
jan.pazdera@eraviikingit.fi

 

26.06.2024Ilmoittautuminen syksyn harrasteryhmiin on käynnissä!
19.06.2024Uudet poikien ja tyttöjen salibandyjoukkueet
18.06.2024EräViikingit ja SB Vantaa yhteistyöhön Seurojen pelaajapolut vahvistuvat
23.05.2024Kauden päätösjuhla ja palkitut kaudelta 2023-24
21.04.2024Tomi Rastas - "Nautin kaudesta todella paljon"
06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!
21.05.2024SB Vantaan kevätkokous 5.6.2024 16.30
18.04.2024Edarin avoimet harjoitukset
29.03.2024Divarinousu katkolla Edarille sunnuntaina

Siirry arkistoon »