Coach Timonen - "Emme jätä katsojaa kylmäksi"

18.06.2022

Miesten edustusjoukkue pudotti reilu viikko sitten kevyehkön siirtopommin kiinnittämällä joukkueen peräsimeen Westend Indiansin liigajoukkuetta viimeksi luotsanneen Petri Timosen. Uuden päävalmentajan julkaisua seurasi joukkueen viime kauden parhaan pistemiehen, Riku Kallunkin jatkosopimus, sekä HIFK:sta Edariin siirtyvän Tommi Vappulan siirtouutinen. SB Vantaa tulee julkaisemaan seuraavat pelaajasopimukset ensi viikon alussa, ohessa uunituoreen valmennuspestin aloittaneen Petri Timosen alkufiilikset vantaalaisryhmässä. 

 

Kerrotko lyhyesti itsestäsi ja taustoistasi sählyn parissa? 

PT: No olen 36v perheen isä itä-Helsingistä ja salibandy on kulkenut matkassa 7-vuotiaasta lähtien. Aloitin harjoittelemaan valmentamista n. 20 vuotta sitten pienessä paikallisessa seurassa (Myllypuron pauhu) ja sillä samalla opin tiellä ollaan edelleen. Viimeisimmät vuodet olen toiminut Westend Indianssissa eri ikäluokissa ja viimeisimpänä miesten F-liiga joukkueen päävalmentajana kausilla 2019-2021.  

Mitkä olivat syyt, jotka saivat palaamaan takaisin valmennustehtäviin ja lajin pariin? 

PT: Tosiaan vuoden vedin happea edellisen pestin jäljiltä ja tarkoitus ei ollut kyllä vieläkään palata penkin taakse. Kerkesin jo joitakin tarjouksia torpata aikaisemmin ja olin melko vakuuttunut, että perheen, työn ja valmentamisen yhdistäminen tässä kohtaa rankan edellisen pestin jäljiltä ei olisi mahdollista. SB Vantaalla olikin täysin eri näkemys asiaan ja heidän paketti tuntui omalta tähän tilanteeseen. Olen todella tyytyväinen, että pääsen valmentamaan motivoituneita ukkoja. 

Edari on toistaiseksi julkistanut kahden rightin pelaajan sopimukset, pystytkö avaamaan yhtään miltä joukkueen rakennus ja tilanne sen suhteen näyttää? 

PT: Tarkoitushan on siis rakentaa joukkue jossa on vain righteja ja täten tehdä jotain erillaista. Vitsit sikseen, joukkueen runko näyttää erittäin kilpailukykyiseltä ja voin rehellisyyden nimissä sanoa, että hieman jopa yllätti positiivisesti millä tasolla Suomisarjan pelaajat ovat. Uskoisin, että lähiviikkoina päästään julkaisemaan lisää laatupelaajia!  

Onko tässä vaiheessa vielä mahdollisuutta avata, minkälainen SB Vantaa kaukalossa nähdään tulevalla kaudella? 

PT: Kyllä mä olen itse epäonnistunut, jos meidän peli ei ole sellaista, jossa itse olemme aloitteellisia ja määritämme pelin tempon. Halutaan ehdottomasti olla joukkue joka tekee paljon maaleja ja on näyttävä pallolla, mutta samalla puolustaa nöyrästi ja ennen kaikkea yhdessä! Uskoisin, että emme jätä katsojaa kylmäksi. 

Mitkä ovat avaintekijät, joilla ryhmä pääsee tavoitteeseensa, Divarinousuun? 

PT: Kyllä siihen on tasan yksi lääke ja se on kliseepankista helposti kaivettavissa: "Niin pelaat, kuin treenaat". Itse ajattelen ennemmin niin, että meidän tavoite on nostaa rimaa arjessa ja se antaa mahdollisuuden ehkä pärjätä sitten. 

Terveiset seuran faneille ja Länsi-Vantaan salibandy-yleisölle? 

PT: Hallille mars kun pelit alkaa, koska silmäkarkkia on tarjolla! Temppelillä nähdään!

24.06.2022Kolme Edarilegendaa jatkaa joukkueessa
23.06.2022Juho Niinikoski SB Vantaan riveihin
22.06.2022Arttu Turunen jatkaa, Valli palaa Edariin
21.06.2022Häiväläinen jatkaa Edarissa
20.06.2022Koskia kaksi ensi kauden Edarissa
18.06.2022Coach Timonen - "Emme jätä katsojaa kylmäksi"
14.06.2022Riku Kallunki jatkaa, Tommi Vappula vahvistaa SB Vantaata
14.06.2022Seuran kauden päättäjäisiä juhlittiin parin vuoden tauon jälkeen
10.06.2022Petri Timonen Edarin peräsimeen
04.05.2022Uudet poikien ja tyttöjen salibandyjoukkueet

Siirry arkistoon »