P13 Ensimmäinen MAAJOUKKUETIE- tapahtuma takana

11.09.2021

Torstai aamu valkeni aurinkoisena ja viileänä kun SB Vantaan P13 junnut kokoontuivat Martinlaakson linja-autoasemalle ja lähtivät innokkaina kohti Eerikkilää ja ensimmäistä maajoukkuetieleiriä. Bussissa oli hyvä meininki ja joukkueen hyvä yhteishenki näkyi jo matkalla iloisena puheena ja yhdessä olona.

Eerikkilässä pääsimme heti majoittumaan ja testaamaan ravintolan ruokia. Ruoat ja varsinkin sämpylät saivat kehuja koko joukkueelta.

Ensimmäinen päivä koostui testeistä ja kokouksista. Pojat ahkeroivat testeissä ja valmennus joukkueenjohtajaa myöten kokouksissa. Pääsivät pojat myös kentälle mailojen kanssa niin virallisessa ohjelmassa kuin vapaa-ajalla ulkokaukalossakin. Osa pojista kävi testaamassa uimahyppyjä laiturilta ja nauttimassa saunan lämmöstä ennen pitkään odotettua piip-testiä illan lopuksi. Piip-testi sujui pojilta varsin mallikkaasti kuten kaikki muutkin testit. Pojat ovat treenanneet ahkerasti omalla ajalla sekä yhdessä joukkueena. Tämä näkyi tapahtumassa testituloksissa ja pelikentällä. 

Toinen päivä käynnistyi aamupalalla klo 7.15 ja sen jälkeen vielä viimeisenä testinä liikkuvuus ja kirjalliset tehtävät ennen kauan odotettuja pelejä. Pojat osallistuivat P13 sekä P14 sarjan otteluihin. Tapahtuman muut joukkueet tällä kertaa olivat PSS, Indians sekä SPV.

Joukkueen pallollista pelaamista haluttiin edelleen kehittää ja uusi ympäristö sekä kovat pelit tarjosivat siihen erinomaisen mahdollisuuden. Pojat näyttivät tätä osaamista kaikissa otteluissa, kuinka joukkueena pelataan pallollisena sekä pallottomana ja mikä tärkeintä - Olivat valmiita edelleen oppimaan lisää. Lisäksi katsomoon ei voinut olla kuulematta joukkueen rentoa ilmapiiriä. Valmentajat ja pelaajat kannustivat toisiaan ja selkeästi nauttivat pelaamisesta. 

Päivän neljä kovaa ottelua painoi jo jaloissa, joten iltapalan jälkeen huoneissa tuli nopeasti hiljaista ja pojat pääsivät nukkumaan, tai ainakin pelaamaan korttia ja katsomaan leffoja :)

Kolmannen ja viimeisen päivän rankimmat hetket taisivat olla kaksi palaveria, missä piti jaksaa istua, katsoa otteluvideoita ja kuunnella sekä vastailla valmentajien kysymyksiin peleistä. Näistäkin selvittiin kunnialla ja edessä oli vielä yksi peli ennen kotimatkaa.

Leiri poikien kanssa oli erittäin onnistunut. Pojat huolehtivat hienosti itsestään ja toisistaan. Kaikilla oli kivaa ja pelit ja testit onnistuivat mallikkaasti. Pojat olisivat mielellään jatkaneet leiriä vielä pidempäänkin. Leiri antoi pojille paljon. Pojat oppivat uusia asioita itsestään ja tietävät mitä jatkossa tulee tehdä, jotta samalla tiellä pysytään. 

Seura kiittää lämpimästi MAAJOUKKUETIE- tapahtuman järjestäjiä, pelaajien huoltajia, joukkueenjohtajaa sekä valmentajia. Vuoden vaihteen jälkeen taas uudestaan!

8bb0800d-7767-4a6d-8a6c-89269b5f269f.jpg

05.08.2022Jussi Laamanen vahvistaa Edaria
27.07.2022Edariin kolme uutta sopimusta
30.06.2022Salibandykoulut, perhesählyt, nuorten säbä ja aikuisten kuntosählyt - ilmoittaudu syksyn 2022 ryhmiin
29.06.2022Micke Sievänen vahvistaa Edaria
24.06.2022Kolme Edarilegendaa jatkaa joukkueessa
23.06.2022Juho Niinikoski SB Vantaan riveihin
22.06.2022Arttu Turunen jatkaa, Valli palaa Edariin
21.06.2022Häiväläinen jatkaa Edarissa
20.06.2022Koskia kaksi ensi kauden Edarissa
18.06.2022Coach Timonen - "Emme jätä katsojaa kylmäksi"

Siirry arkistoon »