07 Red iskussa jatkosarjaan

26.11.2020

07 Red jatkoi vahvoja otteitaan C2 alemman haastajajatkosarjan peleissä Esport Centerissä la 21.11. Jatkosarjassa pelaavat samat joukkueet kuin alkusarjassa.

Tiikerit - Red 1-14

Lauantai-iltapäivän ensimmäinen peli oli Tikkurilan Tiikereitä vastaan joka voitettiin alkusarjassa 11-2.

Tiikerit antoivat tasoitusta tuomalla otteluun maalivahdin lisäksi vain seitsemän kenttäpelaajaa ja ottelu oli jälleen SB Vantaan vahvaa esitystä alusta alkaen.

Ensimmäisessä erässä Tiikerit pysyi pelissä mukana tiukalla puolustuksella, erä Redille 0-3 Einon, Aaron ja Danielin maaleilla.

Toisen erään Tiikerit tulivat vahvemmin kuin Redin joukkue ja vajaan minuutin pelin jälkeen Tiikereiden ensimmäinen maali oli tosi asia Redin huonosti pelatun puolustuspään vapaalyönnin seurauksena. Tilanne Redille kuitenkin 3–1.

Tämän jälkeen Redin pelaajat ja pallo alkoivat liikkua vielä nopeampaan tahtiin ja maaleja rupesi syntymään.

Kahdeksan sekuntia Tiikereiden kavennuksen jälkeen oli jälleen Danielin vuoro heiluttaa maaliverkkoja ja heti seuraavan aloituksen Miksu voitti puhtaasti eteenpäin, rynnisti keskeltä läpi ja neljä sekuntia myöhemmin kello pysähtyi jälleen maalin merkiksi.

Peli jatkui Tiikereiden päädyssä ja maaleja tehtiin laajalla rintamalla  tasaiseen tahtiin lähes jokaiselle peliminuutille.

Ajassa 27:44 peli olisi loppunut maalieroon, mutta kun kaksi erää pelataan aina vähintään, niin ehdittiin vielä kaunistelemaan numeroita lisää. Peli päättyi toisen erän jälkeen lukemiin 14–1.

Pelissä nähtiin hienoja maaleja muutaman tarkan syötön jälkeen. Olimme liikkuvampi joukkue niin pallollisesti, kuin myös jalalla. Parhaansa Tiikerit taistelivat pienellä miehityksellä, mutta toisen erän alun jälkeen Redin pojat pelasivat kyllä hyvin.

Red - Oilers Challenger 7-1

Redin toinen ja samalla päivän viimeinen peli oli Oilers Challengeria vastaan. Edellinen pari viikkoa sitten pelattu ottelu oli tiukka ja tasainen, jonka Vantaa vei lopulta 8–6. Tiedossa oli siis tiukka ja vaikea peli. Vaikeaksi toisen pelin tekee joukkueelle varsinkin se, jos edellinen ottelu on voitettu reilusti.

Ensimmäinen erä olikin hieman vaikean näköistä, vaikka alkuun saatiin tärkeät pari maalia. Tosin Oilers teki myös yhden.

Pikkuhiljaa saatiin omasta pelistä paremmin ja paremmin kiinni, mutta Oilers antoi kovan vastuksen. Heidän pelaajansa olivat nopeita ja pituuden vuoksi myös ulottuvia. He tekivät nopeita vastaiskuja varsinkin, kun saivat keskialueella pallon. Vantaan puolustuspelaaminen ontui ottelun alussa ja jopa vielä toisessa erässä.

Toiseen erään lähdettiin Red:n johtaessa 2–1. Vajaan minuutin pelin jälkeen Miko J pisti pallon Miksun syötöstä Oilersin maaliin. Oilersilla oli useita paikkoja, mutta maalissa hyvin pelannut Konsta otti monta todella tärkeää torjuntaa. Muutenkin Oilers-pelissä Konsta oli liekeissä. Torjuntoja tuli ottelussa 21 ja yksi päästetty maali. Oilersin maalivahti torjui 27 ja päästi 7. Molemmilla joukkueilla oli siis paljon vetoja maalia kohti.

Pallollisesti Red hallitsi peliä ja toisen erän lopussa joukkue näytti vahvuutensa kun Aaro sai ensin 2 min mailaan lyömisestä ja siitä 40 sekuntia myöhemmin Miika otti väärästä vaihdosta 2 min. Miikan mennessä jäähylle Oilers otti meidän onneksi aikalisän ja saimme 5vs3 alivoiman käytyä läpi, jonka pojat hoitivat loistavasti. Tämä oli hyvää alivoimaharjoitusta, sillä on ihan eri asia harjoitella alivoimaa treeneissä kuin peleissä.

Erätauolle 5-1 tilanteessa.

Kolmannessa erässä jäähyjen loputtua peli eteni reilut 10 min ennen kuin Vantaa teki kuuden maalin. Siitä reilu minuutti myöhemmin Matias V riisti pallon ja  niittasi komealla rannarilla taululle loppulukemat 7–1.

Jos ensimmäinen peli pelattiin vastustajan päädyssä, niin tässä mentiin vauhdilla päästä päähän. Ensimmäisen pelin kylmänä maalilla ollut Konde piti joukkuetta välillä pystyssä varmoilla otteilla ja kun lähinnä ykköskenttä kävi toisessa pelissä iskemässä maalit, niin neljä pistettä matkasi näin jälleen Vantaalle.