Helsingin ja Uudenmaan päivitetty ohjeistus: aikuisten harrastustoiminta tauolle kolmeksi viikoksi, pääsarjat jatkuvat ilman yleisöä

20.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto antoivat perjantaina koronaepidemian leviämisvaiheen takia uusia rajoituksia ja suosituksia. Nämä vaikuttavat myös salibandyyn.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä koskevat uudet linjaukset ovat voimassa seuraavat kolme viikkoa alkaen ensi maanantaista 23.11. ja päättyen sunnuntaina 13.12. Rajoituksilla pyritään rauhoittamaan tautitilanne ja välttämään tiukempien ja laajamittaisempien rajoitusten tarve.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Myös yksityistilaisuuksissa on syytä noudattaa suosituksia.

Aluehallintoviraston tiedote asiasta tästä.

Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa (mm. Energia Areena, koulut ja kalliosuojat) tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta keskeytetään 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi.

Vantaan kaupungin tiedote ja ohjeistus tästä.

Salibandyliiton tiedote tästä.

Salibandyliiton linjaukset vaikuttavat seuraavalla tavalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueella:

  • Miesten ja naisten F-liigojen, miesten Divarin sekä miesten ja naisten Suomen Cupin ottelut pelataan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella otteluohjelman mukaisesti, mutta ilman yleisöä 23.11.-13.12. välisenä aikana.
  • Miesten Suomisarjan ja 2. divisioonan ottelut pelataan normaalisti, kun ottelun joukkueista kumpikaan ei ole Helsingistä, Espoosta, Vantaalta tai Kauniaisista. Mikäli Etelä-Suomen alueen muut kunnat päättävät noudattaa pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ohjeistusta, siirretään näiltä paikkakunnilta olevien Suomisarjan ja 2. divisioonan joukkueiden ottelut pelattavaksi 13.12. jälkeen.
  • Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella aikuisten turnausmuotoisena pelattavien sarjojen otteluihin tulee kolmen viikon tauko välille 23.11.-13.12. Tämä pitää sisällään miesten 3.-6. divisioonien ja naisten 1.-4. divisioonien lisäksi kaikki seniorisarjat. Tavoitteena on pelata tauon vuoksi siirrettävät ottelut normaalin sarjakauden puitteissa. Uudet peliajankohdat julkaistaan niiden varmistuttua.
  • SSBL:n linjauksen mukaan Salibandyharjoitukset voivat jatkua entiseen tapaan vastuullisesti ja ohjeistuksia noudattaen. Harjoituksia suositellaan pidettäviksi vain omissa harrastusryhmissä.
    • HUOM! Kaupunkien (mm. Vantaan Energia Areena, koulut, kalliosuojat) hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta keskeytetään 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi.
  • Tuoreet rajoitukset eivät koske juniorisarjoja. Niissä ottelut jatkuvat normaalisti.
  • Salibandyliiton toimihenkilöpäivät järjestetään etäkokoontumisena perjantaina ja lauantaina 27.–28.11.
  • Salibandyliiton kokous on määrä järjestää lauantaina 28.11. Helsingissä. Pääkaupunkiseudun muuttuneen koronatilanteen takia liiton hallitus selvittää parhaillaan mahdollisuuksia järjestää kokous ns. hybridikokouksena tai siirtää kokouksen pitopaikka Uudenmaan ulkopuolelle. 
20.11.2020Helsingin ja Uudenmaan päivitetty ohjeistus: aikuisten harrastustoiminta tauolle kolmeksi viikoksi, pääsarjat jatkuvat ilman yleisöä
17.10.2020Maski kasvoille pk-seudun salibandyhalleissa
16.08.2020Salibandykoulut, perhesählyt, nuorten säbä ja aikuisten kuntosählyt - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
21.11.2020Uusi lohkojako - kaksi tappiota
20.10.2020Otteluennakko - Kausi käyntiin uudestaan
02.10.2020Tiedote - Miesten Divari-joukkue asetettu karanteeniin
01.10.2020Tuomas Puhakka Edariin
23.09.2020Otteluennakko - Turku away
21.09.2020Otteluraportti - ÅIF parempi kotistartissa

Siirry arkistoon »