B-tytöille kiireisen päivän päätteeksi mukaan 4 sarjapistettä

18.10.2020

B-tyttöjen ja Naisten kakkosdivarin pelit osuivat tällä kierroksella päällekkäin. Osa tytöistä pelasi molemmat omat B:n pelit, osa taas yhden naisten pelin ja yhden B-tyttöjen pelin. Välillä ajeltiin hallien väliä. Seuran C-tytöistä saatiin onneksi apuja B-tyttöjen peleihin, sen verran kapealla rosterilla joudutiin pelaamaan niin B-tyttöjen kuin naistenkin pelit.

ErVi Akatemia - B-tytöt 4-8

SB Vantaan B- tytöt kohtasivat päivän ensimmäisessä pelissä Esport Areenalla ErVi Akatemian.  Vantaa oli ottelun alussa hereillä, ja hyvällä jalalla ja pallon liikuttelulla luotiin ensimmäisessä erässä maalipaikkoja. Ensimmäisen Vantaan maalin 0-1 teki Pinja ajassa 2.12. Pallo liukuu hyvin ja syöttökuvion päätteeksi Vantaa siirtyi 0-2 johtoon ajassa 7.21 Henkan tehdessä ja Elsan syöttäessä. Seuraava maali 0-3 tuli maalin edustalta, Eevi pääsi ampumaan pakin paikalta ja Saga oli hereillä maalin edustalla ja tiukka veto yläkulmaan ajassa 11.08. Siitä reilu minuutti ja Vantaa siirtyi 0-4 johtoon ajassa 12.24 Empun tehdessä ja Millan syöttäessä. Ensimmäisessä erässä ei vastustajalla ollut hirveästi maalipaikkoja.

Ottelun toisessa erässä päästettiin vastustaja hieman peliin mukaan ja kavennus 1-4 tuli ajassa 22.27. Kavennuksesta sisuuntuneena Vantaan tytöt laittoivat ajassa 25.53 taululle 1-5 lukemat Henkan tehdessä ja Elsan syöttäessä.

Kolmannessa erässä sitten maaleja tulikin molemmille joukkueille. Kolmesta ensimmäisestä vastasi Vantaa.  1-6 lukemat tuli Lidin hienosta esityöstä ja Elsa pääsi paukuttamaan maalin ajassa 38.05. Siitä reilu puoli minuuttia niin oltiin lukemissa 1-7 Norpan tehdessä, Sagan toimiessa syöttäjänä. Seuraava maali 1-8 tehtiin alivoimalla ajassa 39.14  kun Henkka syötti ja Pinja pääsi suoraan täydestä vauhdista vetämään yläkulmaan. Onni että veto ei mennyt ohi, sillä Pinja ei huomannut maalin olevan tyhjänä. Hieman lopussa lopetettiin pelaamista ja annettiin vastustajan tehdä muutama helpohko maali, maalin edustalta. Vastustaja teki lopussa yhden ylivoimalla ja kaksi ilman maalivahtia.

SB Vantaan B-tyttöjen toiseen peliin saatiin naisten II-divarin peleistä Emmi, Essi ja Ada. Joukkueesta naisten peleissä kaksi peliä pelasivat Nora, Emmy ja Susa. Maalilla Ella pelasi molemmat pelit naisissa. Naisten peliin lähtivät ekassa tyttöjen pelissä pelanneet Lidi, Elsa ja joukkueen kapteeni Henkka. Tunnin tauko hyödynnettiin tankkauksella ja ulkoilulla.

B-tytöt - Tiikerit 5-1

Tiikerit pelissä oltiin hyvin hereillä alussa ja ajassa 0.59 Vantaa siirtyi 1-0 johtoon. Emppu löysi Sagan maalin edestä ja verkko heilui. Toisessa maalissa hyödynnettiin hyvin vastustajan vaihto. Vantaalla oli vaihto päällä ja Ceestä lainassa ollut Elma jätti pallon omassa päädyssä Sagalle, joka spurttasi vauhdilla ylös hyödyntäen vastustajan vaihdon. Tulinen veto yläkulmaan ja Vantaalle 2-0 lukemat ajassa 4.00.  Seuraava maali 3-0 ajassa 6.05 oli Empun käsialaa. Hieno veto ja verkko heilui. Hieman alkoi jalkojen liike höllentyä ja vastustaja pääsi hyödyntämään vetopaikan maalin edessä. Ajassa 13.45 tuli vastustajan kavennus 3-1 lukemiin.

Toinen erä oli enemmän tai vähemmän pallottelua ja liike oli verkkaista. Molemmat joukkueet pääsivät pelaamaan kerran ylivoimaa, siinä sen enemmin onnistumatta.

Kolmannessa erässä päätettiin, että pelataan viimeinen erä kunnolla ja osaamisemme tasolla. Ajassa 39.07 pääsi Pinja tekemään hienolla vedolla tilanteeksi 4-1 Sagan toimiessa syöttäjänä. Pelin viimeisen maalin teki C-tyttöjen kentällinen. Ajassa 41.33 Lillin veto siirsi joukkueen 5-1 johtoon. Onnistuminen tuntui varmasti mukavalta, sillä tätä ennen oli tolpat olleet pariin otteeseen tiellä. Kiitos C-tyttöjen Elmalle, Pinjalle, Lillille, Roosalle ja Eevalle. Kokemukset B-tyttöjen peleistä antanevat potkua myös C:n peleihin.

#salibandy #tyttösalibandy #mehalutaanpelata #promonafinlandoy #promona #ndttukku #hellapoliisi #käpygrilli #meidänjengi #sbvantaa