C2-pojat aloittivat SM-sarjan kahdella voitolla

27.09.2020

C2 pojat aloittivat SM-urakkansa Mosahallilla lauantaina pelatuilla kahdella ottelulla. Ensimmäinen vastustaja oli rakas kilpakumppani Westend Indians. ”Heimon” äänekäs kannattajajoukko oli saapunut paikalle runsaslukuisena ja yritti auttaa joukkuettaan voittoon. Historiallisen ensimmäisen SM-sarjamaalin laukoi ylivoimalla hurjalla vedolla Axel Sjöholm. Maalin jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä, vaikka Indians pääsi pelaamaan minuuttitolkulla ylivoimaansa. Maalissa Kalle Skogster vesitti upeilla torjunnoillaan Indiansin yritykset ja kun tehokaksikko Roope Herpola ja Artturi Tiilikainen pääsivät vauhtiin, niin peli oli taputeltu. 5-2 voiton takeena oli myös kaikkien kentällisten uupumaton taistelu varsinkin puolustuspäässä.

Toisessa ottelussa isäntäjoukkue EräViikingit Pohjoinen oli aseeton hurjassa vireessä olevaa Tiilikainen-Herpola kaksikkoa vastaan ja kun värikäs kuuluttaja tuon tuostakin hehkutti maalivahtiamme ”Albin Laine, arvoisa yleisö - Albin Laine”, niin peli tuntuikin jo ratkenneen. 5 minuuttia ennen pelin loppua vastustajan saama 5 min jäähy tuntui jo ratkaisseen ottelun, mutta oma 2 min jäähy olikin kääntää pelin vastustajalle. 4-1 johto vaihtui enää maalin johdoksi pelin viimeisellä minuutilla. Onneksi paketti pysyi kasassa ja toinen voitto tuli 4-3 lukemin.

C2-Joukkueen matka jatkuu jo tulevana viikonloppuna Tampereelle testaamaan Classicin ja Ilveksen tasoa.

06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!