P07:lle hopeaa myös Puffet cupista

24.09.2020

Hyvä kun ehdittiin edes toipumaan edellisen päivän hopeajuhlista, niin sunnuntaiaamuna oltiin poikien kanssa jo kello 8 Esport Arenalla Puffet cupissa.

Oilers Challenger - SB Vantaa 2-12

Kuten niin useasti ennenkin, poikien aamu ja turnauksen ensimmäinen peli oli mudassa rämpimistä. Onneksi vastassa oli loppujen lopuksi turnauksen viimeiseksi jäänyt Oilers ja pojat takoivat taululle 2-12 voittolukemat.

Lukemat olisivat voineet olla huomattavasti rummemmatkin, mutta yksin yrittäminen ja pari karkeaa puolustuspään virhettä koituivat esteeksi.

Ottelun tehomiehiä olivat Vilho (3+3) ja Aleksi L (4+1).

Puffet-jäätelö meni Laurille valmennuksen peräänkuluuttaman syöttöpelin ansiosta.

SB-Pro - SB Vantaa 3-4

Toisessa pelissä vastaan asteli SB Pro, jonka tiedettiin pelaavan huomattavasti terävämmin kuin edellisen vastustajan. Vaikka Niko teki ottelun alussa komean ylivoimamaalin lähes puolesta kentästä, niin SB Pro laittoi kampoihin oikein urakalla ja oli viedä myös koko pelin.

Toisessa erässä nurmijärveläiset tulivat kahdella nopealla maalilla ohi, mutta onneksi meidän pojat eivät lannistuneet, vaan vajaa kolme minuuttia ennen loppua Aleksi L tasoittui pelin ja 38 sekuntia myöhemmin Daniel iski voittomaalin, näin SB Pro kaatui lukemin 3-4.

Puffet meni tällä kertaa hyvin torjuneelle Tuomas R:lle

FC Tuusula - SB Vantaa 4-7

Kolmannessa pelissä olikin sitten jo panoksena finaalipaikka ja vastaan astui FC Tuusula.

Tuusula aloitti vahvemmin kuin meidän pojat ja pelin alku oli taas meille vaikea kun FC Tuusula iski avausmaalin jo ottelun ensimmäisessä vaihdossa.

Erä eteni tuusulalaisten lievässä hallinnassa, mutta Vantaa käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen ja näin erä päättyi 3-3.

Toisessa erässä mentiin taas nopeasti johtoon mikä ei vielä riittänyt kun vastustaja tuli vielä kertaalleen tasoihin.

Onneksi onni ja taistelutahto kääntyivät ja lopussa tehtiin kolme maalia neljään minuuttiin ja näin saatiin maukas 4-7 voitto ja finaalipaikka oli varma.

Jäätelö Eliakselle.

FBC Turku - SB Vantaa 6-0

Viimeinen alkusarjan peli olikin sitten lämmittelyä finaalia varten, sillä finaalissa vastaan oli astumassa sama vastustaja.

Vaikka olimme koko päivän vierasjoukkue, niin vastustaja aloitti psyykkauksen viemällä meidän vaihtopenkin ja näin pojat olivat muutosta ihan sekaisin ja turkulaiset veivät hidastempoisen "harjoitusottelun" selkeästi 6-0.

Edellisistä otteluista poiketen tällä kertaa vastustaja oli tehokas ottelun viimeisillä minuuteilla tehden kolmen maalia.

Tämän ottelun jäätelö säästettiin finaaliin.

Finaali: FBC Turku - SB Vantaa 7-1

Joukkueiden ja tuomarin yhteisellä päätöksellä aikaistettiin finaalin alkua puolella tunnilla.
Vaihdoimme mustan paidan takaisin valkoiseen ja otimme oman vaihtopenkimme.

Ottelu oli huomattavasti tarkempaa kuin edellinen ja vetoja tuli lähes puolet vähemmän kuin edellisessä pelissä.

Turkulaiset veivät ensimmäisen erän nollakulmasta tehdyn tuurimaalin ja hyvän rannelaukauksen ansioista.

Toisen erän alussa Turku teki kolmannen maalin, mutta sen jälkeen nähtiin todellinen tahtomaali kun Aleksi L nousi vauhdilla oikeaa laitaa pitkin maalin taakse josta antoi namupassin Milolle jolla oli helppo työ lämätä pallo täysillä maaliin.

Kiri jäi kuitenkin tähän ja vastustaja kaunisteli jälleen lukemia ottelun viimeisillä minuuteilla.

Jäätelöt Milolle ja Aleksi L:lle.

Edellispäivän hopeaa ei saatu näin  kirkastettua, mutta saavutus oli silti hieno, vaikka ihan yhtä pahalta finaalitappio aina tuntuukin.

Viikonlopun kahteen hopeaan täytyy silti olla tyytyväisiä sillä voitettiin monta kovaa joukkuetta ja kaikilla oli pitkistä päivistä huolimatta hauskaa. Eikä noita mitaleita jaeta salibandyssä ihan turhan takia, ne täytyy ansaita!