C-tytöt haastoivat P07:n

12.09.2020

P07-C-tytöt 4-5

 
Tiistaina pelattiin seuran C-tyttöjä vastaan, jotka haastoivat pojat otteluun.

Tyttöjen toimihenkilöt paukuttelivat monta päivää henkseleitään ja olivat varmoja voitostaan kunnes pelipäivänä näkivät meidän pojat. Tämän seurauksena lainasimme heille yhden hyökkäyskentällisen pelaajia.

 
Ottelu alkoi tasaisesti tunnustellen vaikkakin pallo pyöri vuorotellen molemmissa päissä.

Vajaan kuuden minuutin kohdalla C-tytöt onnistuivat ensimmäisen kerran, kun puolesta kentästä lähtenyt veto yllätti maskin takana olleen Konstan.

Tasoitus nähtiin reilun 11 minuutin kohdalla, kun Marsel antoi syötön laitaa pitkin ylös jossa Miko viiletti ylöspäin. Pallo haltuun, muutama askel keskelle ja pallo maaliin.

Iloa ei kestänyt kuin reilun minuutin, kun puolustuksen nukkuessa Lilli nappasi tikkarin pojilta ja teki läpiajosta maalin.

 
Toinen erä oli poikien hallintaa ja vetoja sateli kohti vastustajan maalia kuten myös ohikin. Tytöt puolustivat kuitenkin hienosti ja suurin osa vedoista jouduttiin vetämään suhteellisen kaukaa vaikkakin vetosektorilta.

Erässä onnistuttiin kertaalleen molemmat. Tasoituksessa Eino antoi sisäänlyönnin vastustajan kulmasta alaspäin Rasmukselle, joka tykitti pallon ylänurkkaan ja tasoituksessa omat koirat purivat kun Aleksi L pyysi palloa jonka Lilli jätti upeasti taaksepäin. Veto vastapallosta suoraan takanurkkaan.


Kolmannen erän puolessa välissä noustiin ensimmäisen kerran johtoon kun ensin Rasmus syötti Einolle, joka onnistui ainoana pelaajana tekemään maalin veskarin nenän edestä. Vajaa minuutti myöhemmin Miika kiitti vastustajan nukahduksen puolessa kentässä ja rynni vauhdilla yksin läpi. Vauhtia oli niin paljon ettei siinä voinut kuin vetää pallo maaliin.

Ilo loppui jälleen lyhyeen kun joukkueelle tuomittiin väärä vaihto, jonka tytöt kiittivät hyvin nopeasti. Tästä yli- ja alivoiman harjoittelusta ei ehtinyt hyötymään kukaan. Kaksi minuuttia myöhemmin jouduttiin jälleen alivoimalle ja tämä kestettiin hienosti.

Ottelu oli jo päättymässä sopuisasti tasapeliin kunnes viimeisellä minuutilla Vilho näpäytti omiaan ja teki vastustajalle ottelun voittomaalin.


Ottelusta tuli hyvä ja tasainen peli, jossa osa pelaajista näyttivät parastaan ja osa taas tuntui pelkäävän vastustajia eivätkä pelanneet näin tasollaan. Tytöt blokkasivat upeasti palloja ja pitivät puolustuksen tiiviinä varsinkin maalin edessä. Pojat pääsivät kokeilemaan ensimmäistä kertaa kunnolla yhtä valmennuksen laatimaa taktiikkaa.

Tyttöjen kanssa ollaan tehty viimeisen kahden kauden aikana hyvää yhteistyötä ja tämän pelin seurauksena yhteistyötä ei ole aihetta olla jatkamatta.

Ensi torstaina pojat joutuvat näyttämään parastaan kun vastaan asettuu kilpasarjajoukkue SC Hawks 06. Vastus on kova, mutta niin olemme mekin!

 

P07-C-tytot_1.jpg

P07-C-tytot_2.JPG

23.09.2020Otteluennakko - Turku away
16.08.2020Salibandykoulut, perhesählyt, nuorten säbä ja aikuisten kuntosählyt - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
21.09.2020Otteluraportti - ÅIF parempi kotistartissa
20.09.2020Otteluennakko - Kotiavaus Energia Areenalla
19.09.2020Otteluraportti - Divarikausi voitolla käyntiin
19.09.2020Otteluennakko - Divarikausi käyntiin Mosalla
01.09.2020Rannikkotykistö pauhaa - Koski ja Starck jatkavat Edarissa
30.08.2020Suomen Cup päättyi 1. kierrokseen
24.08.2020C2-pojat SM-sarjaan!

Siirry arkistoon »