C2-Pojat SM-sarjaan!

23.08.2020

SB Vantaan C2-pojat pelasivat viikonloppuna Kokkolassa pääsystä SM-sarjaan kaudelle 2020-2021. Ensimmäiseltä karsintakierrokselta vain lohkovoittaja selviytyisi suoraan SM-sarjaan ja lohko 2. ja 3. viikon päästä käytävään jatkokarsintaan. SB Vantaa pelasi I-karsintalohkossa Nibacosin, LaSB:n ja SPV II joukkueiden kanssa.

SSBL PC2SMK-I, Tulospalvelu

Joukkue matkusti Kokkolaan jo perjantaina, jotta valmistautuminen peleihin voitiin tehdä rauhassa. Karsintaturnaus käynnistyi lauantaina pelillä SB Vantaa – LaSB, joka kääntyi hieman tahmean alun jälkeen Vantaan 4 – 0 voittoon. Vain reilun tunnin tauon jälkeen vastaan asettui SPV II joukkue. Peli oli ohi jo reilun kahden erän jälkeen Vantaan latoessa taululle 12 – 0 lukemat. Sunnuntain peli Nibacosia vastaan ratkaisisi kumpi joukkueista pääsee suoraan SM-Sarjaan. Ensimmäinen erä pelattiin hieman tunnustellen molempien joukkueiden heiluttaessa kahdesti maaliverkkoja. Tämän jälkeen Vantaa nosti jalan jarrulta ja meni menojaan, tehden 7 maalia lisää, Nibacosin jäädessä kahteen lisämaaliin. Vantaan voitonjuhlien alkaessa tulostaululla komeili siis 9 – 4 voittolukemat. Turnauksen pelaaminen ilman tappioita (25 tehtyä ja 4 päästettyä maalia) tarkoitti, että SB Vantaa C2-pojat pelaavat SM-sarjaa tulevalla kaudella.

SM-sarjapaikka on ollut monen pojan pitkäaikainen unelma ja sen eteen on tehty paljon työtä jo usean vuoden ajan. Nyt tämä työnteko palkittiin ja joukkue voi tarjota kannattajilleen SM-sarjapelejä Myyrmäen Urheilutalolla.

Onnittelut pelaajille, valmennukselle ja joukkueen taustahenkilöille!

Muut SM-sarjapaikan kaudelle 2020-2021 varmistaneet joukkueet: Pelicans SB, Classic Red, EräViikingit Pohjoinen, O2/Muury, Ilves, OLS, Oilers Black, ÅIF ja EräViikingit Itä.