B-tytöt PSS:n vieraina

10.08.2020

PSS kutsui Vantaan tytöt harjoituspeliin tuleviin karsintamaisemiin Askolaan. PSS olikin yksi kovimmista oman ikäisistä vastustajista mitä Suomesta löytyy. He johtivat SM sarjaa viime kauden keskeytyessä 6,25 tehdyn ja 2 päästetyn maalin keskiarvolla. PSS:llä oli hyvin laaja rinki paikalla. Jos allekirjoittanut laski oikein, niin reippaasti päälle 20 kenttäpelaajaa oli pelissä mukana. Myös Vantaan tytöillä oli hyvä määrä pelaajia (16+1) mukana, kun Wilma saatiin takaisin rosteriin loukkaantumisen jäljiltä, muutama tyttö kuitenkin puuttui. Ottelu pelattiin täysimittaisena, eli 3x20min tehokkaalla peliajalla.

Ottelun ensimmäinen vaihto oli kaksijakoinen. Vantaan rakensi hyvän tilanteen vastustajan päätyyn, mutta vastahyökkäyksestä Porvoo teki heti maalin. Puolessa välissä erää PSS meni 2-0 johtoon. Erän lopussa Vantaa pääsi ylivoimalle. Ensimmäinen minuutti oli haastava, eikä peliä saatu haltuun. Ylivoiman lopussa saatiin ote, ja Karkki antoi hyvän syötön päädystä Eeville laitaan, josta hän pommitti pallon maaliin juuri kun joukkueet olivat täysilukuiset. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 2-1 numeroissa.

Toiseen erään tarkennettiin karvauksessa muutamaa seikkaa ja kannustettiin rohkeaan pallolliseen peliin. Erän aikana porvoolaiset saivat pallon Martsan taakse hänen hyvästä pelistään huolimatta, kolme kertaa. Vantaalla oli muutama hyvä paikka hyvien karvauksien seurauksena, mutta niitä ei saatu hyödynnettyä. Erityisesti Emmy näytti vanhaa seuraansa vastaan hyviä otteita sentterin paikalla. Ottelu toisen erän jälkeen 5-1.

Kolmannessa erässä PSS teki vielä kaksi maalia, ja kun Vantaa ei maalinteossa onnistunut, niin ottelu päättyi Porvoon 7-1 voittoon. Vantaalaisittain parhaat maalintekopaikat tulivat Elsalle, jonka Saga syötti yksin läpi, mutta PSS:n maalivahti veti tällä kertaa pidemmän korren. Myös Pinjalla oli näppärät harhautukset ja nopea veto, mutta pallo meni hiuksen hienosti maalista ohi.

Halusimme nähdä ottelussa rohkeaa pallollista peliä, jota puolustajat toteuttivat hyvinä avauksina ja saivat luotua omalla liikkeellä muutamia hyviä vetopaikkoja hyökkäyspäähän. Tämän lisäksi ottelun teemana oli joukkueelle pelaaminen ja sitä nähtiin hyvänä (taka)karvauksena sekä kulmavääntöinä.

Kesän ottelut ovat olleet todella kovia, joissa joukkueemme on saanut harjoitella erityisesti karvaus- ja puolustuspeliä. Ne ovatkin kehittyneet ja tässä sekä edellisessä pelissä nähtiin tasaiset kolme erää, eikä ailahteluja pelin sisällä tullut. Nyt seuraavat kolme viikkoa panostetaan oman pallollisen pelin kehittämiseen, jonka jälkeen verkkoa heilutellaan enemmän vastustajan päässä 🙂

#salibandy #tyttösalibandy #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi

06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!