B-tytöt kohtasivat Kesäliigassa Ugly Ducksit

05.08.2020

Kesäliigassa pelattiin keskiviikkona toisen kierroksen ottelu Ugly Ducks joukkuetta vastaan.
Kun omassa rosterissa oli lähes täydet kolme kentällistä ja Martsa maalissa, pelasi Ritu vastustajan joukkueessa.

Vastustaja kirjasi ensimmäisen tilastomerkinnän, kun matala poikittaissyötöstä lähtenyt veto meni vastaan tulleen pakkimme jaloista aivan etutolpan vierestä sisään. Vastustajan 1-0 maali syntyi ajassa 3.42. Ensimmäisessä erässä Vantaalta hylättiin yksi maali, jossa Henkan veto näytti jo painuneen kerran maaliin ja Elsa rusikoi vielä palloa luukulta uudelleen sisään. Tuomarin mielestä pelaajamme oli ollut maalivahdin alueella ja päätyi hylkäämään maalin kannattajaryhmämme suureksi pettymykseksi.

Toisessa erässä tasainen vääntö jatkui ja Vantaa sai tehtyä tasoitusmaalin ajassa 25.01. Pinja karvasi agressiivisesti pallon itselleen laidassa ja otti pari nopeaa juoksuaskelta kohti vastustajan maalia. Pinjan kova veto meni sisään maalivahdin olkapään ja poikkiputken välistä. Vastustaja tekaisi erässä vielä 2-1 johtomaalin kun Petturi-Ritu sai pallon ruuhkasta taakse vetosektorille ja pamautti hyvän vedon kohti ylänurkkaa. Hyvistä yrityksistä huolimatta Vantaa sai pallon erässä vain tolppaan.

Kolmannessa erässä vastustaja sai kaksi hieman onnekastakin maalia. Ensimmäisessä maalissa Martsaa kohti lähtenyt veto muutti mailasta hieman suuntaan ja osui maalilla seisseen vastustajan rintaan kimmoten siitä maaliimme. Pelin viimeisessä eli 4-1 maalissa hieman päätyviivan takaa maalille yritetty syöttö pomppi etunurkasta Martsan maaliin.

Tänään vastustaja oli selkeästi parempi maalitilanteiden hyödyntämisessä. Vantaa myöskin hieman hätäili syöttöjen kanssa ja pelaajat olivat yllättävän usein rahtusen hankalissa paikoissa syöttöä ajatellen (syöttövarjossa). Pelissä oli edellisten kesäliigan pelien tapaan kuitenkin hyvä tempo ja tilanteisiin mentiin niin kuin pitääkin. Martsa torjui maalilla hyvin ja piti meidät torjunnoillaan pelissä mukana.  Saimme myöskin luotua vetopaikkoja ja tilanteita vastustajan maalille.
Tästä pelistä on hyvä jatkaa sunnuntain harjoituspeliin.

#salibandy #tyttösalibandy #kesäliiga2020 #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi