B-tytöt starttasivat Kesäliigan

07.07.2020

B-tytöt valmistautuvat tulevaan kauteen ja karsintoihin hakemalla pelituntumaa Kesäliigan peleistä. Hakaniemessä kohdattiin naisten 1.divisioonan tulevalle kaudelle noussut Ä-Lasti, josta odotettiin heti alkuun kovaa vastusta. Tyttöjen joukkuetta vahvistivat Kerän joukkueesta apuun saapuneet maalissa pelannut Ada sekä pakkina luutinut Miili. Kentälle asteli myös joukkueen valmentaja Ritu ja näin joukkueemme sai kasaan 3 hyökkäysketjua sekä kaksi pakkiparia. Ollakseen kesäkauden peli oli ottelu kovatempoinen ja jopa fyysinenkin. Rutinoidut vastustajat hallitsivat hienokseltaan peliä mutta B-tyttöjen joukkue antoi kyllä hyvän vastuksen kokeneille vastustajille. Vastustajat saivat avausmaalinsa ensimmäisessä erässä ajassa 10.27. Muutamalla maalin edustalta annetuilla poikittaisilla syötöillä saatiin maalimme edustalle tilanne, josta pallo kimposi pelaajastamme maaliin.

Toisessa erässä ei tilastomerkintöjä tullut.

KL2.JPG

Kolmatta erää oli pelattu 1.42 kun vastustaja rankaisi maalin nurkalta rystyltä tehdyllä maalilla Vantaa joukkuetta. Ajassa 3.35 katkaisi Pinja vastustajan hyökkäyksen, otti muutaman askeleen ja veti kovan ylös suuntautuneen rannarin vastustajan maaliin. Tilanne oli nyt vastustajalle 2-1. Erän viimeinen tilastomerkintä tuli Henkan hieman oudosta 2 min jäähystä. Vantaa tappoi hyvin vastustajan ajassa 40.56 alkaneen jäähyn. Kokenut vastustaja jäädytti hyvin pelin viimeiset minuutit kun Vantaa ei karvannut riittävän aktiivisesti ja näin emme päässeet vetämään veskaria pois maalilta yrittääksemme tasoitusta ylivoimalla.

Turvavälejä katsomossa kunnioittanut BiancoNero- kannattajaryhmä oli tyytyväinen tyttöjen esitykseen jossa vastustajalle ei annettu periksi ja pelissä pysyttiin koko aika hyvin mukana. Nopeatempoisessa pelissä jäätiin kaipaamaan tytöiltä hieman enemmän laadukkaampia vetoja jotka olisivat suuntautuneet maalipuiden väliin. Erityiskiitokset maalilla hyvin pelanneelle Adalle sekä pakkina pelanneelle Miilille arvokkaasta avusta.

#salibandy #tyttösalibandy #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #promonafinlandoy #promona