P09 Gepardit isäntinä Myllypurossa 12.1.2020

19.01.2020

Aikaisin sunnuntai - aamuna isännöimme turnausta Myllypurossa. Tämä oli joukkueellemme jo toinen vastuuturnaus viikonlopun aikana, eri sarjassa tosin.

SB-97 Valkoinen – Gepardit 9-6

Ensimmäinen vastustajamme oli ylemmästä haastajasarjasta pudonnut SB-97 Valkoinen. Taistelimme hyvin pelissä mukana, vaikka vastassa oli meitä kovempi joukkue. Maalivahtimme urakoi ottelussa lähes 40 torjuntaa. Ensimmäisen erän jälkeen paransimme hyvin otteitamme ja pääsimme paremmin peliin mukaan, mitä pitemmälle peli eteni. Siitä kertoo myös, että voitimme viimeisen erän maalein 3-1.

Tappio tuli maalein 9-6.

Gepardit – GrIFK Green 15-5

Toisessa pelissä vastaan tuli GrIFK Green. Tässä pelissä olimme mukana heti alusta alkaen. Teimme maaleja hyvällä prosentilla ja voitimme ottelussa kaikki erät.
Pojat taistelivat ottelussa mallikkaasti ja moni poika sai kokea onnistumisia hienoissa syötöissä ja maaleissa. Peli olisi ratkennut jo aiemmin, mikäli palloa olisi lainattu kaverille vielä enemmän. Hieno voitto ja kevät kauden ensimmäiset pisteet maalein 15-5.