Black Tuusulassa

11.12.2019

Ensimmäisenä adventtina 07 Black matkusti Tuusulaan haastamaan tutut Granin ja TU:n.

Black - GrIFK 4-7

Grania vastaan pojilla oli virtaa ja jo alle puolen minuutin pelin jälkeen mentiin 1-0 johtoon. Vantaa oli vielä pienessä hurmoksessa, kun Grani tasoitti pelin.

Kaksi Granin seuraavaa maalia Vantaan pojat lähes lahjoittivat epäonnistuneilla syötöillä. Tämän jälkeen peli jatkui pitkään tasaisena, mutta Grani onnistui joukkueista tekemään maaleja nopeilla vastahyökkäyksillä.

Granin johtaessa 6-3, Vantaa teki neljännen maalin. Ottelu eteni tasaisesti loppuun saakka. Grani onnistui tekemään vielä yhden maalin aivan ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla .

Ottelun teema olikin, että Black teki pienen virheen, josta Grani rankaisi. Kaiken kaikkiaan peli oli taitavien joukkueiden kovaa ja tasaista vääntöä, jonka vähemmän virheitä tehnyt voitti.

Black - TU 12-0

Parin tunnin tauon jälkeen vastaan asettui TU.

Black aloitti ottelun kovaa ja ensimmäinen maali nähtiin jo reilun minuutin kohdalla ja reilu viisi minuuttia myöhemmin johdettiin jo 4-0. Näistä yksi tehtiin rankkarista.

Seuraavat 20 minuuttia mentiinkin sitten tuloksellisesti tasaisemmin kun pallo saatiin hallinnasta huolimatta "vain" kerran maaliin. Tolppia olikin sitten tämän lisäksi ainakin pari.

Kolmanteen erään lähdettiin 6-0 lukemista ja kuusi minuuttia myöhemmin peli olikin jo 10-0.

Tämän jälkeen TU pisti kaikki peliin yritti vimmatusti maalia. Vaikka kenttäpelaajat löysäilivät, niin onneksi maalinsuulla oli kaveri hereillä ja maali jäi syntymättä. Blackin tehtyä vielä seuraavankin maalin, niin maalia kovasti hakenut TU otti kovat käyttöön ja haki kavennusta ilman maalivahtia. Tämä uhkapeli ei kuitenkaan tuottanut tulosta, sillä peli keskeytettiin vajaa kolme minuuttia ennen loppua lähes puolesta kentästä lähteneeseen vetoon.

Reilusta voitosta huolimatta täytyy poikia moittia venähtäneistä vaihdoista. Jotenkin vaan aina heikompaa joukkuetta vastaan jäädään kentälle vetämään tuplavaihtoa ja yritetään itse tehdä niitä maaleja. Seuraavat kun tekevät sitten samoin, niin sitten istutaan vaihdossa ja manataan, että kaverit eivät tule vaihtoon.

Loppuvuoteen mahtuu vielä yksi turnaus kaikille peliryhmille sekä yksi harjoitusottelu.