07 Blackin isänpäiväpelit Esportissa

21.11.2019

Aikaisin isänpäiväaamuna Blackin pojat lähtivät Esport Areenalle, jossa pelattiin D2-ikäluokan ylempää haastajasarjaa.

Peleihin lähdettiin tuttuun tapaan kolmella täydellä kentällisellä.

FBC Raseborg - Black 9-8

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui monelle pojalle tuttu FBC Raseborg, joka ollaan kohdattu sarjassa myös kahdella edellisellä kaudella ja hyvällä menestyksellä.

Ottelu lähti hyvin käyntiin, kun tehtiin ensimmäinen maali jo ensimmäisellä minuutilla.

Tämän jälkeen hallittiin peliä, mutta vastustaja kävi iskemässä pallon nopeista vastahyökkäyksistä hyvällä prosentilla maalin. Erä raaseporilaisille 6-2.

Toinen erä pelattiin pitkälti vastustajan päädyssä, mutta kun vastustajan maalivahti piti joukkuettaan pystyssä, niin erä päättyi 1-1.

Kolmas erä aloitettiin ryminällä, kun pallo pistettiin maaliin jo kahdeksan sekunnin kohdalla. Lähes puolesta kentästä lähtenyt veto ylänurkkaan yllätti täysin maalivahdin.

Seuraavat 11 minuuttia mentiinkin sitten pelin kaavan mukaan. Black hallitsi peliä, mutta Raasepori kävi tekemässä kaksi seuraavaa maalia.

Jälkimmäisen maalin jälkeen tapahtui jotain mitä on vaikea selittää. Puoli minuuttia vastustajan edellisestä maalista, ajassa 41.28 kavennettiin tilanteeksi 9-5 ja heti perään (30 sekuntia) seuraava.

Ajassa 42.36 otettiin aikalisä ja maalivahti pois. Taistelu hupentui aivan viimeiselle minuutille asti kun tehtiin 17 sekunnin aikana 2 maalia. Viimeisen puolen minuutin aikana ei päästy kuitenkaan ylärimaa lähemmäksi, joten pisteet matkasivat muualle.

Kaaduttiin jälleen koko joukkueen heikkoon puolustamiseen varsinkin ottelun ensimmäisessä erässä. Lopun hienoon taisteluun voi silti olla tyytyväisiä, vaikka viiden maalin takaa-ajo vajaa 4 minuuttia ennen loppua on ihan liikaa.

Voiton avaimet olivat kyllä omissa käsissä, josta kertovat myös tilastot; laukaukset maalia kohti 17-41.

black_raseborg_500px.jpg

 

KKP - Black 17-5

Päivän toisesta pelistä ei jää jälkipolville kerrottavaa. Vastustaja teki ensimmäisellä minuutilla maalin, joka kuitattiin vielä nopeasti. Tämän jälkeen näytti siltä, että jäädään jalkoihin, kun vastustaja juoksi heidän kaikilla kokoonpanossa olleilla seitsemällä kenttäpelaajallaan ohi niin oikealta kuin vasemmaltakin puolelta.

Pelin puolivälissä noustiin vielä kahden maalin päähän kahdella nopealla maalilla, mutta viimeistään tämän jälkeen alkoi joukkueen isänpäiväkävelyt. Vierestä katsottiin ja ihailtiin kun vastustaja teki vielä 10 maalia, joten reilu minuutti ennen loppua päästiin kotiin nauttimaan kakkukahvit.

Jos ensimmäisellä kierroksella otettiin KKP:sta hieno taisteluvoitto, niin sunnuntaina ei ollut taistelusta tietoakaan. Kolmella kentällisellä pelatessa jalan pitäisi vaan yksinkertaisesti liikkua huomattavasti enemmän kuin nyt. Jos 16:sta pojasta ehkä kaksi pelasi omalla tasollaan ja vain yksi äärirajoilla, niin tällä tasolla tuloksen huomaa tulostaululla.

black_kkp_500px.jpg

22.07.2019Ilmoittautuminen salibandyn harrasteryhmiin on käynnissä
14.12.2019Otteluennakko - M-Team isännöi Klaukkalassa
12.12.2019Otteluraportti - Pirkat toistamiseen parempi
11.12.2019Naisten edustukselle voitto ja tappio neljännestä turnauksesta!
10.12.2019Otteluennakko - Payback time
09.12.2019Otteluraportti - Karhut murisi Temppelillä
07.12.2019Kauden kolmas turnaus Ruskeasuolla 17.11.
04.12.2019Otteluennakko - Karhut keskiviikon vieraaksi
02.12.2019Otteluraportti - Pikkujoulupelissä pelattiin pilkuille
29.11.2019Otteluennakko - Black Friday

Siirry arkistoon »