P09 Pantterit tehokkaina Esport Arenalla 10.11.2019

18.11.2019

Isänpäivänä 10.11. pelattiin ylemmän haastajasarjan 3.kierros Esport Arenalla. Mukana oltiin tutusti kahden kentällisen ja maalivahdin voimin. Ohjelmassa oli 2 ottelua, mutta onneksi vain tunnin mittaisella pelitauolla.

SB97 - SB Vantaa Pantterit 13-18

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme meille tuntemattoman SB-97 joukkueen. Myös me olimme hieman muokanneet kokoonpanoa, joten jännityksellä katsomaan mitä ensimmäinen peli tuo tullessaan. Jo alkutahdit näyttivät, että tästä tulee maalirikas ottelu. Hyökkäyspäässä tuli kaksinkamppailuvoittoja ja maalipaikkoja, mutta puolustus oli jostain syystä luokattoman laiskaa ja toki vastustajakin oli pirteästi liikkeellä ja laukoi paljon.

Maalit ensimmäiseen erään SB-97 3, SB Vantaa 6.

Toiseen erään yritettiin herätellä poikia lisäämään liikettä omassa päässä ja ottamaan vastustajilta tiukemmin tilaa pois. Ohjeet eivät tehonneet, vaan sama tahmeahko pelaaminen puolustusalueella jatkui ja vastustaja painoi entistä vimmatummin päälle. Hyökkäyspäässäkin meni välillä vähän kuskailuksi syöttöpelin hiipuessa. Tuloksena kauden ensimmäinen erätappio lukemin 5-4, joten päätöserään mentiin lukemissa 8-10.

Viimeiseen erään luotiin vielä tsemppihenkeä ja todettiin, että pelataan omaa hyvää joukkuepeliä ja laitetaan palloa ja jalkaa liikkeelle. Ryhtiliike tapahtuikin heti erän alkuun ja kahteen minuuttiin lyötiin 4 lisämaalia. Vastustaja ei kuitenkaan vielä katkennut, vaikka hieman taipuikin. Heillä riitti myös edelleen maalinälkää ja loppu erä mentiin taas tasatahtia maaleja tehden ja lopputulos maalikarkeloista oli 13-18 meidän hyväksi.

Tunnin tauon aikana pikaiset huolto ja tankkaustoimet pojille ja palaveri, missä puitiin onnistumiset ja parantamisen paikat. Päivän toinen ottelu aloitti lohkon toisen ottelukierroksen, eli vastassa jo kertaalleen syksyn aikana kohdattu ErVi. Aiempi kohtaaminen saatiin poikki kahdessa erässä ja vastustaja jätettiin tylysti maaleitta. Tähän ei kuitenkaan nojattu vaan pyrittiin lähtemään pelaamaan liikkuvampaa ja syöttöpeliin perustuvaa raikasta salibandyä.

ErVi – SB Vantaa Pantterit 1-13

Ensimmäiseen erään vastustaja pysyi hyvin mukana, mutta nyt onnistuimme joukkueena paremmin puolustamaan omaa maaliamme, joten myös Valtterilla maalissa oli hieman helpompi homma poimia maalille asti tulleet pallot. Hyökkäys onnistui edelleen luomaan paikkoja ja laittamaan myös muutamista paikoista pallon verkon perille. Tilanne ensimmäisellä tauolla 0-3 SB Vantaalle.

Toiseen erään saimme lisää vauhtia tai sitten vastustaja alkoi väsyä, mutta peli alkoi selkeämmin olemaan meidän ohjaksissa. Maaleja saimme aikaan viisi, mutta myös ErVi onnistui toisen erän loppuun rikkomaan kauden kuparisen keskinäisissä otteluissamme, joten tilanne kahden erän jälkeen oli 1-8 Panttereiden hyväksi.

Kolmanteen erään annoimme ohjeet jatkaa samaan malliin ja sitähän pojat tekivätkin. Erä oli tasaista varmaa suorittamista puolustuspäässä ja hyökkäyksen tulosyksikkö naputteli tarvittavat viisi maalia, jotka katkaisivat pelin muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa tulostaulun näyttäessä tilanteen 1-13 meidän hyväksi.

Pelit olivat siis hyvin maalirikkaita ja siitähän pojat tykkäävät ja toivottavasti myös paikalla olleet isät saivat viihdettä juhlapäiväänsä!

Sarjakärjessä puhtaalla pelillä jatkamme kohti seuraavia pelejä!

22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
05.07.2020Salibandykoulut, perhesählyt ja nuorten säbä - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
05.06.2020SB Vantaa, XXL ja Fat Pipe ovat tehneet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen
20.05.2020Tää on mun hima - Yksi tarina päättyy, toinen alkaa
19.05.2020Miekin pysyn kotona - Lari Sorsa jatkaa Edarissa!
18.05.2020Kauden 2019-2020 palkitut
14.05.2020Naisten edustuksen lohkojako selvinnyt
11.05.2020Edari vahvistuu lisää - Kolme uutta pelaajasopimusta
06.05.2020SB Vantaa Kesäleirien ilmoittautuminen on käynnissä
03.05.2020Haku kauden 2020-2021 joukkueisiin on käynnissä

Siirry arkistoon »