03.11.2019

Viime viikon sunnuntaina pelattiin Campossa Blackin kanssa D2-ikäluokan ylempää haastajasarjaa, joka oli myös samalla joukkueen vastuuturnaus.

TU - Black 2-5

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui TU Espoosta.

Yllättäen Blackin peli kulki jo heti aamusta ja viiden minuutin pelin jälkeen johdettiin jo 3-0. Peli pyöri koko erän vastustajan päädyssä, mutta tämän jälkeen vedot viuhuivat lähinnä ohi maalin. Erän lopussa tehtiin vielä kaksi maalia nopeaan tahtiin, joten erä Blackille puhtaasti 5-0.

Toinen ja kolmas erä olivat myös Blackin hallintaa, vaikka varsinkin kolmannessa erässä molemmat maalivahdit joutuivat venymään useasti parhaimpaansa. Vastustaja teki useita nopeita vastahyökkäyksiä, joista he onnistuivatkin kertaalleen molemmissa erissä, toisin kuin Black.

Peli osoitti jälleen sen, että aina pitää pelata loppuun täysillä ja vielä joukkueena. Yksinyrittäminen ei kannata.

Black - FC Tuusula 7-1

Pitkän tauon jälkeen vastaan tuli FC Tuusula.

Osa pojista oli käynyt kotona syömässä, kun taas osa oli neppailut koko päivän hallilla. Tämä näkyi poikien otteissa ja ensimmäinen erä meni Blackillä ihmetellessä. Erä vieraille 0-1.

Valmentajat saivat heräteltyä poikia erätauolla ja peli muutti luonnetta aivan täysin. Vajaaseen neljään minuuttiin iskettiin neljä maalia ja nyt näytti taas vähän paremmalta.

Kolmannessa erässä kaunisteltiin lukemia vielä kolmella maalilla ja näin tuloksena oli jälleen maukas voitto.

Ensimmäisen erän jälkeiseen tason nostoon täytyy olla tyytyväisiä, mutta yksinyrittäminen ja väkisin eteenpäin puskeminen varsinkin selvässä johtoasemassa syövät kaikkien peli-iloa. Valmennus kaipaa enemmän syöttöjä ja liikettä!