SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

B/C-tyttöjen kauden palkitut ja katsaus kauteen

|
24.05.2019

Kaudenpäätösjuhlallisuudet on nyt juhlittu, ja on pikkuhiljaa aika jo kääntää katseita tulevaan kauteen. Mutta ensin on syytä mainita joukkueen palkitut kaudelta 2018-2019.

Koko seuran kauden päättäjäisiä vietettiin maanantaina Myyrmäen Urheilutalolla, ja osa joukkueen pelaajista oli saatu houkuteltua mukaan tarjoilu- yms. hommiin. Iso kiitos tytöille, jotka mallikkaasti hoitivat hommansa. Ja tietysti meidän ”Ristolle” joka hääräsi keittiön puolella.

paattajaiset2.jpg

Seuran päättäjäisissä oli perinteiseen tapaan vuorossa myös palkintojenjaot.

seurapalkitut.jpg

C-tyttöjen tsempparina palkittiin Siiri, vuoden tyttöjuniorina Elsa, ja B-tyttöjen tsempparina Karkki. Joukkueemme sai myös palkinnon aktiivisesta nettisivujen ja somen ylläpidosta.

Joukkueen omat palkitsemiset hoidettiin keskiviikon treenien yhteydessä. Ennen palkintojenjakoa ja ansaittua herkkuhetkeä vietettiin kunnon pelisessio, ja olipa valmennuskin saatu houkuteltua tällä kertaa mukaan askin sisäpuolelle.

Kauden 2018-2019 palkinnot ja palkintojen saajat ovat:

kauden_palkitut2.jpg

Paras maalivahti: Martsa
Paras puolustaja C-tytöt: Eevi
Paras hyökkääjä B-tytöt ja pelaajien valitsema MVP: Emppu
Paras hyökkääjä C-tytöt: Saga
Ahkerin treenaaja: Milla
Paras puolustaja B-tytöt: Karkki (puuttuu kuvasta)

Onnittelut kaikille tytöille valinnoista!

Osa nykyisistä pelaajistamme lopettaa harrastuksen tähän kauteen, ja pari tyttöä siirtyy eri seuroihin, ilmassa on selkeää haikeutta. Iloksemme saamme joukkueeseen myös uusia vahvistuksia.

Valmennus totesi Tallinnan turnauksen jälkeen kaudesta seuraavaa:

”B- tyttöjen kanssa kauteen lähtö oli hivenen verkkainen ja kesti oman aikansa, että saatiin peli siihen kuosiin että alkoi voittojakin tulla, kilpasarja jäi vain kolmen pisteen päähän. HFC turnauksessa pelasimme uskomattoman hienoja pelejä ja hitsauduimme entisestään yhtenäisemmäksi.

Haastajasarjan voitto oli osoitus joukkueemme sisukkuudesta. Toki kausi oli haastavakin, kun omaikäisiä ei ollut riittävästi.

C- tyttöjen kausi oli menestyksekäs. Kilpasarjan voitto ja SM playoff-karsinnat osoittivat, että olimme ihan C - ikäisten kärkijoukkueita Suomessa. Turnauksien osalta olisimme pystyneet hieman parempaankin, mutta välillä menee näinkin. Saimme kokea hienoja hetkiä ja tunteiden vuoristorataa.  Vuoristoradatkin opettavat ja kasvattavat.

Teidän kaikkien pelaajien kanssa on ollut kiva tulla hallille treeneihin ja valmistautua peleihin. Kokea niitä hetkiä ja tunteita, joita joukkueurheilu parhaimmillaan antaa. Tahto puolustaa, Tahto voittaa”.

Kuluvaa kautta on jäljellä reilu viikko, ja se menee normaalisti treenien parissa. Kesäkuun alussa siirrymme ulko- ja tatamitreeneihin, ja ohjatut treenit jatkuvat vielä juhannuksen jälkeisen viikon. Heinäkuu mennään omatoimiohjelmalla, ja askiin päästään taas elokuussa. Joukkueen kapteenisto tulevalle kaudelle on myös valittu, ja kapteeneina toimivat:

kapteenisto19202.jpg

Elsa (A), Emppu (C) ja Karkki (A).

ISO kiitos kaudesta kaikille tytöille, valmennukselle, toimihenkilöille, tukijoillemme, ultraupealle BiancoNero-kannattajaryhmällemme, vastustajillemme, seurustelukumppaneille, seuralle ja naisten joukkueille, jotka ovat ottaneet pelaajiamme mukaan treeneihinsä ja peleihinsä. Ja ihan kaikille muille, jotka ovat kauttamme seuranneet. KIITOS!  

sydan.jpg

www.instagram.com/sbvantaabtytot

#salibandy #ctytot #btytot #rainmakertyopaikat #winled #winledlighting #promonafinlandoy #mbls.fi #hellapoliisi #ravintolavagabonda #mecatrade #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa

 

27.06.2019Meille pelaamaan?
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
05.07.2019Seuran toimisto lomailee 6.7.- 14.7.2019
28.06.2019Nuorille lupauksille Edaridiilit
22.06.2019 12:00Ohjaajana SB Vantaan kesäleirillä
22.06.2019SB Vantaan kesäleirit ohi
19.06.2019Edari vahvistuu kahdella pelaajalla
07.06.2019Benjamin Iles jatkaa, Paldanius palaa Vantaalle
28.05.2019Seuran arvojen, vision ja strategian työstäminen alkoi
28.05.2019Teemu Karjalainen Edariin, Jens Eriksson jatkaa

Siirry arkistoon »