B/C-tyttöjen kauden palkitut ja katsaus kauteen

24.05.2019

Kaudenpäätösjuhlallisuudet on nyt juhlittu, ja on pikkuhiljaa aika jo kääntää katseita tulevaan kauteen. Mutta ensin on syytä mainita joukkueen palkitut kaudelta 2018-2019.

Koko seuran kauden päättäjäisiä vietettiin maanantaina Myyrmäen Urheilutalolla, ja osa joukkueen pelaajista oli saatu houkuteltua mukaan tarjoilu- yms. hommiin. Iso kiitos tytöille, jotka mallikkaasti hoitivat hommansa. Ja tietysti meidän ”Ristolle” joka hääräsi keittiön puolella.

paattajaiset2.jpg

Seuran päättäjäisissä oli perinteiseen tapaan vuorossa myös palkintojenjaot.

seurapalkitut.jpg

C-tyttöjen tsempparina palkittiin Siiri, vuoden tyttöjuniorina Elsa, ja B-tyttöjen tsempparina Karkki. Joukkueemme sai myös palkinnon aktiivisesta nettisivujen ja somen ylläpidosta.

Joukkueen omat palkitsemiset hoidettiin keskiviikon treenien yhteydessä. Ennen palkintojenjakoa ja ansaittua herkkuhetkeä vietettiin kunnon pelisessio, ja olipa valmennuskin saatu houkuteltua tällä kertaa mukaan askin sisäpuolelle.

Kauden 2018-2019 palkinnot ja palkintojen saajat ovat:

kauden_palkitut2.jpg

Paras maalivahti: Martsa
Paras puolustaja C-tytöt: Eevi
Paras hyökkääjä B-tytöt ja pelaajien valitsema MVP: Emppu
Paras hyökkääjä C-tytöt: Saga
Ahkerin treenaaja: Milla
Paras puolustaja B-tytöt: Karkki (puuttuu kuvasta)

Onnittelut kaikille tytöille valinnoista!

Osa nykyisistä pelaajistamme lopettaa harrastuksen tähän kauteen, ja pari tyttöä siirtyy eri seuroihin, ilmassa on selkeää haikeutta. Iloksemme saamme joukkueeseen myös uusia vahvistuksia.

Valmennus totesi Tallinnan turnauksen jälkeen kaudesta seuraavaa:

”B- tyttöjen kanssa kauteen lähtö oli hivenen verkkainen ja kesti oman aikansa, että saatiin peli siihen kuosiin että alkoi voittojakin tulla, kilpasarja jäi vain kolmen pisteen päähän. HFC turnauksessa pelasimme uskomattoman hienoja pelejä ja hitsauduimme entisestään yhtenäisemmäksi.

Haastajasarjan voitto oli osoitus joukkueemme sisukkuudesta. Toki kausi oli haastavakin, kun omaikäisiä ei ollut riittävästi.

C- tyttöjen kausi oli menestyksekäs. Kilpasarjan voitto ja SM playoff-karsinnat osoittivat, että olimme ihan C - ikäisten kärkijoukkueita Suomessa. Turnauksien osalta olisimme pystyneet hieman parempaankin, mutta välillä menee näinkin. Saimme kokea hienoja hetkiä ja tunteiden vuoristorataa.  Vuoristoradatkin opettavat ja kasvattavat.

Teidän kaikkien pelaajien kanssa on ollut kiva tulla hallille treeneihin ja valmistautua peleihin. Kokea niitä hetkiä ja tunteita, joita joukkueurheilu parhaimmillaan antaa. Tahto puolustaa, Tahto voittaa”.

Kuluvaa kautta on jäljellä reilu viikko, ja se menee normaalisti treenien parissa. Kesäkuun alussa siirrymme ulko- ja tatamitreeneihin, ja ohjatut treenit jatkuvat vielä juhannuksen jälkeisen viikon. Heinäkuu mennään omatoimiohjelmalla, ja askiin päästään taas elokuussa. Joukkueen kapteenisto tulevalle kaudelle on myös valittu, ja kapteeneina toimivat:

kapteenisto19202.jpg

Elsa (A), Emppu (C) ja Karkki (A).

ISO kiitos kaudesta kaikille tytöille, valmennukselle, toimihenkilöille, tukijoillemme, ultraupealle BiancoNero-kannattajaryhmällemme, vastustajillemme, seurustelukumppaneille, seuralle ja naisten joukkueille, jotka ovat ottaneet pelaajiamme mukaan treeneihinsä ja peleihinsä. Ja ihan kaikille muille, jotka ovat kauttamme seuranneet. KIITOS!  

sydan.jpg

www.instagram.com/sbvantaabtytot

#salibandy #ctytot #btytot #rainmakertyopaikat #winled #winledlighting #promonafinlandoy #mbls.fi #hellapoliisi #ravintolavagabonda #mecatrade #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa

 

20.05.2020Tää on mun hima - Yksi tarina päättyy, toinen alkaa
19.05.2020Miekin pysyn kotona - Lari Sorsa jatkaa Edarissa!
18.05.2020Kauden 2019-2020 palkitut
15.05.2020NAISET EDUSTUS - Avoimet treenit
06.05.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin
06.05.2020SB Vantaa Kesäleirien ilmoittautuminen on käynnissä
03.05.2020Haku kauden 2020-2021 joukkueisiin on käynnissä
15.04.2020Nyt jos koskaan apusi on tarpeen!
24.02.2020Valmentajahaku kauden 2020-2021 joukkueisiin on käynnissä
14.05.2020Naisten edustuksen lohkojako selvinnyt

Siirry arkistoon »