SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  20.5.2019 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset
Maanantai  27.5.2019 17:00Seuran kevätkokous
Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Haukkojen 4. kierros ja Kotkien 5. kierros

|
11.03.2019

Lauantaina Haukat lähtivät maaseutumatkailulle Askolaan ottamaan mittaa ÅIF:sta ja Tiikereistä E1-ikäluokan välisarjan peleissä.

Liekö matkan pituus vai mikä, mutta pelaajien saaminen kokoonpanoon ja paikan päälle tuntui työltä ja tuskalta. Riskejä ei haluttu ottaa enempää ja vuotta nuoremmista otettiin kokoonpanoon yksi hyökkäyskentällinen, jotta varmasti on tarpeeksi pelaajia.

Vastustajat tiedettiin jo etukäteen vahvoiksi, mutta sitä ei pojat tuntuneet miettivän ja lähdettiin hyvillä mielin omaa peliä pelaamaan.

 

ÅIF Blues - Haukat 8-2

askola_aif_250px.jpgÅIF:ia Haukat painoivat päälle minkä pystyivät, mutta vastustaja rokotti erän alkuun kaksi kertaa, kun pelikellossa oli vasta 6:30. Haukat eivät tästä kuitenkaan lamaantuneet, vaan peli pyöri ajoittain hyvin vastustajan päädyssä ja tilanteita tuli, mutta ei kavennuksia.

Peli oli hyvää vääntöä aina toisen erän lopulle saakka, kunnes alkoi tapahtua. Vastustaja teki minuutin sisään kolme maalia, joista yhden onneksi omiin ja peli oli yht´äkkiä 4-1. Siihen päälle kun erän lopulla Haukat saivat vielä jäähyn ja siitäkin vastustaja rokotti, tuntui maaliero kovaa vastustajaa vastaan turhankin isolta.

Kolmas erä aloitettiin ja pojat päättivät näyttää, mistä Haukat on tehty, vajaa minuutti oli pelattu ja pallo oli vastustajan verkossa. Hiukan tätä myöhemmin vastustaja sai jäähyn ja Haukat pääsivät todenteolla yrittämään kavennusta, mutta valitettavasti vastustajan kova tempo ei antanut mahdollisuuksia Haukoille. Liekö tästä vastustajan tehomiehet sisuuntuneet, kun sama parivaljakko viimeisteli vielä 3 maalia pelin loppuun ja lopputulos 8-2 oli taululla.

ÅIF oli kova vastus, mutta hienosti Haukat painoivat päälle ja piti pelistä kiinni.

 

Haukat - Tiikerit Sininen 7-8

Parin tunnin tauon jälkeen vastaan asettui toinen vantaalaisseura, Tiikerit, ja pojat uhkuivat taisteluhenkeä.

Peli lähti vauhdikkaasti taas käyntiin, pyöri vastustajan päässä hyvin ja ensimmäinen osuma merkattiinkin Haukoille. Vastustaja ei kuitenkaan antanut periksi ja vajaan kahden minuutin sisään pistivät pallon kaksi kertaa sisään ja ensimmäisen erän jälkeen oltiin hienoisessa tappiossa 1-2.

Toinen erä alkoi tasaisesti ja kumpikin onnistui vuorollaan maalinteossa. Pelistä näki, että tahto määrää kumpi voittaa ja Haukat tahtoivat toisessa erässä selkeästi enemmän. Erä vietiin 5-3 ja peliä johdettiin maalilla 6-5.

Kolmannessa erässä taisteltiin voitosta tahdon voimalla. Vastustaja päätti pistää uuden vaihteen silmään ja takoi erän alkupuolella kolme maalia siirtyen peliin nähden selkeään kahden maalin johtoon. Vauhti oli kovaa ja Haukat kavensivat maalin päähän kun viisi minuuttia oli vielä peliaikaa jäljellä. Tästä vastustaja panikoi ja otti aikalisän.

Valitettavasti pelin loppu ei tuonut muutosta tilanteeseen ja huiman taistelun jälkeen peli päättyi kirvelevään 7-8 tappioon.

Sen verran kova peli oli, että Tiikerit ilmoittivat heti pelin jälkeen haluavansa harjoitusottelun ja tuomaritkin kiittelivät, että pojilla pysyi fokus pelissä ja peli oli siistiä.

Vaikka tappio tuli kummastakin pelistä, niin kauden ehdottomasti parhaat pelit pelattiin!

 askola_tiikerit_500px.jpg

 

Sunnuntaina jatkettiin Kotkien kanssa taistelua D2-ikäluokan keskimmäisen haastajajatkosarjan turnauksessa Esportissa.

Tällä kertaa lähdettiin peleihin ilman yhtään lainapelaajaa ja muutenkin sotkettiin kokoonpanoja reilulla kädellä.

Kotkat - ErVi North 5-3

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui rakas kilpakumppanimme EräViikingit, josta ei koskaan tiedä mitä sieltä tulee vastaan. Ensimmäisessä kohtaamisessa heitä vastaan oltiin täysin aseettomia ja hävittiin peli lopulta puhtaasti 8-0, joten nyt oli aika maksaa kalavelkoja takaisin.

Ottelu alkoi hyvin ja erän puolivälissä tehtiin pariin minuuttiin kaksi maalia, jotka nostivat tunnelmaa Kotkat-leirissä entisestään. Erätauolle mentiin lopulta 3-2 johdossa.

Jos ensimmäinen erä oli hyvä, niin toinen olikin sitten Kotkilta aivan mahtavaa peliä. Pallo liikkui pelaajalta toiselle ja puolustuksessa otettiin mustelmia vastaan menemällä vetojen eteen kerta toisensa jälkeen. ErVi sai erässä vain kolme laukausta maalia kohti.

Pelin puolivälissä saatiin ottelun ainoa ylivoima, joka oli jotain ihan muuta kuin mihin ollaan totuttu. Tuttu kiire loisti poissaolollaan ja palloa pyöriteltiin hienosti lähes koko kaksi minuuttia vastustajan päädyssä. Vetohetkellä tosin kyllä vähän hidasteltiin, joten todella vaaralliset paikat jäivät vähiin.

Kolmannessa erässä meno vähän tasoittui, vaikka kuskin paikalla oltiin edelleen. Tilastomerkintöjä ei erässä tehty torjuntoja lukuunottamatta, joten voitto otettiin kotiin kauden parhaalla pelillä. Uskomattoman hieno fiilis jäi kaikille pelistä.

 esport_kotkat_ervi_500px.jpg


M-Team - Kotkat 10-2

Toisessa ottelussa vastaan asettui sarjakärki M-Team, joka onnistuttiin yllättämään edellisellä kerralla.

M-Team tuli odotetun kovaa peliin ja kun taululla oli reilun minuutin jälkeen jo 2-0, niin edellisen pelin hurmos muistettiin enää vain tässä raportissa.

Loppuerä olikin jo vähän tasaisempaa, vaikka puolustamista harjoiteltiinkin.

Toisessa erässä naapurikaupungin kaksi päätä pidemmät pojat lisäsivät vauhtia ja vetoja sateli kohti meidän maalia taukoamatta. Onneksi vastustajan sihti oli hukassa ja vähintään yhtä monta vetoa meni kalaverkkoihin.

Erän puolivälissä tehtiin ensimmäinen maali ja se oli sitten sitäkin komeampi. Puolustaja pisti nopean poikkikenttävaparin puolesta kentästä, jota seurasi täydellinen veto suoraan ylänurkkaan.

Kolmas erä alkoi ottelun komeimmalla maalilla. Kentän pienimpiin pelaajiin kuuluva sentterimme hassutti laidassa saman vastustajan neljästi, jonka jälkeen syötti keskelle siirtyneelle laiturilleen, joka pisti pallon varmasti maaliin - uskomattoman hieno maali!

Loppu mentiinkin sitten vastustajan pillin mukaan, vaikka vetoja saatiin itsekin aikaiseksi enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä.

Vaikka ensimmäisen ottelun voitolla noustiin sarjataulukossa kaksi sijaa, niin silti mieltä lämmittää enemmän ensimmäisen ottelun peli-ilme ja -ilo.

esport_kotkat_mteam_500px.jpg

esport_kotkat_mteam2_500px.jpg

14.05.2019Tavoitteellista salibandya PK-seudulla N2 divarissa!
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
02.05.2019Tiina Ahlstedt naisten valmennukseen
20.03.2019SB Vantaa perustaa uusia joukkueita keväällä 2019
07.05.2019Nevalainen jatkaa, kaksi karkuria palaa kotiin
27.04.2019Samuli Thamm jatkaa Edarissa
26.04.2019Erika lähdön tunnelmissa
26.04.2019Miesten Edustus ja vanhimmat poikajuniorit tiivistävät yhteistyötä, yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5.
26.04.2019Paakkari, Koski ja Siitonen jatkavat Edarissa
24.04.2019Kapteeni Koskela jatkaa, myös muita tärkeitä jatkodiilejä tehty

Siirry arkistoon »