SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  20.5.2019 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset
Maanantai  27.5.2019 17:00Seuran kevätkokous
Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

P09 Pantterit Campossa 10.3.2019

|
10.03.2019

Pantterit kävivät isännöimässä vastuuturnausta Rajakylässä ja ohjelmassa oli kolme ottelua. Jalkeille oltiin saatu kahden kentällisen ja maalivahdin vahvuinen joukkue.


Pantterit - LaPa 4-1

Ensimmäinen ottelu alkoi jo klo.9.00, joten alla oli kaikilla aikainen herätys ja paikalle päästyämme ensimmäinen tehtävä olikin karistaa viimeiset unihiekat silmistä ja saada kroppa hereille. Huolelliset alkulämmittelyt ja taktiikat kuntoon, ja tavoitteeksi asetettiin ehjä joukkuepeli ja huolelliset ratkaisut molemmissa kenttäpäädyissä.

Otteluun päästiin hyvin sisään ja pojat toteuttivat hienosti annettuja ohjeita ja ensimmäiseen erään saatiin neljä kertaa iskettyä pallo vastustajan maaliin ja pidettyä oma pää puhtaana. Erätauolla oli helppo antaa ohjeet jatkaa samalla sykkeellä toinenkin erä.

Vaikka vastustaja saikin pelata koko loppupelin miesylivoimalla, niin Pantteripojat onnistuivat hienosti pitämään pelin paineen pois ”sota-alueelta” oman maalin edustalta ja niin myös tuloskaan ei juurikaan muuttunut taululla. LaPa sai kerran pallon maaliverkkoomme ja ottelu päättyi siis 4-1 voittoon. Hieno ehjä esitys, jossa pelattiin joukkueena joukkueelle eikä mustelmiakaan pelätty, vaan rohkeasti puolustettiin vedot pois.


EräViikingit Pohjoinen - Pantterit 7-8

Toiseen peliin vastaan tuli ErVin liikkuva ja taitava ryhmä. Tiedossa oli, että etenkin pelinopeus tulee olemaan eri luokkaa, kuin ensimmäisessä pelissä. Pojat olivat kuitenkin valmiit haasteeseen ja koneesta saatiin ulos se lisäteho, joka tarvittiin pysymään vauhdissa mukana. Ensimmäisessä erässä maaleja tehtiin tasatahtia ErVin aloittaessa karkelot. Vastustajan taito erityisesti hyökkäyspäässä oli korkealla tasolla, mutta meidän hyvä puolustuspelaaminen ja nopeat kaaripallot heidän puolustuslinjan taakse vikkelille hyökkääjillemme oli tämän pelin ase, jolla saimme pelin tuloksen käännettyä eduksemme. Tasainen ja kovatempoinen ottelu päättyi lopulta 8-7 Panttereiden voittoon ja jälleen laadukas puolustus ja etenkin hyvät avaukset ja myös huolellinen viimeistely olivat asioita, joista iso plussa koko joukkueelle. 


Pantterit - VSS Black 3-2

Viimeinen ottelu pidemmän tauon jälkeen pelattiin Vihdin Salisusia vastaan. Joukkue oli scoutattu vielä ehkä piirun verran liikkuvammaksi ja erityisesti hyvää joukkuepeliä pelaavaksi ryhmäksi. Edessä oli siis ehkä päivän kovin taistelu. Ohjeistus oli helppo ja selkeä; Kaikki energia jätetään kentälle ja tehdään niitä asioita joissa ollaan osoitettu olevamme kovia. Hyvä joukkuepuolustus ja vaaralliset vastahyökkäykset! Ensimmäinen erä oli todella tasaista ja tiukkaa vääntöä ja maalivahdit pitivät tuloksenkin vähämaalisena. Taukotulos tasan 1-1. Erätauolla tehtiin pieni suunniteltu muutos pelipaikkoihin ja saatiin puolustukseen kovuutta sekä hyökkäykseen aavistus lisää jalkoja. Toiseen erään saatiinkin kaksi lisämaalia ja kovasta VSS:n paineistuksesta huolimatta omiin ei mennyt kuin yksi. Perus trilleriloppu saatiin peliin, kun vastustaja otti maalivahdin pois ja ylivoimalla hallitsi peliä ja viimeisten sekuntien veto napsahti meidän maalinpienentäjään, mutta onneksemme jäi oikealle puolelle maalia ja ansaittu voitto meille maalein 3-2.


Turnauksesta erityisesti jäi mieleen hyvä keskittyminen ja ohjeiden omaksuminen sekä joukkueena pelaaminen ja tiukoissa paikoissa paineen kestäminen!

Kiitos vanhemmille toimitsijatehtävien hoitamisesta ja kannustuksesta!

14.05.2019Tavoitteellista salibandya PK-seudulla N2 divarissa!
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
02.05.2019Tiina Ahlstedt naisten valmennukseen
20.03.2019SB Vantaa perustaa uusia joukkueita keväällä 2019
07.05.2019Nevalainen jatkaa, kaksi karkuria palaa kotiin
27.04.2019Samuli Thamm jatkaa Edarissa
26.04.2019Erika lähdön tunnelmissa
26.04.2019Miesten Edustus ja vanhimmat poikajuniorit tiivistävät yhteistyötä, yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5.
26.04.2019Paakkari, Koski ja Siitonen jatkavat Edarissa
24.04.2019Kapteeni Koskela jatkaa, myös muita tärkeitä jatkodiilejä tehty

Siirry arkistoon »