P09 Tiikerit Tigerissä 10.2.2019

11.02.2019

Tiikereiden ryhmä oli aikaisin sunnuntai aamuna saalistamassa voittoja Tiger Sport Arenalla. Turnaukseen lähdettiin päättäväisinä ja peliaikaa oli luvassa paljon. Kokoonpanossa 7+1 nälkäistä taistelijaa.

SB Vantaa Tiikerit - Indians Black 2-8

Ensimmäisen ottelun vastustaja Indians laitettiin heti alusta ahtaalle. Miespuolustus toimi ja vetoja peitettiin ahkerasti. Muutama hyvä paikka käytettiin ja johdimme 2-1. Vastustaja oli kuitenkin tänään vähän paremmalla jalalla liikkeellä ja tasoitti ottelun ennen puoliaikaa. Toinen puoliaika oli sitten Indiansin näytöstä. Kova liike ja syöttöpeli mursi Tiikeripuolustuksen ja vaikka paikkoja saatiin luotua viidennen pelaajan turvin, näkyi taululla loppulukemina 8-2 tappio.

Huoltoa ja maalivahdin vaihto. Halukkaita veräjän vartioita oli 3 joten kaikille tarjottiin näytön paikka.

SCH Hurrikaanit - SB Vantaa Tiikerit 12-6

Toinen vastustaja SCH oli etukäteen scoutattu kovimmaksi vastustajaksi, mutta leuka pystyssä lähdettiin antamaan kaikkemme kentälle. Vastustaja kierrätti palloa ja käytti laadukkaasti vetopaikkansa. Tiikerit onnistuivat luomaan paikkoja ja maalejakin syntyi, kun saimme viidennen pelaajan kentälle. Vetojen peittäminen ja oman maalin edustan puolustus jäi kuitenkin vajaaksi, joten loppulukemat 12-6. Tappio painoi jo vähän päitä alas.

Lisää huoltoa ja - 1 pelaaja.

VSS Green - SB Vantaa Tiikerit 9-8

Viimeiseen otteluun päätettiin hämmentää pakkaa kunnolla. 2 kolmen ryhmää eli 2 vaihtoa kentällä ja 1 vaihdossa ja puoliajalla käännetään hyökkäys ja puolustus ympäri.

Vastustaja VSS oli valmennukselle vähän tuntemattomampi, mutta pallollisesti vahva joukkue missä puolustuspäässä oli aukkoja.

Tasaista vääntöä koko peli ja vaikka vastustaja toisessa erässä karkasi 9-6 johtoon taisteli Tiikerit loppuun asti. Onnistuttiin hyökkäyspäässä vielä kahdesti ja viime sekunneilla vielä vapari, mutta tällä kertaa ei osunut vaan kärsittiin kolmas kirvelevä 9-8 tappio.

Vähän painui päät, mutta ei muuta kuin leukaa ylös ja eteenpäin. Kaikki pelasivat omalla tasollaan ja taistelivat ansiokkaasti. Tällä kertaa taso oli todella kova ja se ei riittänyt.