Otteluraportti - Vahvalle kotivireelle jatkoa

06.02.2019

SB VANTAA - FBC RASEBORG 12-4  (3-4, 5-0, 4-0)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue kohtasi sunnuntai-iltana Temppelillä syyskierroksella Edarin Karjaalla kaataneen FBC Raseborgin. Kauden toisessa kohtaamisessa SB Vantaa laittoi kalavelat miehekkäästi maksuun ja jatkoi väkevää kotisaldoaan, vantaalaisjoukkue on hävinnyt toistaiseksi ainoastaan kerran tällä kaudella Myyrmäen Urheilutalolla.

Ottelun avauserä oli laiskavauhtinen ja varsinkin kotijoukkueelta peliin lähtö oli tahmea. Illan vieras karkasi jo vajaassa seitsemässä minuutissa 0-2 johtoon, aikaan 14:26 taiteli Edarin pörssikärki Leevi Auranen kuitenkin isäntien pelin ensimmäisen. Vieraat siirtyivät jälleen kahden maalin johtoon vain minuuttia myöhemmin, mutta Edarin kuitti nähtiin heti seuraavassa vaihdossa, kun Benjamin Iles viimeisteli takatolpilta Samuli Raumannin syötöstä. Edarikapteeni Toni Koskela kiskoi pelin lukemat tasoihin ajassa 18:39, mutta erätauolle lähdettiin vierasjohdossa 3-4, kun vierasjoukkueen kapteeni Aki Korkiakoski onnistui rangaistuslauksesta erän viimeisellä minuutilla.

Toisessa erässä otti kuitenkin Edari pelin komentoonsa ja tasoero alkoi näkyä myös tulostaululla. Teemu Sorvari tasoitti ottelun vain reilun minuutin pelin jälkeen, Toni Koskela ampui ajassa 22:58 pelin toisen maalinsa ja tästä vajaa minuutti myöhemmin lapioi Samuli Thamm pallon maaliin Tero Kosken vahvan maalille punnerruksen päätteeksi. Vieraiden aikalisäkään ei pelin kulkua muuttanut, Korkiakoski komennettiin seuraavassa vaihdossa jäähylle ja Edarin ylivoima kiitti välittömästi, maalintekijänä Raumanni, syöttöpiste Auraselle. Toinen erä kirjattiin lopulta lukemin 5-0 kotijoukkueelle, kun Toni Koskela ampui hattutemppunsa täyteen ajassa 38:11.

Päätöserässä Edari malttoi edes hieman kaunistella lukemia taululla, Raumanni tyylitteli numeroiksi 9-4 ajassa 47:30 ja kun vieraiden upporikasta ja rutiköyhää ei nuhaisesta 6 vs 5 pelaamisesta johtuen tulosta tuottanut, viimeistelivät Chris Starck ja Samuli Thamm kumpainenkin kertaalleen tyhjään maaliin. Leevi Auranen hassutteli vielä pelin lopussa päätösnumeroiksi 12-4 kuuden tehopisteen iltaa viettäneen Raumannin syötöstä.

Maalikooste

Edarin maalikoosteet tarjoaa Seppo Tuomi - linkki

Palkitut

Kannel Krouvin ottelun parhaana pelaajana ja Edarin ottelun MVP:nä palkittiin Samuli Raumanni.

Erikoista

FBC Raseborgin kapteeni Aki Korkiakoski pääsi molemmissa kohtaamisissa yrittämään maalia rangaistuslaukauksesta, tällä kertaa pallo löysi tiensä Niilo Nevalaisen selän taakse ihan ensimmäisellä yrittämällä.

Muuta

Sentterin paikalla operoinut Samuli Raumanni iski kuusi tehopistettä (2+4). Edarin pörssikärki Leevi Auranen (2+1), hattutempun ampunut Toni Koskela (3+0) ja jälleen puolustajana vakuuttanut Teemu Sorvari (1+2) viettivät kolmen tehopisteen iltaa.