SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Sunnuntai  5.5.2019 15:00 - Sunnuntai 17:00Salibandykoulujen kauden päätösturnaus
Maanantai  20.5.2019 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset

P09 Leijonat Ruskeasuolla 3.2.2019

|
03.02.2019

Leijonalauma pelasi kevätkauden toisen turnauksensa harmaana sunnuntaina Ruskeasuolla. Paikalle oltiin saatu täysi joukkueellinen poikia paikalle ja ohjelmassa oli kolme ottelua.

MaSU – Leijonat 9-6

Ensimmäiseksi vastaan tuli MaSu, josta ei ainakaan valmennuksella ollut aiempaa kokemusta, joten ei myöskään mitään ennakkoasetelmaa ollut muodostunut. Perusasiat käytiin poikien kanssa läpi ennen peliä ja painotettiin oman maalinedustan puolustamista ja joukkueena pelaamista. Pelin alku oli varsin tahmea Leijonapojilta ja hanakasti laukoneet vastustajat rummuttivat reiluun kahteen minuuttiin kolme maalia. Pelin edetessä päästiin kuitenkin paremmin mukaan rytmiin ja onnistumisiakin alkoi tulla myös Leijonille. Erä tauolle mentiin MaSun komennuksessa 6-4.

Toiseen erään yritettiin luoda uskoa omaan tekemiseen ja lisätä pallon toimittamista suoraviivaisemmin vastustajan maalille. Heti alkuun saatiinkin kavennusmaali nopealla puolustajan poikkikentän syötöllä ja hyökkääjälle jäi hetki aikaa asetella pallo lapaansa ja huolellisesti viimeistellä komea maali. Valitettavasti useammin kuitenkin vastustaja pääsi hieman löysien syöttöjemme väliin ja viimeisteli varsin tehokkaasti tekopaikkansa ja vei pelin lopulta 9-6.

Leijonat – SCH Red 4-0

Toinen peli alkoi varsin lyhyen hengähdystauon jälkeen ja vastus oli Hyvinkään SCH:n RED peliryhmä. Muutoksia tehtiin lähinnä vaihtamalla pelipaikat niin, että edelliset hyökkääjät puolustamaan ja päinvastoin puolustajat pääsivät luutimaan vastustajan maalille sekä maalivahtiosastoon myös kiertoa, kun halukkaita löytyi. Tähän peliin tuntui löytyvän palaset paremmin kohdalleen ja Leijonat tekivät selkeästi enemmän töitä varsinkin vastustajan vetojen peittelyyn. Myös tarvittava teho löytyi maaliverkon heiluttamiseen ja ensimmäinen erä hoidettiin varsin mallikkaalla otteella puhtaasti 3-0.

Toiseen erään oli helppo antaa ohjeet, jatkaa peliä samoin varmoin ottein ja pitää vastustaja tiukassa otteessa sekä pois maalintekoalueilta. Hyökkäyspäässä taas palloa aggressiivisesti maalia kohden ja huolellisuutta ratkaisupaikoissa. Pelin painopiste olikin toisessa erässä hyvin paljon keskialueella ja molempien maalivahdit onnistuivat hyvällä prosentilla torjumaan maalille asti tulleet vedot. Leijonat onnistuivat vielä kertaalleen ja niukkamaalinen ottelu päättyi Leijonien 4-0 voittoon!

MäNMKY Punainen – Leijonat 7-3 

Viimeiseen otteluun vastaan tuli Mäntsälän NMKY ja vastus näytti aiempien pelin perusteella varsin vikkeläliikkeiseltä ja hyvää joukkuepeliä pelaavalta ryhmältä. Meiltä jälleen uutta maalivahtia veräjän suulle ja kentälle yritettiin saada kaksi tasavahvaa nelikkoa, jolla pystyttäisiin hidastamaan vastustajan liike ja iskemään vastaan. Ensimmäinen maali jälleen omiin, mutta varsin nopeasti saatiin kuitti toiseen päähän. Oman pään puolustaminen jäi valitettavasti vähän unholaan, kun liika hyökkäysinto jätti tilaa oman maalin edustalle, jonne vastustaja syöttöjen katkojen jälkeen nopeasti palloja pelasikin ja onnistui myös viimeistelyssä. Ensimmäinen erä vastustajille ansaitusti 5-2.

Erätauolla pieni muutos toiseen kentälliseen ja yrittämään kiriä eroa kiinni. Vastustaja iski kuitenkin jälleen erän ensimmäisen maalin ja eroa 4 maalia, joten saatiin ottaa viides pelaaja avuksi. Sen avulla peli tasoittuikin ja loppu peliin saatiin aikaan varsin tasainen kamppailu, jossa molemmat onnistuivat vielä kertaalleen ja loppusummerin soidessa tulostaululla oli lukemat 7-3 Mäntsälän poikien eduksi.

Turnaus osoitti sen tosiasian, että perustaidot ovat jokaisella pelurilla jo hallussa, mutta suoritusnopeus ja -varmuus kaipaa vielä kovaa harjoitusta ja töitä sen eteen pitää jatkaa harjoituksissa. Ilme kuitenkin oli pelien jälkeen kasvoilla hymyn puolella ja siitähän tässä loppujen lopuksi on kyse, että pidetään hauskaa hyvän harrastuksen parissa!

17.04.2019PoNoVo vs SB Vantaa - Kaunis tarina
15.04.2019Edari nousi Divariin!
20.03.2019SB Vantaa perustaa uusia joukkueita keväällä 2019
15.03.2019SB Vantaa TryOut 2019 aikataulut
07.03.2019SB Vantaa Kesäleirien ilmoittautuminen on alkanut
15.04.2019Naisten ja tyttöjen menestystä viikonloppuna!
12.04.2019PoNovo vs SB Vantaa - Finaalisarja kruunaa kauden
10.04.2019Otteluraportti - Täpötäysi Temppeli johdatti Edarin jatkoon
09.04.2019Emut taistelevat noususta kolmosdivariin
08.04.2019Naisten edustuksen Try Out -tapahtumat

Siirry arkistoon »