SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Kotkat aloittivat haastajajatkosarjassa

|
21.12.2018

Sunnuntaina aamupäivällä Kotkat suuntasivat jälleen kauas länteen Esportiin, jossa ohjelmassa oli keskimmäisen haastajajatkosarjan ensimmäinen turnaus, jossa toimimme myös vastuujoukkueena.

Alkusarja osoittautui turhan vaativaksi ja tuntui, että osalla pojista oli isoja apinoita harteillaan, niin näitä lähdettiin nyt ravistelemaan pois.

Kotkat - MaSu Siniset 3-6

Vaikka vielä pelipäivän aamuna saatiin täydennettyä sairastumisten jättämiä aukkoja, niin pojat olivat valmiita taistelemaan pisteistä. 

Alussa parin apinan roikkuessa vielä niskassa, vastustaja pääsi iskemään ottelun toisella minuutilla varkain maalin. Tämä kuitenkin kuitattiin nopealla vastahyökkäyksellä muutama minuutti myöhemmin.

Erä jatkui tasaisena ja tauolle mentiin lopulta lukemissa 2-2.

kotkat_masu_500px.jpg

Toinen erä alkoi yhtä huonosti kuin ensimmäinenkin ja jälleen puolustuspään virheestä rokotettiin nopeasti.

Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä enemmän Kotkat hallitsivat peliä. Syötöt pomppivat kuitenkin hieman liikaa ja kun pallo ei pomppinut tällä kertaa suotuisasti sekä kun vastustajan maalivahdista tehtiin yksi ottelun parhaista, niin voittaminen oli hankalaa.

Toisen erän lopussa oltiin selvästä hallinnasta huolimatta tappiolla, mutta erittäin hyvin pelissä mukana..

Kolmannessa erässä tuli jälleen pari nukahdusta omassa päässä, joista hyvinkääläiset kaunistelivat loppulukemia.

Nämä on niitä pelejä, jotka pitäisi jatkossa voittaa omalla taistelevalla pelillä, mutta sitä ennen pitäisi päästä niistä apinoista eroon. Tällä kertaa kaaduttiin omaan huonoon viimeistelyyn, muutamaan puolustuspään virheeseen ja vastustajan kapteenin tehopeliin (4+1).

kotkat_masu1_500px.jpg

 

AC HaKi Oranssit - Kotkat  8-3

Päivän viimeisessä ottelussa kohdattiin derbyssä AC HaKi.

Ottelussa oli aamun peliin verrattuna enemmän vauhtia ja peli aaltoili tasaisena päästä päähän. Ensimmäisessä erässä Hakunilan pojat onnistuivat kahdesti maalinteossa, toisin kuin Kotkat.

Toinen erä oli Kotkille synkkä. Vaikka saatiin itse luotua hyviä paikkoja, niin HaKi iski erän loppupuolella viidesti. Kun viimeisellä erätauolla HaKin pojat paukuttelivat jo henkseleitä, niin Kotkat päättivät aloittaa pelaamisen. 

Kun erän alkuun iskettiin  maalit ajoissa 30.29, 30.48 ja 32.16, niin peli sai täysin uuden ilmeen. Erä eteni Kotkien hallinnassa, mutta liian monet ohivedot päättivät todellisen loppukirin. HaKi kaunisteli vielä lukemia yhdellä maalilla ja näin vuosi lopetettiin tappioon.kotkat_haki.jpg

Turnauksessa nähtiin hyvää taistelua pojilta, vaikka ei vielä omalla tasolla pelattukaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että meidän nuorimmat pojat ovat lähes neljä vuotta vastustajien vanhimpia pelaajia nuorempia.

Myös vastuurnaus meni hienosti sulassa sovussa läpi. Kiitos siitä jälleen kerran kaikille aktiivisille vanhemmille!

Lopuksi vielä valmentaja Niken sanoin lyhyesti:

Ensimmäisenä iso kiitos joukkueenjohtajalle kaikesta taustatyöstä vastuuturnauksen järjestämiseen liittyen, toiseksi valtava kiitos kaikille toimitsijan hommiin uhrautuneille vanhemmille sekä viimeisenä kiitos pojille jälleen kerran nousujohteisista peleistä!

Jälleen kerran molempien otteluiden voitonavaimet oli Kotkilla, mutta muutama heikko hetki vesitti voittosuunnitelmat.

Puolustuspään miesvartiointijauhanta tuottaa peli peliltä enemmän tuloksia ja poikien asenne on juuri niin oikea kuin valmentaja voikaan toivoa.

Ei ehkä paras tapa lähteä joulutauolle, mutta voisi mennä paljon huonomminkin!

kotkat_haki1_500px.jpg

27.06.2019Meille pelaamaan?
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
05.07.2019Seuran toimisto lomailee 6.7.- 14.7.2019
28.06.2019Nuorille lupauksille Edaridiilit
22.06.2019 12:00Ohjaajana SB Vantaan kesäleirillä
22.06.2019SB Vantaan kesäleirit ohi
19.06.2019Edari vahvistuu kahdella pelaajalla
07.06.2019Benjamin Iles jatkaa, Paldanius palaa Vantaalle
28.05.2019Seuran arvojen, vision ja strategian työstäminen alkoi
28.05.2019Teemu Karjalainen Edariin, Jens Eriksson jatkaa

Siirry arkistoon »