Tulevat ottelut

24.2.2019 18:30
Edari - HIFK Ottelupaikka » 27.2.2019 18:30
LoSB - Naiset Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

16.2.2019 15:00
Naiset - O2JKL Akatemia5 - 3 » 15.2.2019 19:30
PSS - Edari8 - 11 »

Haukat jälleen voittoihin

|
04.12.2018

Haukat lähtivät säilyttämään lohkokärjen paikkaa E1-ikäluokan ylemmässä haastajasarjassa.

haukat_200px.jpgPuitteet olivat Nummelassa kunnossa, vaikka pelipaikan pehmeä matto tuntuikin oudolta poikien jalkojen alla. Vaikka joukkuetta saatiin täydennettynä vielä perjantaina puolenyön aikaan, niin silti pari yllättävää viime hetken poissaoloa saivat jopa valmennuksen hiljaiseksi. Tämä ongelma ratkaistiin pihalla pidettyjen alkulämpöjen aikana, kun mukana olleelle poikia noin kolme vuotta nuoremmalle joukkueen maskotille haettiin pelikamat autosta ja lisättiin kokoonpanoon.

Oilers Pantterit - Haukat 4-10

Ensin vastaan asteli Oilers Pantterit ja peli saikin unelma-alun, kun Tuukan esityöstä Kasperi siirsi Haukat 0-1 johtoon.Seuraavien muutaman minuutin aikana Tuomas O ja Oskari onnistuivat myös ja ennen kuin 4 minuuttia oli pelattu, oltiinkin jo 0-3 johdossa, mikä jäi kylläkin ensimmäisen erän lopputulokseksi.

Toiseen erään lähdettiin samalla temmolla kuin ekaankin ja Tuukka onnistui reilun minuutin peliajan jälkeen toistamiseen. Valitettavasti Oilers sai kuitattua ja avattua maalitilinsä vain minuuttia myöhemmin.

Tuukka ja Tuomas tekivät vielä yhdet maalit mieheen, jonka jälkeen Haukkojen oma peli vähän hajosi ja vastustaja teki erän loppuun 2 maalia 13 sekunnin välein.

 haukat_oilers2_500px.jpg

Kolmanteen erään lähdettiin 3-6 johtoasemassa, mutta edellisen erän lopun meno hiukan pelotti ja vastustaja aloitti kolmannen erän kaventamalla tilanteeseen 4-6. Tämä herätti Haukat syväunesta ja kolmannessa erässä Tuomas O ja Kasperi onnistuivat kertaalleen ja Leo kahdesti. 4-10 lopputulos oli hyvä saavutus ja ajoittain poikien syöttöpeli oli todella kaunista katsottavaa. Syöttöpelin  ansiosta pojat saivat tehopisteitä laajalla rintamalla. Miinuksena sanottakoon, että hävyttömän paljon tuli ohilaukauksia, vaikka Oilersin maalivahdilla oli ottelussa 26 torjuntaa.

 haukat_oilers_500px.jpg

Haukat - EräViikingit Sininen 10-4

 

Toiseen otteluun rakasta verivihollistamme EräViikinkejä vastaan lähdimme sairastumisen vuoksi yhden pojan vajauksella.

Vaikka ErVi menikin alussa johtoon, niin pojat taistelivat itsensä äkkiä tasoihin ja ohi Oskarin ja Leon maaleilla. Leo pisti vielä pari minuuttia myöhemmin unelmavedon kaukaa ylänurkkaan ja kun Tuomas O kuritti vastustajaa erässä vielä hattutempulla, niin peli oli hyvällä mallilla. Kun Tuomaksen maalien välissä valkopaitainen vierasjoukkue onnistui kaventamaan tilannetta, niin tauolle mentiin 6-2 johdossa.

 haukat_ervi2_500px.jpg

Kun varsinkin toisessa erässä monella pojalla rupesi jo jalka painamaan, pallon hallinta oli vahvasti ErVillä. Pojat taistelivat hienosti sen minkä kovavauhtisessa pelissä jaksoivat ja pitivät vastustajan pois parhaalta maalintekosektorilta. Kun Aleksi vielä nappasi pallon vastustajalta karvaamalla ja pisti pallon maaliin ennen Tuukan onnenkantamoista puolesta kentästä sekä Matias J:n pomppumaalia, vastustajan selkäranka alkoi jo vähän natista. Seuraavasta maalista vastasi vieraat, mutta kun Aleksi sooloili nopeasta vastahyökkäyksestä pallon maaliin, niin johdettiin erätauolle mentäessä jo seitsemällä maalilla.

Kolmannessa erässä ErVi painoi kovaa päälle, mutta puolustuksen uhrautuminen ja Tuomas R:n huippupeli maalilla turhauttivat vastustajan täysin. Vaikka pari minuuttia ennen loppua ErVi saikin tehtyä maalin, voitolla välisarjan paikka kevääksi varmistui ennen viimeistä kierrosta.

Vaikka molempien vaihtopenkkien takaa kuului ajoittain todella kovaa huutoa ja ohjeiden antoa, niin hienosti pojat pelasivat ja taistelivat väsyneinä oudolla alustalla. Jos hyvällä joukkueella käy joskus tuuria ja pallo pomppii onnekkaasti, niin se osoittautui nyt todeksi. Pojat tekivät kuitenkin töitä ja laajalla rintamalla tehtiin jälleen pisteitä.

haukat_ervi_500px.jpg

 

23.02.2019Tule ohjaajaksi salibandykouluihin ja perheliikunnan ryhmiimme
17.02.2019SB Vantaa hakee poikien 09 ikäluokkaan vastuuvalmentajaa
17.02.2019SB Vantaa hakee apuvalmentajaa maalivahtivalmennustiimiin
28.12.2018Kevään harrasteryhmien ilmoittautuminen jatkuu
22.02.2019Otteluennakko - HIFK vieraaksi Myyrmäkeen
19.02.2019Otteluraportti - Edarille pisteet Porvoosta
17.02.2019Naisille tärkeät pisteet
14.02.2019Otteluennakko - Perjantai-ilta Porvoossa
13.02.2019Otteluraportti - Maalijuhlasta vieraspisteet
11.02.2019Naiset II-joukkueen kiireiset äidit suosittelevat Sivinan kotisiivousta

Siirry arkistoon »