A-Pojille täysi pistepotti jatkosarjan avauksessa

19.11.2018

SB Vantaan A-pojat aloittivat jatkosarjan ottelut voitokkaasti kun 18.11 Campo sport centerissä pelatut pelit kääntyivät Vantaan voitoiksi värikkäiden vaiheiden jälkeen. Ensimmäinen ottelu oli varsinaista maali iloittelua kun KD Såppa kaatui numeroin 9-11. Huomionarvoista oli se että ottelun kaikki maalit tulivat ottelun 32 ensimmäisen peliminuutin aikana ja toki myös se että pojat nousivat 3-6 tappioasemasta voittoon. Lopussa pystyttiin pelaamaan järkevästi ja pitämään vastustaja pois maalinteko sektoreilta ja kiitoksena tästä kaksi sarjapistettä kovasta vastuksesta.

Toisessa pelissä vastaan asettui FBC Raseborg joka voitti alkusarjassa A-pojat 14-2 lukemin. Nyt kuitenkin Vantaan pojat olivat heti alusta hereillä ja alkuun näyttikin että ottelusta tulee vähämaalinen. Maalihanat avasi kuitenkin vastustaja ottelun 10 peliminuutilla jonka jälkeen alkoikin tapahtua. Maaleja mätettiin aikalailla vuorotahtiin kunnes SB Vantaa kampesi itsensä kahden maalin johtoon kun ottelua oli pelattu 35 minuuttia. Raseborg ei kuitenkaan luovuttanut ja tuli tasoihin mikä pakotti SB Vantaan paineen alle ja aikalisään. Aikalisän jälkeen peli tuntui menevän taas paremmin uomiinsa ja vastustajan ottaessa jäähyn kiitti SB Vantaa ja laukoi ottelun viimeisellä minuutilla aivan YV:n lopussa joukkueen riemastuttavaan 6-7 johtoon. Tämän jälkeen pelattiin viisaasti eikä päästetty vastustajaa ottamaan maalivahtia pois ja palkinnoksi tuli vielä yksi maali 21 sekuntia ennen pelin loppua. Näin maukas revanssi ja pisteet matkasivat SB Vantaalle 6-8 lukemin.

Huomionarvoista peleissä oli se miten poikien peli ilme ei herpaantunut vaikeilla hetkillä. Oltiin joukkue isolla J:llä ja taisteltiin loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa kohti 15.12 pelattavia pelejä joissa vastaan asettuu  Tiikerit II ja SB-Pro