Otteluraportti - Edari takaisin voittojen tielle

05.11.2018

SB Vantaa - GrIFK 10-3  (3-1, 5-1, 2-1)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue sai vaisun Karjaan vierailun jälkeen vieraakseen perjantaina GrIFK:n. Illan pelissä SB Vantaa oli selkeästi niskan päällä ja piti lopulta pisteet Myyrmäessä selkein loppulukemin 10-3.

Pelin avausosumaa saatiin odottaa ensimmäisen erän puoliväliin, kunnes Eetu Rantanen vei vieraat 0-1 johtoon. Ajassa 11:35 avasi Leevi Auranen maalihanat myös kotijoukkueen osalta ja pari minuuttia myöhemmin naulasi Jone Valli Edarin ensimmäistä kertaa johtoon, tähänkin maaliin ensimmäisen tapaan syöttöpiste Samuli Raumannin nimiin. Ja kun vielä ajassa 18:07 viimeisteli Lari Sorsa tyylikkään pelinkäännön päätteeksi vantaalaisjoukkueen illan kolmannen, lähdettiin erätauolle kotijohdossa 3-1.

Pelin toinen erä ehti vanheta ainoastaan parikymmentä sekuntia, kunnes Jone Valli ampui pelin toisen osumansa. Riku Kallunki komennettiin ajassa 28:44 jäähyboksiin, seuranneen alivoiman hoiti Edari helpohkosti pois taululta ja kasvatti lopulta ajassa 31:30 johtonsa neljään, kun Matti Siitosen esityön jälkeen tälläsi Samuli Thamm pallon yläkulmaan. Kellojen näyttäessä aikaa 34:02 järjesteli tutkapari Siitonen – Thamm pelin toisen maalinsa, syöttöpiste Siitoselle jo kauden yhdeksäs ja Thammille maalien muodossa kymppi täyteen runkosarjassa. Heti seuraavassa vaihdossa osui Isto Ohvanainen kauden kolmannellaan Raumannin kirjauttaessa taas syötön, mutta kaksi minuuttia myöhemmin katkaisi ex-Edari Joni Adevuo kotijoukkueen vahvan rynnistyksen kaventaen lukemiksi 7-2 Niclas Meyerin esityöstä. Kun ajassa 38:25 ampui Ville Pussinen maalin vieraiden maaliin, kirjattiin toinen erä SB Vantaalle lukemin 5-1 ja koko peli tässä vaiheessa jo 8-2.

Pääöseränkin ensimmäiselle minuutille saatiin maali aikaiseksi, kun Samuli Raumanni ylivoimalla Chris Starckin syötöstä kotijoukkueen illan yhdeksännen. Päätöserään pelin tempo jo selkeästi laski, Leo Eloranta kavensi vielä numeroiksi 9-3 rangaistuslaukauksesta aikaan 56:31, illan loppulukemiksi 10-3 ampui Samuli Thammin syötöstä Teemu Sorvari pari minuuttia ennen päätössummeria.

Maalikooste

Linkki – Edarin maalikooste tarjoaa Seppo Tuomi

Palkitut

Kannel Krouvin ottelun parhaana pelaajana palkittiin Samuli Thamm. Edarin ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Samuli Raumanni.

Erikoista

Edarin Samulit viettivät neljän tehopisteen iltaa Temppelin kaukalossa, Thamm 2+2 ja Raumanni 1+3. Nuorisokaartista Jone Valli osui kahdesti ja Riku Kallunki jatkoi pistetehtailuaan kirjauttaen tililleen yhden syöttöpisteen. Vieraiden liigakonkari Niclas Meyer oli Granin selkeästi näkyvin pelaaja ja näin myös pisteiden valossa, Meyerin saldo Myyrmäessä 0+2.

Muuta

Ottelun erotuomariparilla pysyi peli hyvin hanskassa ja kaksikko jäi varsin vähäiselle huomiolle, kuten asiaan kuuluukin.

06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!