Tulevat ottelut

24.2.2019 18:30
Edari - HIFK Ottelupaikka » 27.2.2019 18:30
LoSB - Naiset Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

16.2.2019 15:00
Naiset - O2JKL Akatemia5 - 3 » 15.2.2019 19:30
PSS - Edari8 - 11 »

Ennakko: Suuntana pohjoinen

|
05.10.2018

SB Vantaan naisten edustuksen kausi starttaa tänä viikonloppuna kahdella vieraspelillä. Lauantaina pelataan Rovaniemellä Santa’s Unitedia vastaan ja sunnuntaiksi matkustetaan Uuteenkaarlepyyhyn, jossa vastaan asettuu Blue Fox.

Naisten I divisioonan kausi 2018/19 on kahdella tapaa ainutlaatuinen; ensinnäkin se pelataan ensimmäistä kertaa 10 joukkueen sarjana, kun Huku Salosta ja Sheriffs Kaarinasta luopuivat sarjapaikoistaan ennen kauden alkua. Sen lisäksi alkava kausi on nykymuotoisen I divisioonan viimeinen, nimittäin tämän kauden jälkeen naisten kaksi ylintä sarjatasoa uudistuvat täysin – kaudelle 2019/20 perustetaan kaksiportainen, 16 joukkueen naisten salibandyliiga (NLA ja NLB), minkä lisäksi I divisioona muuttuu alueelliseksi, turnausmuotoiseksi sarjaksi.

 

Tällä kaudella naisten edustusjoukkue pelaa I divisioonassa siis 18 ottelua ja kauden lopuksi sarjan neljä parasta joukkuetta nousevat suoraan uudistuneen salibandyliigan B-sarjaan. Naiset ovat asettaneet tavoitteekseen olla kauden lopussa kahden parhaan joukkueen joukossa, joka takaisi kotiedun kolminkertaisessa sarjassa kaudella 2019/20. Viime kausien menestyksen perusteella tavoite on kova, mutta realistinen – Vantaa on sijoittunut kahtena edellisenä kautena runkosarjan toiseksi ja osallistunut täten liigakarsintoihin.

 

Naisten joukkue on tosin muuttunut täksi kaudeksi rajusti, sillä viime kauden pelaajista peräti kahdeksan lopetti tai siirtyi pelaamaan aladivareihin. Yhdeksäs ja yksi kirpaisevimmista menetyksistä oli Jenni Rautanen, joka siirtyi SB Pro:hon. Lähtijät saatiin määrällisesti paikattua, kun joukkueeseen siirtyi kahdeksan uutta tulokasta. Kauden aloituksen suurimpia kysymysmerkkejä lieneekin se, miten hyvin uudistunut joukkue on onnistunut nivoutumaan yhteen. 

SB-Vantaa_Naisten-Edustus_Jenni-Rautanen_154023.jpg

Viime kausien naisten paras pistenikkari Jenni Rautanen edustaa ensi kaudella puolustavaa Suomen mestaria SB Pro:ta

Lähtijät

Ann-Mari Hella (lopetti)

Hanna Heltimoinen (lopetti)

Suvi Joutsen (lopetti)

Kati Kivimaa (lopetti)

Jessica Laidler (lopetti)

Sara Seurujärvi (aladivari)

Jenni Rautanen (SB Pro)

Milla Räsänen (lopetti)

Emmi Tuhkalainen (lopetti)

Tulijat

Marika Eskola (EräViikingit, A-tytöt)

Kaisa Kantokorpi (ulkomaat)

Lyydia Kolehmainen (EräViikingit, A-tytöt)

Elisa Kosonen (EräViikingit, A-tytöt)

Sofia Niemi (Jokerit)

Minna Nurminen (M-team)

Pauliina Pekki (ulkomaat)

Piia Vallineva (Kirkkonummi Rangers)

Naisten edustusjoukkue valmistautui alkavaan sarjakauteen järjestämällä syyskuussa kaksipäiväisen harjoitusleirin, pelaamalla kuusi harjoitusottelua, minkä lisäksi harjoiteltiin kolmesti yhdessä liigassa pelaavan ÅIF:n kanssa. Joukkuetta on näin pyritty hiomaan yhteen ja saamaan pelitaktiikkaa selkeytettyä ja hiottua. Päävalmentajan mietteitä kauteen valmistautumisesta voi käydä lukaisemassa täältä. Naisten edustuksen ensimmäinen todellinen tasotesti koittaa lauantaina 6.10., kun naiset matkustavat Rovaniemelle kohtaamaan joulupukkikylän ylpeyden, Santa’s Unitedin. Sunnuntaina 7.10. matka jatkuu Uusikaarlepyyhyn, jossa vastaan asettuu Blue Fox.

 

Viime kaudella molemmat kohtaamiset rovaniemeläisiä ja kettuja vastaan päättyivät Vantaan voitonjuhliin, joten on mielenkiintoista nähdä, onnistuvatko vantaalaiset säilyttämään puhtaan pelinsä sarjan pohjoisimpia joukkueita vastaan. Blue Foxin otteluennakkoa koko viikonlopulle pääsee lukemaan tästä ja innokkaimmat Vantaa-fanit voivat seurata naisten pelitapahtumia reaaliajassa alla olevien linkkien kautta.

 

Santa's United – SB Vantaa, klo 18

Tästä tulospalveluun

 

Blue Fox – SB Vantaa, klo 16

Tästä tulospalveluun

#naistenedustus #sbvantaanNaiset #pohjoisenvalloitus

23.02.2019Tule ohjaajaksi salibandykouluihin ja perheliikunnan ryhmiimme
17.02.2019SB Vantaa hakee poikien 09 ikäluokkaan vastuuvalmentajaa
17.02.2019SB Vantaa hakee apuvalmentajaa maalivahtivalmennustiimiin
28.12.2018Kevään harrasteryhmien ilmoittautuminen jatkuu
22.02.2019Otteluennakko - HIFK vieraaksi Myyrmäkeen
19.02.2019Otteluraportti - Edarille pisteet Porvoosta
17.02.2019Naisille tärkeät pisteet
14.02.2019Otteluennakko - Perjantai-ilta Porvoossa
13.02.2019Otteluraportti - Maalijuhlasta vieraspisteet
11.02.2019Naiset II-joukkueen kiireiset äidit suosittelevat Sivinan kotisiivousta

Siirry arkistoon »