D ja C-tytöt harkkapelissä

24.09.2018

Vantaan Energia Areenalla oli maanantaina outo hetki, kun kentän kummassakin päässä huudettiin pelin alussa kovasti ”Vantaa” -huutoja.

C-tytöt kohtasivat seuran D-tytöt harjoitusottelussa, joka palattiin D-tyttöjen harjoitusvuorolla. Kiitos jo tässä yhteydessä D-tytöille harjoitusvuoron jakamisesta.

Pelin ensimmäisessä erässä maalien teon aloittivat C-tytöt, kun Néa  laukoi oikealta pallon torjunnasta maaliin. Peliä oli pelattu tässä vaiheessa melkein 9 minuuttia, maaliin ei syöttäjää. Pelin toisen maalin väsäsi sama ketjukoostumus. Emmi nousi laidasta väkisin maalille ja survoi pallon luukulta sisään. Tähänkään ajassa 12.22 syntyneeseen maaliin ei syöttäjää. Hyvin puolustaneet D-tytöt kavensivat pelin Eevin vaparivedolla vain minuutin kuluttua C-tyttöjen maalista. Eevin 1-2  kavennuksessa C-tytöt eivät oikein peittäneet riittävän nopeasti vetoa. C-tytöt siirtyivät erässä vielä 3-1 johtoon Helenan nopean pystyyn lähteneen ja Islan juoksulinjalle osuneen syötön jälkeen. Isla veti heti juoksusta pallon takanurkkaan, kun erää oli jäljellä enää vain 18 sekuntia.

Toisen erän ainoa merkintä tuli pirteästi ja hyvin joukkueena palanneille D-tytöille. Maalin takaa punnerrettu pallo löysi etunurkasta pienen raon Helenan ja etutolpan välistä josta pallo lipui maaliviivaa pitkin kohti takatolppaa. 2-3 maali syntyi ajassa 26.02.

Kolmannessa erässä C-tytöt vaihtelivat vielä ketjujen koostumuksia ja pelipaikkoja. Samassa yhteydessä muutettiin myös hieman prässäystä.  Elsa syötti pallon Islalle reilun 8 minuutin pelaamisen jälkeen ja Islan nopea sekä ylös suuntautunut veto vei C-tytöt 2-4 johtoon. Illan viimeinen maali oli Siirin 2-5 maali, jota edelsi Elsa oivaltava etuviistoon lähtenyt syöttö.

D-tytöt antoivat C-tytöille hyvän vastuksen ja varmasti hämmensivät hyvillä otteillaan vastustajiaan. Molemmilla joukkueilla on vielä hieman aikaa hinkata kuvioitaan ennen sarjakauden alkua. Toivotaan molemmille ryhmille hyvää kauden avausta.