SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

B/C-tyttöjen kausi startattu ja peliryhmien kapteenit valittu

|
22.08.2018

Ahkeran kesän omatoimijakson jälkeen B/C-tytöt kokoontuivat ensimmäisiin yhteisiin fysiikkaharjoituksiinsa elokuun alkupuolella. Ja heti päästiin joka tytön lempipaikkaan, eli Malminkartanon portaisiin. Osa joukkueen tytöistä pääsi kuin koira veräjästä portaiden suhteen, koska samaan aikaan olivat käynnissä  C-ikäisten FBA Maajoukkuetieleiritykset. Vaan ei sielläkään vissiin ihan ilman hikeä selvitty, kertoivat pikkulinnut. Ja Whatsapp.

Salivuorot starttasivat kuun puolivälissä, ja tällä kaudella tutuiksi tulevat niin Myyrmäen Urheilutalon kuin Energia Areenankin tilat. Toimihenkilötkin ovat Urheilutalolla kunnostautuneet harjoittelemalla pelikellon käyttöä. Onneksi on mukana insinööri-koulutuksen saaneita 😊 Treenejä jatkuvat pelikellon töräytykset ovat saattaneet hieman toki häiritä, mutta eiköhän tuo homma nyt kutakuinkin ole hanskassa. Vielä kun pidetään ne hanskat tallessa. Se oli se Ice hockey 3…

Joukkueen vanhempainillan lisäksi on ohjelmassa ollut kauden eka pelaajapalaveri. Keskiviikkona aloitettiin treenit UT:n ympäristössä hauskan korttelisuunnistuksen parissa. Porukka jaetiin neljään ryhmään suorittamaan ja kuvaamaan eri tehtäviä lähikortteleissa. Hauskaa tuntui olevan kaikilla.

Kortteli1.jpg

********

kortteli2.jpg

********

kortteli3.jpg

Kaikki löysivät onneksi tiensä myös maaliin ja sieltä siirryttiinkin  Vaskivuoren lukioon pelaajapalaveriin, jossa luotiin joukkueelle säännöt kaudelle ja valittiin myös peliryhmien kapteenit.

kapteenit.jpg

C-peliryhmän kapteenit 2018-2019 (kapteenisto kuvassa vasemmalta oikealle)

C - Lidi Partti
A - Emmi Nappari

B-peliryhmän kapteenit 2018-2019

C - Emilia Sibelius
A - Ella Malm

Viime kaudella hyvin alkanutta yhteistyötä seuran naisjoukkueiden kanssa on myös pikkuhiljaa taas aloiteltu, tyttöjä on jäänyt maanantaisin omien treenien jälkeen suoraan Naisten Edustuksen treeneihin, ja tyttöjä on näkynyt myös KeRä:n harkoissa torstaisin. Kunhan saadaan seuravetoinen nais/tyttöpuolen palaveri taas aikaiseksi, niin päästään toivottavasti hiomaan myös näitä yhteistyökuvioita tarkemmin pikkujunnuista aina Edustukseen asti. Kirkkaana tavoitteenahan seuralla on kasvattaa seuran omista junnuista pelaajia aina edustusjoukkueisiin asti. 

B-peliryhmän ensimmäinen pelillinen koitos on syyskuun alussa, kun pelaamme harkkapelin Blackbirdsiä vastaan Keravalla. C-ryhmällekin koitetaan harkkapeliä järjestää vielä ennen syyskuun HämeCupia, jonne lähdetään kummallakin peliryhmällä.  Samalla seuraillaan miten B ja C-ikäisten SM-karsinnoissa käy; mitkä Etelä-Suomen joukkueet tahkoavat tulevalla kaudella SM-sarjaa, ja keitä mahdollisesti saadaan mukaan aluesarjoihin. Ja kyllä, me todella odotellaan niitä otteluohjelmia. Ja kauden virallista alkua. Haluttaisiin jo pelaamaan..

Kauden aikana on kaavailtu myös osallistumista muutamaan turnaukseen ja ainakin HFC 2019 ja Tallinna on mainittu ihan nimeltäkin.

Tästä lähtee #meidänjengi taas rakentamaan hyvää kautta kummallakin peliryhmällä! Ota Instatilimme www.instagram.com/sbvantaabctytot seurantaan, päivittelemme sinne tuoreimmat kuulumisemme :)

 

27.06.2019Meille pelaamaan?
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
05.07.2019Seuran toimisto lomailee 6.7.- 14.7.2019
28.06.2019Nuorille lupauksille Edaridiilit
22.06.2019 12:00Ohjaajana SB Vantaan kesäleirillä
22.06.2019SB Vantaan kesäleirit ohi
19.06.2019Edari vahvistuu kahdella pelaajalla
07.06.2019Benjamin Iles jatkaa, Paldanius palaa Vantaalle
28.05.2019Seuran arvojen, vision ja strategian työstäminen alkoi
28.05.2019Teemu Karjalainen Edariin, Jens Eriksson jatkaa

Siirry arkistoon »