P09 Pantterit ja Tiikerit ystävyysottelussa kiinalaisia vastaan

01.08.2018

Kesäloman keskellä Pantterit ja Tiikerit saivat kutsun tulla pelaamaan ottelua Suomessa leirillä olevia kiinalaispoikia vastaan. Monen mutkan kautta saimme kasaan pienen mutta pippurisen joukkueen.

Ottelu käytiin hyvin lämpimissä olosuhteissa Myllypuron Areena centerissä viidellä viittä vastaan. Ennen ottelua lämmiteltiin yhdessä ja sitten päästiin itse asiaan. Meidän pojat olivat ottelun alun vielä kesälomafiiliksissä, sillä viiden minuutin jälkeen taululla oli tylyt 0-5 lukemat taitaville kiinalaisille. Tästä alkoi meidän taistelu. Pojat nousivat ennen ekan vartin loppua 3-5 lukemiin ja taisteluilme otti askeleen eteenpäin.

Toinen vartti mentiin samoin eväin, pari taas vastustajalle eteen ja sitten noustaan taas lähelle. Taukotilanne 5-7.

Kolmanteen erään teemana oli laukauksia enemmän maalia kohti ja tulosta rupesi syntymään. Kolmannen erän voitimme 3-1 ja loppujen lopuksi hieno taistelu päättyi lopulta ansaitusti tasapeliin 8-8.

Pelin jälkeen vedimme vielä rankkarikisan josta voitto tuli meille hienojen maalien ja hyvien torjuntojen jälkeen 3-1.

Tapahtuma oli erittäin onnistunut. Oli mukava kokemus päästä pelaamaan ulkomaalaisia poikia vastaan.