SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

SB Vantaan kesäleirit ohi tältä kesältä

|
28.06.2018

SB Vantaan perinteiset kesäleirit pidettiin tänä vuonna Myyrmäen Urheilutalolla sekä Aurinkokiven koululla Leireillä oli mukana lähemmäs 90 lasta, joten menoa ja meininkiä riitti.

 

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla vuorossa oli salibandypainotteinen leiri, jonka kanssa liikuttiin monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona. Tutuksi tuli niin katukoris kuin tennisfutis, unohtamatta salibandya. Kävimme myös uimassa ja keskiviikkona pääsimme retkelle Ilmailumuseoon. Ilmailumuseossa meitä odottikin mitä mainion opastus näyttelyssä olevista koneista. Kierroksen jälkeen lapset pääsivät kokeilemaan lentosimulaattorissa lentämistä. Perjantaina testattiin taidot ramboradalla sekä pistemestarin, melkoisen vauhdikkaita suorituksia radalla näkyikin. Lopuksi vielä jaettiin diplomit ja herkuteltiin leirinpäätösherkut.

 

Toisella viikolla oli vuorossa 2 erillistä leiriä, jotta pystyimme tarjoamaan kaikille. Suurin osa lapsista oli mukana taitoleirillä ja loput sitten yleisleirillä. Päivät alkoivat aina yhdessä lajiharjoituksilla, jonka jälkeen yleisleiri lähti ulos, Taitoleirin jäädessä hiomaan kuvioita kuntoon.

Treenien ja ulkoilun jälkeen suunnattiin syömään Allun Grilliin sekä valmistautumaan iltapäivän harjoituksiin. Iltapäivällä molemmilla ryhmillä oli salibandytreenit sekä ulkoilua. Keskiviikkona lähdimme retkelle EräViikinkien vieraaksi Tapanilaan. Taitoleiriläiset pääsivät pelaamaan turnausta yhdessä ErVin leiriläisten kanssa ja yleisleirin kanssa otettiin haltuun niin Tapanilan kiipeilykeskuksen seinät kuin Kurranummen leikkipuisto. Päivä meni todella hienosta ja aikamoisia hurjapäitä löytyi yleisleiriltä, hyvä, että kiipeilyseinät riitti :D

Perjantaina oli vuorossa yleisleiriläisillä vesisota sekä leiriolympialaiset, Taitoleiriläisten mitellessä toisiaan vastaan Pistemestarin parissa. Hienosti meni tämäkin leiri vaikka ohjelma olikin kohtuullisen rankka.

 

Viimeisenä oli vuorossa juhannusviikon leiri Aurinkokiven koululla. Leirillä kokeiltiin monipuolisesti eri lajeja sekä liikuttiin niin ulkona kuin sisällä. Sää suosiessa leiriä, pääsimme viettämään paljon aikaa ulkona koulun pihalla. Torstaina päästiin tämäkin leirin kanssa mittelemään leiriolympialaisissa ja palkitsemaan kaikki hienosti menneestä leiristä.

 

Iso kiitos kaikille mukana olleille leiriläisille! Hienot 3 viikkoa oli teidän kanssa.

27.06.2019Meille pelaamaan?
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
05.07.2019Seuran toimisto lomailee 6.7.- 14.7.2019
28.06.2019Nuorille lupauksille Edaridiilit
22.06.2019 12:00Ohjaajana SB Vantaan kesäleirillä
22.06.2019SB Vantaan kesäleirit ohi
19.06.2019Edari vahvistuu kahdella pelaajalla
07.06.2019Benjamin Iles jatkaa, Paldanius palaa Vantaalle
28.05.2019Seuran arvojen, vision ja strategian työstäminen alkoi
28.05.2019Teemu Karjalainen Edariin, Jens Eriksson jatkaa

Siirry arkistoon »