Tulevat ottelut

25.1.2019 18:30
AC HaKi - Edari Ottelupaikka » 2.2.2019 17:00
Hatsina - Naiset Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

20.1.2019 18:30
Edari - Blackbirds9 - 0 » 20.1.2019 15:00
Pirkat - Naiset12 - 2 »

Kotkat ja Haukat päätösturnauksessa Tampereella

|
09.05.2018

pelaajat.png P07 Kotkat ja Haukat suuntasivat kauden päätösturnaukseen Tampereelle Särkänniemi Cupiin kahdella ns. sekajoukkueella. Matkaan lähdettiin suuren maailmantyyliin bussilla jo perjantaina, joten hauskaa yhdessäoloa oli reippaasti tarjolla. Hotellina toimi Scandic Tampere City, jossa yöpyi myös seuran Safiirit-joukkue.

Lauantaina aikaisen aamupalan jälkeen hypättiin bussiin ja lähdimme Spiral-hallille, joka toimi päivän pelipaikkana. Aamulenkin jälkeen ahtauduimme hallin pienimpään pukukoppiin, jossa oli kieltämättä aika tiivis tunnelma. Harmiksemme joukkueemme pelasivat vierekkäisillä kentillä molemmat pelit samaan aikaan, joten toisten pelien näkeminen ja kannustaminen jäi väliin.

Pelien jälkeen käytiin syömässä ja sitä seurasikin monen mielestä reissun kohokohta eli huvipuistoilta. Otteluohjelma suosi meitä siinä mielessä, että olimme ensimmäisten joukkueiden joukossa huvittelemassa, kun muut vielä pelasivat.

sarkanniemi.png

Sunnuntaina Kotkat aloittivat jälleen päivän ensimmäisillä peleillä Raholassa kun Haukojen ensimmäinen ottelu oli vasta puolen päivän jälkeen. Oma bussi reissussa ja jatkopelien tuoma ohjelma auttoi hyvän aikataulun tekemisessä ja siinä pysymisessä. Kotkien pelin jälkeen napattiin Haukat hotellilta, haettiin vauhtia Ylöjärveltä ja pelattiin vielä viimeiset pelit Raholassa ennen kotiin lähtöä.

Turnauksen saaliina oli kolmen voiton, kahden tasapelin ja kolmen tappion lisäksi niin ilon kuin pettymyksen tunteita, hienoja kokemuksia sekä ennenkaikkea hauskaa yhdessäoloa.

Haukat - OFBC 2-8

Vastustaja tuli alusta asti kovaa päälle, kun meidän pojat jäivät kuuntelemaan oululaisten kannattajien kannustamista. Pikkuhiljaa saatiin pelistä kiinni ja peli kulki tasaisena pitkään kunnes tuli musta hetki vastustajan iskiessä reiluun minuuttiin kolme maalia, joka katkaisi poikien selkärangan.

Puolustuspäässä annettiin liikaa tilaa vastustajalle, jotka kiittivät läpiajoista ja ripareista hyvällä prosentilla.

Vastustaja oli hyvä, mutta me tehtiin heistä vielä parempia. Tasoero ei ollut tuloksen mukainen, jos sitä oli juuri ollenkaan.

SB Vaasa Valkoinen - Haukat 5-5

Toiseen peliin lähdettiin pitkän tauon jälkeen uusilla ketjuilla ja uudella ilmeellä. Peli lähti rullaamaan hienosti aivan ensimmäisten sekuntien katastrofin jälkeen. Peli kulki tasaisesti meidän hienoisessa hallinnassa ja peliä johdettiin, kunnes vastus pääsi lyömään aivan lopussa tasoituksen. Hieno tason nosto pojilta.

 haukat1.png

 

KooVee JAB - Haukat 1-13

Peliin lähdettiin hyvin levänneenä. Vastustajan tasosta kertoi jo ennen peliä hieman se, että osalla pojista oli verkkarit päällä. Hyvin nopeasti pelissä kävi selväksi se, että vastus ei ole kovin tasokas ja maaleja tulikin mukavaan tahtiin. Tilastoista käy ilmi, että vastustaja veti koko pelissä 3 laukausta meidän molaria kohti. Loppulukemat 13-1 ei jätä selityksille sijaa, me murskattiin vastustaja. Varsinkin toisessa erässä lauottiin hanakasti vaikka pienellä syöttelypelillä lukemat olisivat voineet olla vieläkin rumemmat.

kotkat3.pngJälkikäteen huomattiin, että kyseessä oli salibandykerhojoukkue.

Haukat - SC Weikot Gepardit 6-1

Turnauksen viimeiseen peliin piti herätellä pojat edellisen murskavoiton jälkeen taas maan pinnalle. Kotkilla oli jo kokemusta tästä vastustajasta, joten tiedettiin, että tulossa on kova peli. Alkuun peli näyttikin tasaiselta, mutta pelin edetessä pääsimme sopivasti niskan päälle ja maaleja alkoi sadella hienoilla suorituksilla. Lopussa olimme jo päässeet sen verran karkuun, että oli helpompi jo näännyttää vastustajaa rauhoittamalla peliä.

Turnauksen edetessä Haukat nostivat hienosti tasoaan ja sunnuntain kaksi hienoa voittoa jätti hyvän mielen varmasti pojille ja ainakin valmennukselle!

Mainitaan nyt vielä, että joukkue pääsi turnauksessa kolme kertaa ylivoimalle ja jokaisella kerralla iskettiin maali. Tätä ei olisi uskonut sarjapelien perusteella!

Kiitokset pojille hyvästä turnauksesta!

haukat.png

 

- - - - - - - -

Kotkat - SC Weikot Gepardit 4-4

Harvinaista kyllä, kotkanpoikaset olivat täydessä iskussa jo heti aamun ensimmäisessä pelissä! Jo ensimmäinen vaihto, joka kesti vaatimattomat kaksi ja puoli minuuttia pidettiin pallo vastustajan kenttäpuoliskolla.

Huolimatta ottelun lopputuloksesta, oli pelin luonne läpi ottelun ensimmäisen vaihdon kaltainen. Pojat tsemppasivat toisiaan erittäin esimerkillisesti, taistelivat jokaisen tilanteen loppuun asti ja valmennustiimin johtohahmo oli yksimielisesti sitä mieltä, että peli oli yksi kauden jännittävimmistä!

Asenne ratkaisi - hienoa peliä kaikilta!!!

 kotkat1.png

 

SB Naantali - Kotkat 5-0

Kotkien avauspäivän toinen ottelu, jälleen lopputuloksesta huolimatta, oli yksinkertaisesti kaunista katseltavaa. Jokainen tilanne väännettiin loppuun asti eikä hymy hyytynyt takaiskuista huolimatta.

Vastustaja oli turnauksen finaaliin lopulta edennyt joukkue, joten maaliton toinen erä oli vajaalla pelanneelta Kotkilta huippusuoritus!

 

Kotkat - 02 Jyväskylä 3-1

Onnetar suosi sunnuntaina Kotkia, sillä saimme aloittaa jo toista päivää putkeen päivän herätyksellä kukonlaulun aikaan!

Vaikka Raholan Teurastamoksi kutsuttu pelipaikka jäädytti katsojat ja valmentajat, olivat pojat jälleen liekeissä heti ensivihellyksestä.

Kolme eteen ja lopussa yksi kavennusmaali vastustajalle, taas niin hienolla pelillä.

 kotkat2.png

SB Vaasa Valkoinen - Kotkat 3-1

Turnauksen päätöspelissä vastaan tuli tasapelin Haukkojen kanssa vääntänyt joukkue, joten pojille (lue:valmentajille) ei tietenkään kelvannut mikään muu kuin murskavoitto... :)

Ottelu alkoi lupaavasti, mutta harmittavat loukkaantumiset ja vaatimattomat kuusi tolppalaukausta piti vastustajan liian hyvin pelin päällä.

Kaikenkaikkiaan turnauksessa nähtiin ilmiömäistä peliä ja peli-iloa jokaiselta pojalta! Koko valmennustiimi oli yhtä mieltä (kerrankin) siitä, että poikien yhteenhitsautuminen ja tsemppi oli hienoa katseltavaa.

Iso kiitos kaikille pojille mahtavista peleistä! Oli ilo olla valmentamassa ja valvomassa koko poppoota, ensi vuonna sitten uusiksi.

kotkat.png

08.01.2019Hiihtolomaleirin ilmoittautuminen on alkanut
28.12.2018Kevään harrasteryhmien ilmoittautumiset on avattu
22.01.2019Vantaalaisille kylmää kyytiä Pirkkalassa
15.01.2019Otteluraportti - Edari palasi voitolla joutauolta
10.01.2019Otteluennakko - Paluu tauolta
10.01.2019Uusi sekakuntosähly etsii lisää pelaajia mukaan
06.01.2019Naisille Pohjoisen revanssiviikonlopusta täydet pisteet
06.01.2019Naiset starttasivat vuoden taisteluvoitolla
30.12.2018Nuorten kuntosählyt alkavat tammikuussa
30.12.2018Mimmisäbä Topaasit 5-9 -vuotiaille tytöille

Siirry arkistoon »