P09 Tiikereiden taistelut Tigerissa 18.3.2018

21.03.2018

SB Vantaan Tiikerit kävivät isännöimässä kauden toiseksi viimeistä turnausta Tiger Sport Areenalla sunnuntaina 18.3. Ohjelmassa oli kolme ottelua. Mukana oltiin 12 pojan iskuryhmällä.

20180318_turnaus_tiikerit_01.jpgEnsimmäinen ottelu pelattiin EräViikinkien Blue joukkuetta vastaan. Vastustaja oli vikkeläjalkainen ja meidän helmasynti, eli puolustuspelaaminen oli edelleenkin vähintäänkin hapuilevaa, joten vastustaja pääsi koko ottelun ajan tasaisen varmasti luomaan tilanteita meidän maalille ja sehän pitkässä juoksussa johtaa vääjäämättä myös onnistumisiin. Verneri maalilla hoiti oman osuutensa mallikkaasti, mutta pelaajien apujen puute ei tehnyt tehtävästä helppoa. Puoliajalla tulos oli 3-7.

Toiseen erään saatiin hieman tiivistettyä puolustusta, mutta edes viidennen pelaajan mukana olo ei kuitenkaan hirvittävään kiriin riittänyt, vaan vastustaja voitti ottelun lukemin 6-10.

Toiseen otteluun vastaan asettui PSS. Ottelu alkoi hyvin saman kaavan mukaisesti, eli vastustaja pääsi vyöryttelemään hyökkäyksiä meidän päätyyn ja teki pari ensimmäistä maalia. Meidän pojatkin pääsivät tässä ottelussa jo paremmin maalipaikoille ja puoliajalla tulos oli 4-2 vastustajalle. Nyt tauolla yritettiin takoa liikkeen lisäämistä ja edelleen tiukempaa pallollisen pelaajan vartiointia.

20180318_turnaus_tiikerit_03.jpgOttelun huippuhetki osuikin heti ensimmäiseen vaihtoon, jossa Urho latoi minuutin aikana puhtaan hattutempun ja olimme 4-5 johdossa. Valitettavasti joukkuepeli kuitenkin oli kovin puutteellista ja vastustajan pallon liikuttaminen koko kentällisen voimalla tuotti kuitenkin hurjan määrän maalipaikkoja ja ne myös realisoitui osumina. Matias huhki hartiavoimin maalissamme ja keräsikin huiman määrän torjuntoja (40!!), mutta sekään ei riittänyt ja tulos oli sama 10-6 tappio.

20180318_turnaus_tiikerit_04.jpgKolmas ottelu pitkän tauon jälkeen oli Loiske Sun joukkuetta vastaan. Sama kaava tuntui toistuvan tässäkin pelissä. Vastustaja otti heti yliotteen ja ainoastaan tuuri piti ottelun alun maalittomana. Oli tolppaa, ylärimaa ja tyhjän maalin ohivetoja ja myös useita Juuson torjuntoja. ”Vasta” viidennellä minuutilla vastustaja lopulta onnistui myös saamaan pallon verkkoon. Pelin painopiste oli valitettavasti taas meidän päädyssä ja tilanne puoliajalla 5-2 Loiskeen hyväksi.

20180318_turnaus_tiikerit_05.jpgToiseen erään pyydettiin laittamaan kaikki energia peliin ja alku olikin hieman tasaisempaa. Valitettavasti energia tuntui riittävän vain hyökkäyspäähän mentäessä ja oma puolustus unohtui täysin. Muutama osuma toki saatiin, mutta vastustaja pääsi useisiin läpiajoihin jopa usealla pelaajalla yhtä aikaa ja lopputulos oli 10-4 Loiskeen eduksi.

Pitkän päivän saldo oli siis kolme tappiota, mutta hienoa oli se, että pojat löysivät joka ottelusta ne positiiviset asiat ja ilme oli kuitenkin pääsääntöisesti ilon puolella!

Kiitos kaikille toimitsijapöydän takana huhkineille vanhemmille!