Tärkeä voitto Hämenlinnasta

18.03.2018

Ottelu oli erittäin tasainen. Ensimmäisessä erässä tilanteita oli puolin ja toisin, mutta Steelers teki niistä paremmin maaleja niinpä ensimmäinen erä päättyi lukemin kotijoukkueen johtaessa 2-0.

Toiseen erään lähdettiin takaa-ajajan roolista mutta se ei menoa haitannut sillä hetken pelailun jälkeen kavennus osuma syntyi kun Heli Haapasalmi syötti Jenni Rautaselle joka viimeisteli hienosti. Kun maalihanat oltiin saatu auki niin ei kauaakaan kun Bea Karling iski tasoitus osuman Jenni Rautasen syötöstä. Tämän jälkeen Steelers teki kuitenkin vielä yhden maalin joten viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 3-2.

Kolmas erä alkoi lupaavasti kun pitkän pyörityksen päätteeksi Rautanen pääsi jälleen maalin makuun ja tasoitti ottelun. Tämän jälkeen SB Vantaa kuitenkin joutui ottamaan jäähyn. Jäähystä huolimatta Vantaa teki kuitenkin maalin alivoimalla, sillä Rautanen viimeisteli hattutemppunsa Karlingin syötöstä. Tämän jälkeen oli kuitenkin Steelersin ylivoiman vuoro onnistua joten jäähyn jälkeen peliä jatkettiin lukemin 4-4. Steelers meni kuitenkin vielä johtoon mutta se ei kuitenkaan Vantaata haitannut sillä kun kello näytti 58:32 Rautanen iski neljännen maalinsa Karlingin syötöstä ja tilanne oli jälleen tasan ja peli ratkesi 8 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun jälleen SB Vantaan ykköskenttä oli asialla ja teki voittomaalin Karlingin maalilla Haapasalmen syötöstä.