Tulevat ottelut

24.2.2019 18:30
Edari - HIFK Ottelupaikka » 27.2.2019 18:30
LoSB - Naiset Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

16.2.2019 15:00
Naiset - O2JKL Akatemia5 - 3 » 15.2.2019 19:30
PSS - Edari8 - 11 »

P09 Pantterit Myllypurossa 4.2.2018

|
05.02.2018

Vain viikon tauon jälkeen Pantteri lauma suuntasi Itä-Helsingin salibandy pyhättö Arena Center Myllypuroon. Jalkeilla oli ärjyvä petolauma edellis viikonlopun mollivoittoisen turnauksen jälkeen.

20180204_turnaus_pantterit_01.JPG

Ensimmäiseksi vastustajaksi oli valikoitunut toinen paikallinen petolauma eli Tikkurilan Tiikerit. Otteluun lähdettiin väkevillä valmennuksen ohjeilla jotta edellisen turnauksen muistot varmasti pyyhkiytyisivät pois. Vaikka heti ottelun alussa Tiikerit pääsivät johtoon niin pojista näki, että tänään ei jätetä vastustajalle vapaita kulkuväyliä vaan ollaan tarkkoina heti pelin alusta. Kauaa ei aikaa vierähtänytkään kun laumamme pamautti tasoituksen. Peli aaltoili päästä päähän ja joukkueiden puolustukset ja maalivahdit pitivät lukemat tiukkoina. Erätauko alkoi jännittävissä 2-1 lukemissa Panttereille. Toinen erä tarjosi yllinkyllin jännittäviä tilanteita ja maalivahtien loisto torjuntoja. Yleisönkin huokauksista aisti jännittävän tilanteen. Pojat olivat sisäistäneet heti ensimmäiseen peliin miten ottelu hoidetaan puolustuksen kautta. Toista erää oli pelattu jo reilusti yli puolen välin kun Tiikerit pääsivät tasoittamaan. Mutta kuin toisintona ensimmäisen erä alusta aikaa ei kulunut kuin minuutin verran kun peto laumamme näytti, että tätä ei tulla häviämään ja iski jälleen itsensä johtoon. Hienosti ottelun lopun taistellen maaleja ei enää syntynyt ja Pantteri oli voittanut ottelun 3-2.

20180204_turnaus_pantterit_02.JPG

Toisen ottelun vastustajaksi vaihtui toisen naapurikaupungin salibandy ylpeys Oilersin Whiteflash ryhmä. Pelin alusta asti puolustus näytti edelleen pitävän vastustajan hyökkääjät kurissa mutta niin piti vastustajakin. Tilanteita syntyi molempiin päihin mutta osaksi myös maalivahtien hyvän pelin hallin digitaalilla paistoi erätauko lukemina kutkuttavan jännittävä 1-0 Panttereille. Toiseen erään valmennus kohdensi ohjeet tarkempaan syöttöpeliin ja siihen, että kenttää käytetään koko leveydeltään. Puolustuksesta ei ollut moittimista. Toisen erän ensimmäiset vaihdot sujuivat tunnustellen kunnes Öljymiehet saivat värkättyä ottelun tasoihin. Tuntui siltä, että poikamme tarvitsivat aina vastustajan maalin jotta tarvittavat piristysruiske saataisiin. Tällä kertaa tuo ruiske tarjosi kaksi maalia joilla Pantterit pääsivät nopeasti 1-3 johtoasemaan. Seuraava maali vastustajalle olikin aikamoinen onnenkantamoinen mutta kun yrittää tarpeeksi niin melkein puolen kentän lerputkin ovat mahdollisia. Huonoa siinä oli vain se, että vastustaja oppi edellisestä yrittäen samaa uudestaan ja pelaajiemme ihmetellessä sekin upposi verkkoon, tilanne 3-3. Valmennuksen tiukat sanat loppueräksi toivat onneksi tulosta ja vastustajan hurmos saatiin poikki. Loppulukemat samat 3-3

20180204_turnaus_pantterit_04.JPG

Edessä oli turnauksen viimeinen ottelu ja kuten melkeinpä aina, se vaikein ja nyt vastustajana EräViikingit. Mutta tälläpä kertaa ottelun alusta näytti, että nämä möröt oli karkoitettu hartioilta, koska hyökkäyspeli sekä puolustus toimivat upeasti. Maalivahti upeine torjuntoineen piti ensimmäiseen erään nollapelin ja erätauolla tilanne oli jo vapautuneen tuntuinen 0-3. Joukkueemme uskoi hyvään tekemiseen myös toisessa erässä ja vastustajan kavennusmaalista huolimatta lukemat taululla olivat nopeassa tahdissa 1-5. On vaikea pukea sanoiksi mitä seuraavaksi alkoi kentällä tapahtumaan. Parista vastustajan kavennusmaalista ei pitäisi olla huolissaan mutta Panttereiden kynnet alkoivat tylsistyä enemmän ja enemmän kun erä eteni. Puolustus päästi helppoja laukauksia lävitse ja kun maalivahtikaan ei saanut enää parastaan irti niin tilanteeksi muuttui 5-5. Ottelun alun positiivinen vire oli murentunut ja jäljellä oli enää kiukkupuuskat sekä mutrut naamat. Valmennus ei pystynyt tällä kertaa saamaan takaisin positiivisuutta vaan ottelun loppu sujui yhtä mollivoittoisesti. Loppulukemat todella harmittavasti 7-5 Eräviikingeille.

20180204_turnaus_pantterit_05.JPG

Voittamisen halu on tietysti pojilla kova mutta muutamat takaiskut eivät saisi aiheuttaa viimeisen pelin aiheuttamia tunteen purkauksia. Edessä on nyt pidempi turnaus tauko jonka aikana on taas hyvä hioa taktisia kuvioita ja palauttaa mieliin miksi ei kannata mököttää. pelit kestää 15 minuuttia/erä ja se pelataan vaihto kerrallaan loppuun saakka. Sekä keskittyminen ja ajatus pidetään vain siinä hetkessä, niin ei tehdä pelejä vaikeammaksi mitä ne oikeasti onkaan.

23.02.2019Tule ohjaajaksi salibandykouluihin ja perheliikunnan ryhmiimme
17.02.2019SB Vantaa hakee poikien 09 ikäluokkaan vastuuvalmentajaa
17.02.2019SB Vantaa hakee apuvalmentajaa maalivahtivalmennustiimiin
28.12.2018Kevään harrasteryhmien ilmoittautuminen jatkuu
22.02.2019Otteluennakko - HIFK vieraaksi Myyrmäkeen
19.02.2019Otteluraportti - Edarille pisteet Porvoosta
17.02.2019Naisille tärkeät pisteet
14.02.2019Otteluennakko - Perjantai-ilta Porvoossa
13.02.2019Otteluraportti - Maalijuhlasta vieraspisteet
11.02.2019Naiset II-joukkueen kiireiset äidit suosittelevat Sivinan kotisiivousta

Siirry arkistoon »