Otteluraportti - Voitolla vuosi käyntiin

15.01.2018

GRANI AGENTS - SB VANTAA 5-11  (0-2, 2-4, 3-5)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue palasi joulutauolta voitokkaasti eilen sunnuntaina, kun Grani Agents kaatui Kauniaisten Palloiluhallissa numeroin 5-11. Vuoden 2018 ensimmäinen sarjapeli sujui vahvasti Edarin komennossa ja sarjapisteet matkasivat ansaitusti mukaan Myyrmäkeen.

Kalenterivuoden ensimmäisestä maalista vastasi syyskaudellakin hienosti esiintynyt Leevi Auranen vajaan kahden minuutin pelin jälkeen ja ajassa 11:18 syöttöpisteen avausosumaan merkkauttanut Samuli Raumanni ampui erätaukolukemiksi 0-2 Sami Niskasen esityöstä.

Ottelun toinen erä ehti vanheta reilut seitsemän minuuttia, kun Raumanni ampui illan toisellaan vieraat kolmen maalin johtoon, mutta reilu minuutti myöhemmin kiri Grani Agents jälleen eron kahteen. Edari jatkoi kuitenkin vahvaa virettään ja heti pelin puolivälin jälkeen osuivat maalipyssyt Sampo Kiviharju ja Chris Starck vieden SB Vantaan jo 1-5 johtoon. Edarin ylivoima ei tämän jälkeen tulosta tuottanut, mutta lopulta ajassa 38:35 ampui Raumanni hattutemppunsa täyteen Aurasen syötöstä. Grani Agents viimeisteli vielä erätaukolukemiksi 2-6 vajaa minuutti ennen taukosummeria.

Päätöserän alkuun osui Edari kolmesti ja johto venähti jo turvallisen tuntuiseksi, Grani kavensi kahdella salamaalillaan, mutta orastavan kirin katkaisi huippuvireinen kakkoskentällinen, kun Leevi Auranen ja Sampo Kiviharju onnistuivat jälleen maalinteossa. Illan isäntä vastasi vielä pelin viimeisestä maalista ajassa 58:29, mutta sarjapisteet matkasivat Vantaalle loppulukemin 5-11 varsin vahvan esityksen päätteeksi.

Erikoista

Edarin kakkoskentällinen oli täysin pitelemätön Kauniaisten illassa, Jens Eriksson merkkautti tililleen syöttöpisteen, Samuli Raumanni hurjasteli yhteensä viisi tehopistettä (3+2) ja hyökkäyskolmikko Auranen (3+3) – Kiviharju (3+0) – Niskanen (0+3) keräsivät jokainen komeat tehot vuoden ensimmäisestä pelistä.

Muuta

Voitto oli Edarille jo kuudes putkeen, sarjataulukossa vantaalaisjoukkue sijoittuu edelleen toiseksi.

06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!