Otteluraportti - Vahvalle kotiputkelle jatkoa

06.12.2017

SB VANTAA - FLOB 13-4  (3-3, 4-0, 6-1)
Tilastot

Miesten edustusjoukkueen vieraaksi viime perjantaina saapui lohkossa jumbosijalle valahtanut FLOB, illan ottelussa espoolaisvieras rimpuili mukana menossa ensimmäisen erän, mutta tuon jälkeen meni Edari menojaan.

Ottelun avauserässä maaleja ladottiin vuorotahtiin, vieraat käynnistivät maalikarkelot ylivoimalla ajassa 3:28, mutta Leevi Auranen toi SB Vantaan tasoihin vain vajaa minuutti myöhemmin Samuli Thammin esityöstä. FLOB karkasi jo seuraavassa vaihdossa taas johtoon, mutta erän puolivälissä teki Auranen pelin toisensa Samuli Raumannin syötöstä.  Ajassa 15:04 osui FLOB jälleen, mutta erätaukolukemiksi 3-3 ampui Sampo Kiviharju siirretyn rangaistuksen aikana pari minuuttia ennen summeria.

Toisessa erässä painoi SB Vantaa kaasun pohjaan ja FLOB tippui kyydistä, Sami Verkkoperä tulitti kotijoukkueen ensimmäisen kerran pelissä johtoon ajassa 22:09, hieman ennen erän puoliväliä venytti Petteri Sarnas Edarin johdon kahteen ja ajassa 33:45 vei Toni Koskela vantaalaisjoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle.  Kun Samuli Raumanni osui vielä ajassa 37:19, lähdettiin toiselle tauolle kotijohdossa numeroin 7-3.

Vaikka FLOB osui ylivoimalla päätöserän alkuun, oli käsikirjoitus erässä hyvin samanlainen kuin toisessa. Leevi Auranen ampui hattutemppunsa täyteen ajassa 42:27, Chris Starck pyssytti lukemiksi 9-4 erän puolivälin jälkeen ja kun päätöserän loppupuolella onnistuivat vielä Sampo Kiviharju, Teemu Jokinen, Lari Sorsa ja Niko Stark, piti Edari puhtaan kotisaldonsa hienosti elossa voittolukemin 13-4.