Sunnuntaina pelattiin Suomen Cupin 3. kierros kotipelinä Espoossa.

20.10.2017

Lämmittelyn perusteella SB Vantaa näytti vahvalta, ja pelin haltuunottoon tuntui olevan kaikki mahdollisuudet. Ensimmäisessä erässä Vantaalla olikin rahkeet maalintekoon ja pelasimme selkeästi vahvempaa peliä, mutta KaPa sai käännettyä harvemmat tilanteensa maaleiksi. Ensimmäinen maali KaPalle napsahti ajassa 10.41 ja toinen maali alle kolmen minuutin päästä oman töppäilymme päätteeksi. Peli ei tuntunut meidän peliltä ja varmasti oli kaikkien tiedossa, että seuraavassa erässä oli tehtävä täyskäännös.

Toinen erä alkoi hyvällä energialla ja taisteluhalulla. Vantaan ensimmäinen syöttö kohti maalia lähti alle 20 sekuntia erän alusta, mutta harmillisesti KaPan maalivahti oli hereillä niin tällöin kuin 9 muutakin kertaa, kun saatiin pallo KaPan maalia kohti. Taidettiin saada muutama syöttö sujahtamaan myös KaPan maalin vasemmalta, oikealta ja yläpuolelta. Erän toiseksi viimeisellä minuutilla Jenni kiersi maalin takaa ja antoi hyvän syötön Elsille, jonka päätteksi pallo osui maalivahtiin, tolppaan ja jäi lopuksi pyörimään maaliviivalle. Jessi keräsi palloparan viivan paremmalle puolelle ajassa 38.17. Jotta päästiin paremmalla mielellä erätauolle, Emmi veti kovan syötön laidan kautta Bealle, joka syötti loistopaikan maalintekopaikkaan rientäneelle Anniinalle ajassa 39.16 tasoittaen 2-2.

Hymyjäkin jo Vantaalaisilta irtosi.

Vaikka kolmannella erällä oli maalintekopaikkoja, ja KaPa joutui torjua kolme kertaa Vantaan maalivahtia enemmän, maaleja ei vaan saatu sisään. KaPa käänsi harvat tilanteensa maaleiksi päättäen pelin lukemiin 2-5.

Uusi yritys lauantaina saattaa vedot maaliin asti ja näyttää, että meissä on rahkeita paljon suurempaan!