Voitokas sarja-avaus Pohojanmaalla

09.10.2017

Klo 5.00 lauantai-aamuna starttasi bussi kohti Uuskaarlepyytä ja kauden ensimmäistä peliä. Yksi nimeltä mainitsematon lähti reissuun pitkillä kalsareilla, mutta onneksi Pohjanmaalla tarkeni ilmankin. Joku taisi myös alkulämpällä ääneen toivoa näkevänsä poroja.. yllättäen ei näkyny.

Blue Foxista ei ollu etukäteen juuri mitään tietoa. Joku osas kertoa, että kotijoukkueen pelaajaesittelyssä käytetty valoshow saattas laukasta jollekki herkälle migreenin tai epilepsiakohtauksen.. ja pelialustana olis matto, jes! Kajjjaanin tyttöä neuvottiin pitämään silmät kiinni vastustajan esittelyjen ajan.. Neuvoa en kuunnellu ja ilman kohtauksia selvittiin. Esittelyiden jälkeen ottelu vihellettiin käyntiin Tähtihallissa, jossa yleisöäkin oli mukavasti paikalla.

Eka erä käynnistyi vauhdikkaasti. Pelitovereista näki, että divarin alkua oli jo hieman odoteltu. Vastustajan maaliverkot heiluivat kahteen kertaan heti ensimmäisen viiden minuutin aikana. Kauden ensimmäisen maalin teki Aku keskiviivasta Bean syötöstä pelikellon näyttäessä 2.05. Muutaman minuutin kuluttua Jessi tarjoili mulle namupassin takatolpille ja peli oli meille 0-2.

Ajassa 10.59 Blue Fox kavensi tilanteeksi 1-2.

Toiseen erään lähdettiin yhden maalin johdossa. Heti ensimmäisessä vaihdossa saatiin jälleen tuulettaa, kun Wilma pääsi läpiajoon ja sijoitti pallon tarkasti vastustajan maalivahdin taakse. Palloa lähdettiin metsästämään ekan divarimaalin johdosta, kunnes kuultiin että kyseessä olikin Wilman toinen ensimmäinen divarimaali...

Seuraavana maalin makuun pääsi Jenni, jonka veto upposi yläkulmaan Tiian hyvästä passista. Pallo pysyi tämänkin jälkeen hyvin meidän hallussa ja ajassa 27.08 Jessi tarjoili jälleen mulle makoisan maalipaikan vastustajan maalin kulmalla ja tilanne oli jo 1 - 5.

Tämän jälkeen Blue Fox otti aikalisän. Aikalisä kannatti, sillä vajaa minuutti sen jälkeen Blue fox teki toisen maalinsa ja tilanne oli 2 - 5. Tämän jälkeen ei enää maaliverkot heiluneet kummassakaan päässä eikä tapahtunut juuri muutakaan mainittavaa.

Kolmanteen erään valmentajamme tekivät hieman pelillisiä muutoksia eikä Blue fox päässyt enää yllättämään. Jessi ja Jenni tehtailivat vielä yhden maalin, minkä ansiosta johdimme peliä jo 2 - 6. Ylivoimaa päästiin kokeilemaan kolmannessa erässä kaksi kertaa, mutta vastustajan puolustuksesta ei pallon mentävää aukkoa harmiksemme löytynyt.

Blue Fox kavensi loppu lukemiksi vielä 3 - 6, kun pelikellossa aika näytti 54.05. Tämän jälkeen Blue Fox pelasi ilman maalivahtia, mutta se ei enää auttanut kirimään etumatkaamme umpeen.

Ottelun parhaana meiltä palkittiin ansaitusti Milla, joka hoiti tonttinsa paremmin kuin hyvin ja torjui ottelun aikana 21 kertaa!

Kauden avaus oli siis voitokas ja kotimatkalle päästiin kaksi pistettä rikkaampana. Pelissä oli paljon hyvää ja kaikki pelasivat hyvällä fiiliksellä. Paras mahdollinen startti kaudelle, tästä on hyvä jatkaa! :)