SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  21.5.2018 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran kauden päättäjäiset

Pelatut ottelut

10.3.2018 16:00
ÅIF - Pojat 03 Edustus7 - 4 » 10.3.2018 14:30
FLOB - Edari5 - 21 »

SB Vantaan Naiset II joukkue sopimukseen Eeva-Maija Perhon kanssa

|
03.10.2017

Naiset II joukkueen täsmähankinnat pelaajamarkkinoilla saivat viimeisen sinetin, kun Eeva-Maija ”Eevis” Perho liittyi joukkueen vahvuuteen.

 

Hei Eevis!

Hei

Olet kuulemma Porista kotoisin. Haluaisitko kertoa laajalle fanikunnallemme, mikä sai porilaisen tänne pääkaupunkiseudulle ja SB Vantaaseen.

E

Okei, no ei siitä sitten tämän enempää. Olet pelannut pesäpalloa. Susta näkyy selvästi, että tietyt ominaisuutesi, kuten reaktionopeus ja liikkuvuus ovat paremmat kuin keskiverto salibandypelaajalla. Onko näin, että fyysiset ominaisuutesi on treenattu pesäpallon parissa?

O

Selvä selvä… tota haluaisitko ostaa vokaalin vai kenties muuten pidentää näitä vastauksiasi?

E (nauraa Tähtireportterille)

(Nyt alkaa vähän turhauttaa tämä haastattelu, kun haastateltavasta ei saa mitään irti ja kehtaa vielä nauraa tässä. Tähtireportteri koittaa provosoida saadakseen jotain irti). Pakinoitsija Veikko Ennala sanoi aikoinaan, että pesäpallo on ”syrjäseutujen nyrjähtäneiden harrastus”. Allekirjoitatko tämän väitteen?

E (räkättää hervottomasti)

Pitäiskö nyt lopettaa tää haastattelu, kun ei tästä nyt tule mitään. Olen nyt saanut susta kolme e-kirjainta ja yhden o-kirjaimen ja sitten tollasta nauramista päin näköä.

Hei vitsi vitsi. Tää on tätä varsinais-suomalaista huumoria. Mää olin kuullu, että nää on aika huumoripitosii haastattelui ja sillä mää tässä vitsailin. Heh. Mun miälest tää on kovinkin hulvatonta vastata vaan lyhkäsest kaikkiin kysymyksiin. Kyllä tää mua niin pal naurattaa. Oma juttu – paras juttu.

Sitä paitsi mää olen pelannut myös Roihussa pesäpalloa että kyllä tässä Suomen nykyisessäkin pääkaupungissa osataan arvostaa perinnelajia. Se Roihu oli muuten kovin saman tyyppinen porukka kuin tää SB Vantaan jengi… harrastuksensa ehtoopuolella olevia pelinaisia, joilla ajatus kulki nopeemmin kuin jalat. Että siinä mielessä tuntuu kovin kotoisalta tämä joukkue.

Ahaa, että tällaista huumoria. No mua vietiin tässä jo 100-0. No se on hieno piirre ihmisessä, että nauraa omille jutuilleen. Voitasko puhua jotain tästä salibandystäkin, kun se on tavallaan tässä jutussa se pihvi.

Mitä SB Vantaa tässä sai, kun sai sut joukkueeseen? Siis jotain muuta kuin nämä tosi hauskat jutut koppielämää elävoittämään.

No kun nyt otit tän koppielämän tähän, niin on kyllä kerrottava, että mun kontribuutio koppiin näkyy varsinkin tässä dj-puolella. Mä monesti kunnostaudun just musavastaavana. Soitan paljon Dingoa, Yötä ja Iskiasta – kaikki Porista. Ja sitten jos on tullut voittopeli, niin sitten se meidän marssi siihen. Se ei kyllä jätä ketään kylmäksi.

No ei taatusti jätä. Onhan näissä naisten 2. divarin toisen etelä-lohkon peleissä aina Suuren Urheilujuhlan tuntua. Ja selkävaivaiset varmaan kuuntelee mielellään Iskiasta. Että kiva uutinen tämä monelle varmaan on.

No taatusti on kiva uutinen monelle, vaikka itse sanonkin.

Oisko sulla vielä jotain sellaista tähän lisättävänä, jota en itse hoksannut ottaa esille?

Sen verran vaan pitää sanoa, että Moro on leveillyt musikaalisilla kyvyillänsä niin rasittavan usein, että sanonpahan vaan, että koska tahansa saa tulla koittaa. Tavataan Pata-Ässässä, mulla on siellä niinku kotikenttäetu.

Kuulostaa lupaavalta. Odotan innolla kutsua tähän kaksintaisteluun.

Kiitos haastattelusta ja tsemppiä peleihin!

Kiitos ja hei!

eevis_450px.jpg

15.03.2018SB Vantaa etsii maalivahtivalmentajaa
28.02.2018Hae mukaan pelaamaan SB Vantaaseen
15.02.2018Tule SB Vantaaseen valmentajaksi
16.03.2018Otteluennakko - Runkosarja päätökseen
16.03.2018Edarin runkosarjan päätöspelin pelipaikka vaihtunut
16.03.2018Ennakko - Tiksiin päättyy runkosarja
14.03.2018SB Vantaa perustaa uusia joukkueita keväällä 2018
09.03.2018Otteluennakko - Runkosarjan viimeinen vieraspeli lauantaina
02.03.2018Otteluennakko - M-Team Vantaa perjantain vieraaksi
01.03.2018Ennakko - Muumit ja joulupukki, eli pari säbäpeliä

Siirry arkistoon »