C-tyttöjen harkkapeli ja kapteeniston esittely

18.09.2017

C-tytöt pelasivat heti viikonlopun turnauspelien jälkeen harjoituspelin M-Teamia vastaan.

Jo entuudestaan on M-Team ollut meille vaikea vastustaja ja niin oli nytkin. Vantaan peli oli melkoista puurtamista ja rehellisesti sanottuna kolmen erän aikana ei juurikaan hienoja syöttöralleja nähty. Ensimmäisessä erässä ainoa merkittävä tapahtuma oli Saran yläputkeen osunut laukaus.

Toisessa erässä C-tytöt saivat vihdoin maalihanat auki. Ajassa 17.53 veti Sara pallon maalille, jossa maskia tehnyt Vivi ohjasi palloa. Pallo päätyi maalilla olleelle Islalle, joka väänsi pallon väkisin maaliin ohi vastustajan hyvin pelanneen maalivahdin.

Kolmannessa erässä vastustajalle koitti musta hetki jonka Vantaa hyödynsi.
Ajassa 31.46 Isla hyödynsi Saran päädystä palautuneen vedon ja veti pallon maaliin takanurkalta. Tilanne nyt C-tytöille 2-0. Heti perään teki Saga ruuhkasta Emmin (Nappari) syötöstä 3-0 maalin. Helena päästettiin irti kolmannessa erässä ja heti Helenan ensimmäisessä vaihdossa pallo osuin juuri sopivasti Helenalle. Matala laukaus painui maaliin vain 13 sekuntia edellisestä maalista, maaliin ei syöttäjää. 5-0 osuma syntyi ajassa 33.10 eli 49 sekuntia 4-0 osumasta. Julia syötti hyvän pallon rystyltä Elsalle joka ei liikoja aikaillut vaan täräytti heti ykkösestä pallon maaliin.
Vastustajien synkän hetken sinetöi Saga joka teki maalin Emmin vedon kimmokkeesta ajassa 33.24 vieden Vantaan 6-0 johtoon. Vantaa oli väsännyt 5 maalia alle kahteen minuuttiin….
Pelin viimeinen 7-0 maali syntyi kun Sara syötti pallon laitaan josta Isla kävi pallon hakemassa ja veti keskelle kiertyneestä juoksusta matalan vedon maaliin.

Maria pelasi reilut kaksi erää maalissa ja esitti erittäin varmoja otteita. Kolmannessa erässä maalille tullut Martsa hoiti hommansa myös mallikkaasti. Kiva oli huomata myös Susan energinen pelaaminen.

Vantaalla ei ole kyllä loppunumeroista huolimatta ole syytä olla ylettömän tyytyväinen peliesitykseensä.
Peli oli melkoista miekkailua ja puurtamista. Poikittaisia syöttöjä ei juuri nähty ja peliä puskettiin sokeasti eteenpäin ja ahtaisiin paikkoihin. Peliä voisi kyllä levittää ihan laitoihin asti jolloin saadaan luotua lisää tilaa ja aikaa. Hyökkäyspään vapareissa olisi hyvä olla jokin ajatus siitä, että miten tilanne saadaan päätettyä vetoon. Nurkasta maalilla seisovien pelaajien keskelle vedetty vapari ei suurella todennäköisyydellä päädy maaliin. Yleisesti voisi myös todeta sen, että pallo kannattaa pelata aina leveämmälle vetosektorille, nyt pelasimme usein lyhyetkin vaparit laidan puolelle, jolloin maalin syntyminen vedosta on oikeasti epätodennäköistä.

Erityiskiitos menee tällä kertaa M-Teamille joka ystävällisesti uhrasi harjoitusvuoronsa harkkapelille ja teki pelistä jälleen joukkueellemme vaikean.

Pelin jälkeen Iitalan turnauksen jälkeen valittu kapteenistomme ehti yhteiskuvaan. Tässä kauden 2017-2018 kapteenistomme:

Eturivissä joukkueen kapteeni #22 Lidi Partti, takarivissä vasemmalta oikealle varakapteenit #8 Emmi Nappari, #21 Julia Hakala ja #9 Elsa Rahikainen