SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Keskiviikko  8.11.2017 18:00 - Keskiviikko 20:30Valmentajakerho - Maalivahtien valmentaminen joukkueen omissa harjoituksissa
Sunnuntai  19.11.2017Seuran pikkujoulutapahtuma

Tulevat ottelut

21.10.2017 15:00
Naiset - KaPa-65 Ottelupaikka » 22.10.2017 15:00
Naiset - Sheriffs Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

14.10.2017 15:30
Loiske Kings - Edari7 - 9 » 7.10.2017 13:00
Blue Fox - Naiset3 - 6 »

Edarivalmennuksen kesäkuulumisia

|
09.07.2017

Miesten edustusjoukkueen valmennuksesta vastaa tulevalla kaudella kaksikko Jarkko Hassinen - Lassi Välisalo, apukäsiä parivaljakolle tarjoaa myöskin useamman vuoden Edarivalmennuksessa mukana ollut Toni Syrjänen. Joukkueen todellisen potentiaalin saavuttaminen on viime kausina jäänyt hieman vaiheeseen ja tästä johtuen myös valmennustiimin roolituksessa tehtiin pieniä viilauksia paremman lopputuloksen saavuttamiseksi. Ohessa Edarivalmennuksen mietteitä joukkueen siirryttyä heinäkuun alusta omatoimijaksolle, vastaajina herrat Hassinen ja Välisalo.

Edarin kauden 2017-18 tarinaa on nyt rakennettu todenteolla pari kuukautta, kun joukkue kokoontui ensimmäistä kertaa toukokuun alussa ja lähti siitä porrastetusti kesäharjoittelun pariin. Mitä ajatuksia tämä ajanjakso herättää?

- Tämä kevät on tulevaan kauteen valmistautumisen osalta ollut poikkeuksellinen monellakin tapaa. Joukkueen runko oli kasassa hyvissä ajoin ja pääsimme vetämään kesän settejä aikataulun mukaisesti. Olemme voineet siis hyvän aikaa jo keskittyä tulevaan kauteen ja päässeet nostamaan tempoa sarjan kärjen tavoittelun vaatimalle tasolle.    

Minkälaisia eväitä on matkan varrelle saatu nyt suoritetun kesäharjoittelujakson ansiosta? Joukkuehan siirtyy heinäkuun alusta omatoimijaksolle. 

- Olemme saaneet valtavasti dataa tähän asti nähdyn perusteella. Harjoitteluun ja jaksotukseen on panostettu lisää, ja tehty kesän toiminnasta hieman erilaista edellisiin kausiin verrattuna. Varsinkin lihaskuntoharjoittelun osalta on tehty parannuksia, jotta saadaan pidettyä koko paketti kasassa ja kaikki tehot irti.  

On ollut hienoa nähdä, kuinka jätkät itse haluavat kehittyä ja laittavat itsensä täysillä likoon yhteisten treenien muodossa. Moni onkin jo nyt erittäin kovassa kunnossa, mikä lupaa erittäin hyvää tulevaa kautta ajatellen. Ainakaan fysiikasta ei jää tulevalla kaudella kiinni. 

OT-jaksolla hiotaan vielä tarpeelliset asiat kuntoon, elokuun alussa haetaan vauhti sisätreenejä varten ja saliin päästyämme aloitetaan heti keskittyminen pelillisiin asioihin. 

Mitä ajatuksia tulevan kauden rosteri herättää? Vaihtuvuutta on ainakin jonkin verran ja todella laadukkaita hankintoja on ryhmään onnistuttu kiinnittämään. 

- Vaihtuvuutta on viime vuosina ollut enemmän kuin aiemmin. Saimme joukkoon runsaasti liigakokemusta ja sitä kautta korkean perustekemisen tason jokaiseen iltaan, sekä valtavasti ratkaisuvoimaa. Rosterissa on valtavasti eri osa-alueiden ominaisuuksia - peliälyä, taitoa, voimaa, kestävyyttä ja nopeutta. Tähän lisättynä voimakas tahto ja halu raataa logon eteen, niin näiden ominaisuuksien loksahtaessa paikalleen uskon Edarin olevan valmis menemään tulevana keväänä pitkälle.  

Tämä offseason oli siitä merkillinen, että miehiä maalille oli tarjolla enemmän kuin oman tarpeen. Joukkue kuitenkin päätti jatkaa viime kauden kolmikolla, kommentit tästä? 

- Tarkasteltuamme joukkueen mennyttä kautta, niin kokonaisuutena maalivahtiosasto oli meidän onnistunein kokonaisuus. Kolmikon toiminnassa on elementtejä, jotka pitää harjoittelun, peleihin valmistautumisen ja pelaamisen korkealla tasolla illasta toiseen. Koko trion halu jatkaa myös tulevalle kaudelle oli meille tärkeää ja näimme sillä hyvän jatkumon edellisen kauden toiminnalle.   

Pelaajalistaa silmäillessä ei voi välttyä ajatukselta, että aika "kovat piipussa" on Edari tulevaan kauteen lähdössä? Allekirjoittaako valmennus tämän ajatuksen? 

- Kyllä nimilistaa tarkastellessa voitaisiin näinkin sanoa. Tiedämme, että kaikki on mahdollista, mutta tiedostamme joukkueena, että pelkät nimet eivät riitä mihinkään. Potentiaalin realisoitumisen eteen on tehtävä nöyrästi hommia ja siihen huutoon koko tämän kauden Edari on näyttänyt jo alusta asti vastaavansa! 

Onko nyt jo mielessä joitain nimiä, joita haluaisitte nostaa esille tulevaa kautta silmällä pitäen? 

- Mielenkiintoisia nimiä on lista pullollaan, mutta yhden herran esityksiä Edari ja koko Vantaan salibandy-yhteisö odottaa varmati vesi kielellä - tai pelonsekaisin tuntein. Sucre (Sampo Kiviharju, toim.huom.) pukee mustan paidan parin vuoden tauon jälkeen taas ylleen ja on mies muuten sitten kovassa iskussa. Jalat alle ja kyytiä riittää. Osaa myös maalinteon salaisen taidon. 

Valmennuksen terveiset kannattajille ja seuran junioreille? 

- Oikein hyvää ja auringon täyteistä kesää kaikille! Nähdään syksyllä taas Temppelillä.Edarin sopimustilanne 9.7.2017:

#1 Niilo Nevalainen
#3 Lari Sorsa (M-Team, Salibandyliiga)
#4 Ville Vänskä (LeBa-96 KCK, 2-div.)
#5 Jens Eriksson
#8 Petteri Sarnas
#10 Lari Lundström
#11 Samuli Thamm
#13 Samuli Raumanni
#17 Teemu Sorvari
#18 Lasse Lundström (M-Team, Salibandyliiga)
#19 Jonne Koskinen
#20 Benjamin Iles
#21 Jukka Kaunisto
#22 Toni Koskela (IHS, 2-div.)
#27 Teemu Jokinen
#32 Leevi Auranen (Tiikerit Akatemia, 2-div.)
#33 Juha Eriksson
#39 Aleksi Paakkari
#57 Tero Koski
#66 Chris Starck
#86 Niko Stark
#89 Pyry Peltonen (KalvKe, 3-div.)
#96 Sampo Kiviharju (välivuosi)

Valmentajat:

Jarkko Hassinen
Lassi Välisalo

Apuvalmentaja:

Toni Syrjänen

(suluissa pelaajan viime kauden seura, jos ei SB Vantaa)

23.08.2017Valmentajia junnujoukkueisiin!
21.07.2017Harrasteryhmien ilmoittautuminen käynnissä kaudelle 2017-2018
20.10.2017Sunnuntaina pelattiin Suomen Cupin 3. kierros kotipelinä Espoossa.
19.10.2017Ennakko - Kotona KaPaa vastaan, uudestaan, ja tinanapitkin täällä
14.10.2017Otteluraportti - Kolmannen erän kiri kaatoi Kingsin
14.10.2017Otteluennakko - Edari Kunkkujen kimppuun
10.10.2017Ennakko - KaPa, Cupin kolmas kierros, K3
09.10.2017Voitokas sarja-avaus Pohojanmaalla
09.10.2017Otteluraportti - Kotiavaus kääntyi voitoksi
06.10.2017Otteluennakko - Kotiavaus käynnistää Edarin viikonlopun

Siirry arkistoon »