P10 ikäluokkajoukkueet 2013



Joukkueessa on hyvin tilaa uusille pelaajille, oletpa sitten vasta-alkaja tai salibandya jo pidempään harrastanut poika. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan olisiko tämä sinun joukkueesi! Kiinnostuneet voivat tulla maksutta käymään harjoituksissa ja vasta sen jälkeen tehdä päätöksen harrastamisesta. Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa, olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan (mihail.glebov@sbvantaa.fi), häneltä saa myös lisätietoa joukkueesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Joukkue harjoittelee kesäkuussa tiistaisin Juhannukseen asti Hämeenkylän liikuntahallilla klo 19-20

Joukkue harjoittelee kaudella 2022-23 seuraavasti:

- Kaksi kertaa viikossa

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (lokakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

TOIMINTAMAKSU

Kaudella 2022-2023 toimintamaksun suuruus on n. 80 €/kk.

VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

VALMENNUS

Joukkueen valmennuksesta vastaa valmentajat Kasper & Mihail. Heidän tukenaan toimii seuran juniorivalmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi tai p. 045 664 0405

Joukkueelle etsitään valmentajaa/valmentajia. Mikäli olisit kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä seuran juniorivalmennuspäällikköön Valtteriin.

Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

LISÄTIEDOT

Mihail Glebov (mihail.glebov@sbvantaa.fi)

Valtteri Uusitalo p. 045 664 0405 tai valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi


TERVETULOA MUKAAN!

Ajankohtaista

SB Vantaa P9 - Pitkä odotus ohi (18.10.2021)
SB Vantaan P9 (-2013 synt. pojat) pääsivät viikonloppuna vuoden tauon jälkeen sarjapelien makuun Ruskeasuolla. Ikäluokka on jaettu kahteen joukkueeseen, joista Mustat..