P10 ikäluokkajoukkueet 2013Joukkueessa on hyvin tilaa uusille pelaajille, oletpa sitten vasta-alkaja tai salibandya jo pidempään harrastanut poika. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan olisiko tämä sinun joukkueesi! Kiinnostuneet voivat tulla maksutta käymään harjoituksissa ja vasta sen jälkeen tehdä päätöksen harrastamisesta. Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa, olethan yhteydessä vastuuvalmentajaan (mihail.glebov@sbvantaa.fi), häneltä saa myös lisätietoa joukkueesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Joukkue harjoittelee kaudella 2022-23 seuraavasti:

  • Keskiviikkoisin klo 17:45-19 Energia Areena
  • Torstaisin klo 17:30-19 Hämeenkylän liikuntahalli

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (lokakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

TOIMINTAMAKSU

Kaudella 2022-2023 toimintamaksun suuruus on n. 80 €/kk.

VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

VALMENNUS

Joukkueen valmennuksesta vastaa valmentajat Mihail Glebov ja

Kasper Järvenpää.

LISÄTIEDOT

Joukkueenjohtaja: Ville Vakkila ville.vakkila@sbvantaa.fi

Vastuuvalmentaja: Mihail Glebov (mihail.glebov@sbvantaa.fi)


TERVETULOA MUKAAN!

Ajankohtaista

SB Vantaa P9 - Pitkä odotus ohi (18.10.2021)
SB Vantaan P9 (-2013 synt. pojat) pääsivät viikonloppuna vuoden tauon jälkeen sarjapelien makuun Ruskeasuolla. Ikäluokka on jaettu kahteen joukkueeseen, joista Mustat..