P10 uusi peliryhmä kevät 2021

SB Vantaa on perustamassa uutta peliryhmää 2012 syntyneiden (P10) poikien ikäluokkajoukkueeseen toukokuussa. 2012 syntyneiden poikien ikäluokkajoukkue on yksi iso joukkue, jonka sisällä on useampi eritasoinen peliryhmä. Koko P10 joukkueen toimintaan pääset tutustumaan joukkueen nettisivuilla tästä. Ikäluokkajoukkueeseen otetaan mukaan kaiken tasoisia pelaajia mukaan. Voit olla ihan aloittelija, joka vasta tutustuu lajiin tai jo kokenut pelaaja. Tule rohkeasti kokeilemaan, tutustumaan ja ihastumaan lajiin.

Joukkueen harjoituksissa harjoittelua eriytetään peilaajien taito- ja motivaatiotason mukaan. Pelaajat liikkuvat peli- ja harjoitusryhmien välillä kauden aikana taitojen karttuessa. Kesken kauden on myös mahdollisuus siirtyä harjoittelemaan ja pelaamaan kevyenpään ryhmään näin halutessaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa kevät-kesäkauden. Heinäkuussa pidetään kesätaukoa ja tauon jälkeen harjoittelun pariin palataan elokuun alussa.

HARJOITUKSET:

Toukokuu 2021:

  • Torstaisin klo 18.40–20 Rajatorpan kalliosuojassa (Rajatorpantie 27)
  • Sunnuntaisin klo 16–17.15 Rajatorpan kalliosuojassa

Kesäkuu 2021:

  • Maanantaisin, aika ja paikka selviää toukokuun aikana
  • Torstaisin klo 18.40–20 Rajatorpan kalliosuojassa (Rajatorpantie 27)

Kesäkuun lopulta joukkue jää kesätauolle ja palaa harjoittelun pariin elokuun alussa. Tarkempi elokuun aloitus päivä sekä ensi kauden harjoitusvuorot selviä heinäkuun alussa.

Kaudella 2021–22 joukkue harjoittelee 2–3 kertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan 2–3 peliryhmällä, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (lokakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

TOIMINTAMAKSU:
Kaudella 2021–2022 kuukausimaksu tulee olemaan arviolta noin 75 euroa kuukaudessa.

VARUSTEET:

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

RAJATORPAN KALLIOSUOJAN OVEN AVAUS:
Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan ovikoodilla. Ovikoodin saat infokirjeessä joka lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

VALMENNUS:

Joukkuetta valmentaa Ossi Seppä, Toni Laulajainen ja Kristian Niskanen

Joukkueen valmennuksesta apuna toimii seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi, puh. 045 664 0405

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:
Joukkueenjohtaja Salla Wilen salla.wilen@sbvantaa.fi tai p. 050-3748065
Juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai puh. 045 664 0405

TERVETULO MUKAAN TUTUSTUMAAN JOUKKUEEN TOIMINTAAN!